selam çıtırlarrr :jeyyar:
ben de bu sabah bır tost tabii kepeklı ve yagsız yanında ıkı bardak form cayım
oglen 5 adet pıknık bıskuvı bır bardak kayısı meyve suyu
okulda sınav öncesi bir adet browni
az once ise aksam yemegımı yedım ıkı kasık çorba 4 adet küççücük köfte bol yoğurt
bi de elma yollamıslar bugun şimdi form çayımı içip elmamı yiyeceğim hihoyyyt
bu arada sınavım cok guzeldi evime adım adım yaklasıyorum :teytey::sm_cool::sm_cool:
okulda sınav öncesi bir adet browni
4 adet küççücük köfte
canım bu 2 cümleni okuyunca koptum:roflol::roflol: birinin işareti ötekinin küççücüklüğü
hoşuma gitti sınavının iyi geçmesine sevindim başarılarının kocaman devamı :hooray::hooray:
cucuma sınavının iyi geçmesine sevindim canım o küçücük köftelerde afiyet şeker olsun sana
arkadaşlar bu akşam kayınvalideme gideceğim fazla birşey yemem dikkat ederim yanlız ben haftasonunu düşünüyorum haftasonu zorlanıyorum evdeyim insan sürekli bir şeyler yemek istiyor inşallah kendimi tutarım kaçamak yapmam
Haftasonu giremem evde bilg.yok pazartesi görüşürüz inşallah
dun tansiyonum düşüp midem bozduğu için bugun bendede ipin ucu kaçtııı nerdeyse diyet miyet kalmadı çok midem ağrıdı pembe inci aman idolumsun yeme sakın kabusun olur yediklerin sonraaa kötükedihüsokötükedihüso pazar günü benimde lapa günüm hem ceza olsun hemde detokshihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun cnmm dikkat edelim kızlar kendimize zayıflayalım derken sağlıgımızdan olmayalım :teselli:
beraber yapıcaz ya lapa uygulamasını bı de denızkoydumadımı vardı bakalım nasıl gecırıcez o gunu ben ılk kez deneyecegım eger iyi gelırse haftada ir duzenlı yaparım cokacimcoook
teşekkür ederim sırf buraya yazacagım için mumkun oldugunca tutuyorum bogazımı bir de pembeinciye söz verdim bu hafta en az 1 kılo vermem lazım pazar gunu lapa lapa yemek gunu cokacimcoookcokacimcoook
güle güle yemek yiyeceğin zaman aklına burayı getır bak biz incecik oluruz sen kalırsın oyle şişkocuk delikafaduldendelikafadulden kendine iyi bak olur mu :a015:
sinel :
canım liste sana emanet ben hafta sonu yokum ( malesef evimde internet yok) 2 gün geçmez şimdi ya beni unutmayın haftasonu aklım sizde olacak iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın.
ya ben sabah 10 da 1 yumurta, bıraz peynir ve 3 tane gevrek yedim...sanırım toplamı 250 kalori falan...gevrekler toplam 90 yumurta 65-75 arası klorisi vardir kalanıda tuzsuz peynırden...saat 4 de 50 gr makarna ve 2 kasık yogurt...makarna tuzsuz ve yagsız...aksam oldu artık meyve yer bitki cayı içerim...az mı olmus normal mi sizce....sonucta ne kadar az yersen ona alısıyo vucut metabolizmayı yavaslatmakta istemiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?