50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam çıtırlarrr :jeyyar:

ben de bu sabah bır tost tabii kepeklı ve yagsız yanında ıkı bardak form cayım
oglen 5 adet pıknık bıskuvı bır bardak kayısı meyve suyu
okulda sınav öncesi bir adet browni
az once ise aksam yemegımı yedım ıkı kasık çorba 4 adet küççücük köfte bol yoğurt
bi de elma yollamıslar bugun şimdi form çayımı içip elmamı yiyeceğim hihoyyyt

bu arada sınavım cok guzeldi evime adım adım yaklasıyorum :teytey::sm_cool::sm_cool:

okulda sınav öncesi bir adet browni

4 adet küççücük köfte

canım bu 2 cümleni okuyunca koptum:roflol::roflol: birinin işareti ötekinin küççücüklüğü
hoşuma gitti sınavının iyi geçmesine sevindim başarılarının kocaman devamı :hooray::hooray:

kızlar ben bu oglen ızgara et yedım yalnz arkadasım bska şehirden zıyaretıme geldiği için 1bardak sıcak çıkolata falan içtim ve 2dilimde çikolata yedim kendimi çok kotu hiissettim şuanda =(((( akşmda lahana yemegı yedım :S

arkadaşlar bu akşam kayınvalideme gideceğim fazla birşey yemem dikkat ederim yanlız ben haftasonunu düşünüyorum haftasonu zorlanıyorum evdeyim insan sürekli bir şeyler yemek istiyor inşallah kendimi tutarım kaçamak yapmam
Haftasonu giremem evde bilg.yok pazartesi görüşürüz inşallah

cucuma sınavının iyi geçmesine sevindim canım o küçücük köftelerde afiyet şeker olsun sana

teşekkür ederim sırf buraya yazacagım için mumkun oldugunca tutuyorum bogazımı bir de pembeinciye söz verdim bu hafta en az 1 kılo vermem lazım pazar gunu lapa lapa yemek gunu cokacimcoookcokacimcoook

güle güle yemek yiyeceğin zaman aklına burayı getır bak biz incecik oluruz sen kalırsın oyle şişkocuk delikafaduldendelikafadulden kendine iyi bak olur mu :a015:

Son düzenleme:

Kızlar haftasonu kaçamak yapmak yok çarşamba günü tartınıyoruz unutmayın ona göre yiyin kaçamak yok

kaydirigubbakcemile3

dun tansiyonum düşüp midem bozduğu için bugun bendede ipin ucu kaçtııı nerdeyse diyet miyet kalmadı çok midem ağrıdı pembe inci aman idolumsun yeme sakın kabusun olur yediklerin sonraaa kötükedihüsokötükedihüso pazar günü benimde lapa günüm hem ceza olsun hemde detokshihoyyythihoyyyt

geçmiş olsun cnmm dikkat edelim kızlar kendimize zayıflayalım derken sağlıgımızdan olmayalım :teselli:
beraber yapıcaz ya lapa uygulamasını bı de denızkoydumadımı vardı bakalım nasıl gecırıcez o gunu ben ılk kez deneyecegım eger iyi gelırse haftada ir duzenlı yaparım cokacimcoook

pazartesi lapa kritiği yaparız artık sositososito haftada bir gün yaparım diyorsun ya bunye alışıyormuş bişey yaramıyormuş diye okumuştum canım CADIARZU ayda bir yapmak çok iyi oluyormuş ama geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim canıma.s.

ay o zaman ayda bir olsun bünyem alısmasın ki verdıgım kıloyu almamaya çalısayım bu yontemler ayda bır ıkı kılo versem bır ıkı kılo da kendım versem oooo bitti benım diyet :)))

Cucuma yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum bu kadar kararlı olmamız beni dahada hırslandırıyor söz verdik birbirimize vereceğiz bu kiloları

Fazla kaçıramam yemeği aklımdan çıkmıyorki hep çarşamba tartınacağım fikride hiç çıkmıyor kaydirigubbakcemile5 zayıflayacağız arkadaşım başka çözüm yok şişko kalamam yasakkelime

arkadaşlar ben lapayı yapamamıştım belirtmiştim ama pazar günü şok diyet yapmaya niyetim var
sadece meyveyle geçiriyorum bütün bir günü biraz zor oluyor ama lapadan iyidir benim için

Son düzenleme:
canım işte bu yüzden bu grupta toplandık amaç birbirimizi hırslandırıp azimle bu yolda mutlu sona ulaşmak

hadi hadi verelım şu kılolarııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bu motivasyon selinde oturduğum yerde bi kilo kaybettim şuan :roflol::roflol::roflol:

valla bu ortam sayesinde sürdürebildiğim en uzun diyetimi yaşıyorummm sağolunn varolunn kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sinel :
canım liste sana emanet ben hafta sonu yokum ( malesef evimde internet yok) 2 gün geçmez şimdi ya beni unutmayın haftasonu aklım sizde olacak iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın.

ya ben sabah 10 da 1 yumurta, bıraz peynir ve 3 tane gevrek yedim...sanırım toplamı 250 kalori falan...gevrekler toplam 90 yumurta 65-75 arası klorisi vardir kalanıda tuzsuz peynırden...saat 4 de 50 gr makarna ve 2 kasık yogurt...makarna tuzsuz ve yagsız...aksam oldu artık meyve yer bitki cayı içerim...az mı olmus normal mi sizce....sonucta ne kadar az yersen ona alısıyo vucut metabolizmayı yavaslatmakta istemiyorum.....

sinel :
canım liste sana emanet ben hafta sonu yokum ( malesef evimde internet yok) 2 gün geçmez şimdi ya beni unutmayın haftasonu aklım sizde olacak iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın.

tamam canım sevgiyle kal iyi akşalar kendine kocaman güsel bak :1hug::1hug:

canım bence kendine kocaman yağsız tuzsuz bi salata yapta ye bide elma yatmadan yememekte iyi değil metobbolizmanın dengesini bozmamak lazım :1shok::1shok:

bilmiyorum sizde varmı ama bende sigara probblemide var midede hafif ülserde var bu yuzden sigara kötü etkiliyor rejim yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…