• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta sonu bende kaçırdım biraz ufak ta olsa kaçamaklarla :KK43::KK43: bu arada dün şu ebru şallı iki hafta iki beden pilatesine başladım mahvetti ..

bu hafta sonu bende kaçırdım biraz ufak ta olsa kaçamaklarla :KK43::KK43: bu arada dün şu ebru şallı iki hafta iki beden pilatesine başladım mahvetti ..

Ben de Ebru Şallının 3K'sına başlamıştım canım, sonra bıraktım. Yani haftada 1 kez filan yapmaya karar verdim. Çok yorulmaktan değil aslında da, cok sıkılyıorum. Sürekli kaç dakika kalmış diye bakıyorum videoya :) böyle spor olmaz olsun deyip kendime mix videolar buluyorum. bazen jillian, bazen debbie siebers bazen sadece minderde karın kalça hareketleri. Dün 3 km tempolu yürüdüm mesela dışarıda. çok iyi geldi...keşke vaktim olsa her gün yürüsem. Ama sabah 7bucukta evden cıkıp aksam 8de gidiyorum ancak :(

Ben de Ebru Şallının 3K'sına başlamıştım canım, sonra bıraktım. Yani haftada 1 kez filan yapmaya karar verdim. Çok yorulmaktan değil aslında da, cok sıkılyıorum. Sürekli kaç dakika kalmış diye bakıyorum videoya :) böyle spor olmaz olsun deyip kendime mix videolar buluyorum. bazen jillian, bazen debbie siebers bazen sadece minderde karın kalça hareketleri. Dün 3 km tempolu yürüdüm mesela dışarıda. çok iyi geldi...keşke vaktim olsa her gün yürüsem. Ama sabah 7bucukta evden cıkıp aksam 8de gidiyorum ancak :KK43:
sorma kuzum ebru şallıyı izlerken afakanlar basıyo benide ama napim zor da olsa dün dayandım :KK70:bi arkadaşımla karar verdik başlamaya biraz da motivasyon açısından bi gazla başladım bakalım kaç gün sürcek. dvdleri yine iyi ben program videolarından bi kaç kez yapmıştım çok sıkıldım çok konuşuyo sohbet ediyo vss... eş zamanlı olarak jilianı da bırakmayı düşünmüyorum jilian daha çok motive ediyo beni

sabah: 1dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
1 yumurta
2çatal çilek reçeli

ara: 1 portakal
10 bitkili çay

öğlen:nesfit ve süt
ara: 1 kuru incir
2 ceviz

1 haftadır bisiklete biniyorum platese de gidecektim ama plates hocası değişmiş arkadaşım yeni gelen hocanın ilk defa plates yaptırdığını pek hakim olmadığı için bıraktığını söyleyince bende tereddütte kaldım ebru şallının DVD lerini yaparken çok sıkılıyorum devamlı kaç dk kaldı diye düşünerek geçiyor jilian a başlamayı düşünüyorum bir kaç yıl önce yapmıştım çok iyiydi.

Merhabalar bayanlar 162 boyundayim ve 59 kiloyum 2yasında oğlum var ve ben doğumdan önceki 53 kiloma dönmek istiyorum grubunuza katılabilir miyim bende? Vereceğim 5 6 kilo veremedim gitti:mad:

Kizlaaar!
Bir haftadir ortalarda yoktum. En yakin arkadasim ziyarete yasadigim yere geldi, onla beraber gezdik tozduk... yedik de. Tahmin edersiniz :) ara vermek istedim cunku bulunmiycak bi zamandi, tadini cikarmak istedim.
Simdi olculu yemege geri dondum. Bu sabah 50.6 tartildim. Yeni menum:

Sabah: 3-4 adet diyet biskuvi, 1 meyva
Oglen: 1 yumurta, 1-2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalik (tipik kahvalti yani)
Aksam: 4-5kasik yagsiz sebzeli tavuk yemegi, yogurt, salata, 1-2 dilim ekmek

Gece: 3- 4 adet diyet biskuvi

Bana sans dileyin kizlaaar, bu sefer kaytarmak yok :)

Hem de ne zorlama öldüm valla canim. Üstüne şimdi 50 squat 50 icbck 80 mekikle günü tamamladim.bugün fazla sportıgım sanirım :))

Nurgul ne yaptin sen ya :) bitirmissin kendini! Masallah valla :)

Ben dunku menumu yazayim;

Kahvalti: 2 dilim kepek ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara: yagsiz sut ile nescafe+ 1 bitter cikolata
oglen: tavuk gogus+2 kasik ispanak kavurma + yogurt
ara:yesil cay+3 ceviz+ 2 gun kurusu
aksam:beyaz peynirli karisik salata + 1 dilim cavdar ekmegi+ sekersiz cay

Hic spor yapamadim dun. Regl olucam bir de bugun yarin o yuzden cok sistim. Bir de yarin sehirdisina gidiyorum 3 gunlugune is icin.umarim diyetimi koruyabilirim.bahanem cok anlayacaginiz :))

Arkadaşlar ben dün akşam pasta ve ekler yedim. Pasta üzerine de bisiklet cevirmeyeyim dedim:))) 2 gün akşam yemeği yemicem yani çok az seylerle gecistirecegim.
Kızlar ben aynı zamanda Türk sanat müziği söylüyorum. Bu aksam ve yarın akşam program var. Bisiklet zamanım yok. Ama stepper yapayım diyorum. Bi araya sikistirsam iyi olacak.

kızlar benide alın aranıza ya bende 59 kiloyum 57 gördüm ama uzun süredir inemedim o kiloya
dün sabah 500ml kefir içtim kendim yapıyorum
öğlen sandwiç
akşamda köfte sucuk patates yedim
bugünde aynı sabah ve öğle nasıl yapmalıyım 53 olmam lazım
boyum 1,68 kilom 59 göbeğime ayar oluyorum:KK17:

Arkadaşlar ben dün akşam pasta ve ekler yedim. Pasta üzerine de bisiklet cevirmeyeyim dedim:))) 2 gün akşam yemeği yemicem yani çok az seylerle gecistirecegim.
Kızlar ben aynı zamanda Türk sanat müziği söylüyorum. Bu aksam ve yarın akşam program var. Bisiklet zamanım yok. Ama stepper yapayım diyorum. Bi araya sikistirsam iyi olacak.

Afiyet olsun canim :) bikac gun az yersen vucut dengeliyor zaten, diyette mukemmeliyetci olmamak lazim.

Yuruyus falan da iyidir vakit yokken, hemen de fark ettiriyor.

Back
X