ne yaptın bu hafta
kızlar nasılsınız ben şu sıralar sıkıntı yaşıyorum diyeti unuttum gitti bayağıdırda uğrayamıyorum
bozom hamilelik nasıl gidiyor
yesam sen nasılsın
scylla sen de iyisindir umarım
hepinizi kocaman öpüyorum
[/IMG] yesacim masallah yine tamamlamissin tum videolara valla bravo tatlimm
kizlar 4 gunde 400 gr vermisim; (sevindim yine de , cunku hic veremiyordum)
su anda 56,0 kg im.
kilo cizelgemi nasil guncellicem ?
canım bende yeni yaptım kilo çizelgesini ilk defa
istediğim hedef bugün çıkmayınca kaydettiğim yerden düzeltemadim
tekrardan yeniledim bende
benimde onu öğrenmem lazım
kızlar nasılsınız ben şu sıralar sıkıntı yaşıyorum diyeti unuttum gitti bayağıdırda uğrayamıyorum
bozom hamilelik nasıl gidiyor
yesam sen nasılsın
scylla sen de iyisindir umarım
hepinizi kocaman öpüyorum
Ya kizlar ben belimi inceltmek istiorum.. Siz beliniz icin uyguladiginiz ozel hareketler varmi?
Son kilomdan çok emin değilim ama 500 gram vermişim galiba canım. Daha çok verirdim belki de hastayım çok zor hareket ediyorum. Sen nasılsın canım miden nasıl oldu?
demek ki daha çok vermişsin,sabah açken tartılınca daha az çıkıyor benim kilom50 kilo olmusum ben de yarim kilo daha gitmis hadi hayirlisi bakalim
bu arada sabah kalkar kalmaz tartilma imkanim olmadigi icin biraz once tartildim umarim dogrudur
demek ki daha çok vermişsin,sabah açken tartılınca daha az çıkıyor benim kilom
şekerim benimde bel ve göbek sorunum var.... ben spor yapıyorum hergün düzenli olarak 1-1.5 saat.bel için omuzda sopa çevirme hareketi var.... bir tabure yada kanepenin ucuna oturuyorsun omzuna bir sopa alıyorsun ellerinle onu tutuyorsun sağa ve sola dönüyorsun....
benim twistirim var. ( çoookkk eskiden türkiye gazetesinni vermşti) ben onu kullanıyorum...14.12.2010 dan beri spor yapıyorum ve belim 80 cm den 72.5 indi.....
maşşallah canım,haftada 2 cmlik yağ gitmiş bel bölgenden,tebrik ederim. bende yağları göbekte biriktirenlerdenim maalesef.diyetle mümkün değil gitmez,tek çaresi spor,sen de oldukça azimli ve istikrarlı davranmışsın,sabır isteyen bir şey,çünkü çok zor gidiyor.
evet canım sorma yaa bölgesel sorunun varsa istediğin kadar kilo ver sorunlu yerlerin aynen kalıyor.o yüzden bende artık bir yerden başlıyım dedim.1 ay dır hergün spor yapıyorum.özellikle bölgesel hareketler...
başlangıç.............son durum
kilo 56,1...................54.
bel 80.......................72,5
göbek 86.......................79.8
alt göbek 93.......................83
basen 98.......................91.6
şişliğin inmiştir
benim miydem çok kötü
2 kg da bu kadar değişiklik süper, sıkılaştın, kasyaptın,tamamen de yağ yaktın demek.ben de karın kaslarımı kuvvetlendirecek hareketler yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum birçok hareketi yapamıyorum,yapamayınca da bırakıyorum. başlangıçta sen de yaşadın mı bunu???
kizlar bu sabah,
1 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir,
maydonoz
ve de 1 kucuk domates yedim.
ara da sekersiz yarim fincan sutlu nescafe ictim.
oglen 4 adet ızgara kofte, 1 kucuk yogurt, haslanmis brokoli karnibahar; 2 lokma tuzsuz ekmek
ara 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim penir maydonoz
Aksama Allah kerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?