Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta sonu bende kaçırdım biraz ufak ta olsa kaçamaklarlabu arada dün şu ebru şallı iki hafta iki beden pilatesine başladım mahvetti ..
sorma kuzum ebru şallıyı izlerken afakanlar basıyo benide ama napim zor da olsa dün dayandımBen de Ebru Şallının 3K'sına başlamıştım canım, sonra bıraktım. Yani haftada 1 kez filan yapmaya karar verdim. Çok yorulmaktan değil aslında da, cok sıkılyıorum. Sürekli kaç dakika kalmış diye bakıyorum videoya :) böyle spor olmaz olsun deyip kendime mix videolar buluyorum. bazen jillian, bazen debbie siebers bazen sadece minderde karın kalça hareketleri. Dün 3 km tempolu yürüdüm mesela dışarıda. çok iyi geldi...keşke vaktim olsa her gün yürüsem. Ama sabah 7bucukta evden cıkıp aksam 8de gidiyorum ancak![]()
akşama
hamsi salata
az evvel ebru şallı 2 haftada 2 beden+ jilian level 2 yaptım pert oldum![]()
Hem de ne zorlama öldüm valla canim. Üstüne şimdi 50 squat 50 icbck 80 mekikle günü tamamladim.bugün fazla sportıgım sanirım :))Ikiside birlikte zorlamistir canım ama hedefine kısa zamanda ulaşmani sağlar. Menüde çok iyi.
Hem de ne zorlama öldüm valla canim. Üstüne şimdi 50 squat 50 icbck 80 mekikle günü tamamladim.bugün fazla sportıgım sanirım :))
Arkadaşlar ben dün akşam pasta ve ekler yedim. Pasta üzerine de bisiklet cevirmeyeyim dedim:))) 2 gün akşam yemeği yemicem yani çok az seylerle gecistirecegim.
Kızlar ben aynı zamanda Türk sanat müziği söylüyorum. Bu aksam ve yarın akşam program var. Bisiklet zamanım yok. Ama stepper yapayım diyorum. Bi araya sikistirsam iyi olacak.