50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende varım 55 kiloyum ama emziren anneyım rejım yapamıyorum bende sporla zayıflamayı düşünuyorum hedefım göbüşümu zayıflatmak bide kilo vermek
doğumdan öncekı kıloma dönmek istiyorum (48) boyum 160 fazla kılo bana yakışmıyo benım idealımın bu alması lazım bunun içinde şu anda ip atlıyorum ben
sizler neler yapıyosunuz

sende kocamannn hoşgeldinnna.s.a.s.a.s. senide ekliyorum hemennn

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2-Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-mavişeker 59 kilo 50 olacak

12-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

13-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

14-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

15-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

16-bigsize:59 kilo 52 olacak

17- Laz kızı 59 kg 55 olacak

18-denizkoydumadımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

25-tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

26-titan : 55 kilo 51 olacak

zayıflamaya gönül koymuşşş yeni arkadaşlarımız çarşamba günü tartınma günlerimiz ogün tartılıp listemizi güncelliyoruz kendinize uygun bi diyet listesi azim ve hafif egzersizlerle bu iş gerçekten başarılı sonuçlar veriyorrrr hepimizee bol şansssss

:lepi::lepi:AZMİN ZAFERİ YAKINDA BİZİMDİR:lepi::lepi:

:lepi::lepi:HEP BİRLİKTE ZAYIFLIYORUZ:lepi::lepi:

Son düzenleme:
hoşbulduk tşk ederım. iş yapmaktan fırsat bulamadım yemek yemeye artık akşama yerım bende ay açlığada dayanamıyorum ben emziriyorum ya bu gunde yürüyüse gidemedim. yaaaaa

slm kızlar sabah peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim öğlen tarhana çorbası ve 2 kaşık yoğurtlu makarna akşamda 4 ızgara köfte salata yedim. artık acıkırsam sadece 1 elma yerim.

afiyet olsun ness ben lapa yiyorum sabah beri ıykkk pirinçi hiç sevmem zaten hepten ıykkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben bugun lapa yapamayacagım sevdıgım ınsanın dayısı vefat etmıs oraya gıtmem lazım zaten bugun pek bır sey yıyemem heralde..daha dun bulusup mutlu ayrılmıstık bugun ise halie inanmak güç tükenmıs resmen..dünyaya pek fazla dalmamak gerektiğini unutuyoruz cogu kez..

neyse size iyi gunler kolay gelsın..

basınız sağolsun canım....

ufff cok sıkıcı bi gun zaten...ben 50 kiloda takılıp kaldim...naapsamda metabolizmam hızlansa...dun lapa yaptim...kilom da gr degismedi....1 bardak pirincle yaptim...2 tanede portakal yedim gun boyu..ama sabah tartı işe yaramamış dedi banaÇok üzgünüm çoook

başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin kendini çok sıkma hayat bu hepimizin gideceği yer orasısenağlama

tatlım hiç moralini bozma ben geçen kış acayip sıkı diyet yapıyodum hergün 2-2,5 saat yalansız spor yapıyodum bitki çaylarımı içiyodum 3 kilo veriyodum sonra geri alıyodum sıkıldım bıraktım birden 5 kilo aldım onun için sabrat kasmadan yap
lapada niye gitmedi onu anlamadım
ben lapa yapacağım gün bulgurla yapçam lıght yoğurtla tüketicem bide lahana alcam o günde çiğ lahanayı tüketebildiğim kadar tüketicem
kendi lapamı kendim yeni dizynlea yapçam o zaman sonuçları bildiririm
bende regl zamanım şişerim bu hafta iyce artık

ben reglim ondan mı acaba???????

peki sen o dönem veremedi ama simdi verdin??? neyi değiştirdin de verdin cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…