kızlar bişey sorcam..
yazıldı mı bilmiyorum ama
herkes ebru şallı ya da tugba özay la plates fln yapıomus nerden izlenio netten mi tvden mi
kızlar bişey sorcam..
yazıldı mı bilmiyorum ama
herkes ebru şallı ya da tugba özay la plates fln yapıomus nerden izlenio netten mi tvden mi
Merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza 56 kiloyum ve hedefim 51 kilo olmak :)
bende varım 55 kiloyum ama emziren anneyım rejım yapamıyorum bende sporla zayıflamayı düşünuyorum hedefım göbüşümu zayıflatmak bide kilo vermek
doğumdan öncekı kıloma dönmek istiyorum (48) boyum 160 fazla kılo bana yakışmıyo benım idealımın bu alması lazım bunun içinde şu anda ip atlıyorum ben
sizler neler yapıyosunuz
canım hoş geldin a.s.a.s.aramıza ekliyorum seni listemizeee
Hoşbulldukk :)) Teşekkür ederim benide aranıza aldınız umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırızz a.s.
canım 55 kilomusun ben 56 yazdım yanlışsa düzelteyim
slm kızlar sabah peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim öğlen tarhana çorbası ve 2 kaşık yoğurtlu makarna akşamda 4 ızgara köfte salata yedim. artık acıkırsam sadece 1 elma yerim.
afiyet olsun ness ben lapa yiyorum sabah beri ıykkk pirinçi hiç sevmem zaten hepten ıykkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar ben bugun lapa yapamayacagım sevdıgım ınsanın dayısı vefat etmıs oraya gıtmem lazım zaten bugun pek bır sey yıyemem heralde..daha dun bulusup mutlu ayrılmıstık bugun ise halie inanmak güç tükenmıs resmen..dünyaya pek fazla dalmamak gerektiğini unutuyoruz cogu kez..
neyse size iyi gunler kolay gelsın..
kızlar ben bugun lapa yapamayacagım sevdıgım ınsanın dayısı vefat etmıs oraya gıtmem lazım zaten bugun pek bır sey yıyemem heralde..daha dun bulusup mutlu ayrılmıstık bugun ise halie inanmak güç tükenmıs resmen..dünyaya pek fazla dalmamak gerektiğini unutuyoruz cogu kez..
neyse size iyi gunler kolay gelsın..
basınız sağolsun canım....
ufff cok sıkıcı bi gun zaten...ben 50 kiloda takılıp kaldim...naapsamda metabolizmam hızlansa...dun lapa yaptim...kilom da gr degismedi....1 bardak pirincle yaptim...2 tanede portakal yedim gun boyu..ama sabah tartı işe yaramamış dedi banaÇok üzgünüm çoook
tatlım hiç moralini bozma ben geçen kış acayip sıkı diyet yapıyodum hergün 2-2,5 saat yalansız spor yapıyodum bitki çaylarımı içiyodum 3 kilo veriyodum sonra geri alıyodum sıkıldım bıraktım birden 5 kilo aldım onun için sabrat kasmadan yap
lapada niye gitmedi onu anlamadım
ben lapa yapacağım gün bulgurla yapçam lıght yoğurtla tüketicem bide lahana alcam o günde çiğ lahanayı tüketebildiğim kadar tüketicem
kendi lapamı kendim yeni dizynlea yapçam o zaman sonuçları bildiririm
bende regl zamanım şişerim bu hafta iyce artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?