50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok sağol ben de iyi sayılırım da hastayım biraz, senin ne sıkıntın var, kötü bir şey yoktur inşallah.

[/IMG] yesacim masallah yine tamamlamissin tum videolara valla bravo tatlimm

canim benim umarim boyle gider hep insallah olumunekankayizsmile

kizlar 4 gunde 400 gr vermisim; (sevindim yine de , cunku hic veremiyordum)
su anda 56,0 kg im.

kilo cizelgemi nasil guncellicem ?

canım bende yeni yaptım kilo çizelgesini ilk defa
istediğim hedef bugün çıkmayınca kaydettiğim yerden düzeltemadim
tekrardan yeniledim bende
benimde onu öğrenmem lazım

canlar kilo cizelgesi guncellemek icin ilk yaptiginizdaki sayfayi saklamaniz gerekiyor o sayfayi sik kullanilanlara falan ekleyin kaydirigubbakcemile2 yoksa en bastan yaparsiniz ki bence bi sorun yok onda da :ecrin_bebek:

evet canim benim nerdesin sen aman dikkat et iyi olsa opuyorumnanaktan ben de kacamaklar yapsam da sporu hareketleri aksatmamaya calisiyorum canim bugun tartildin mi canim nasil sonuc kaydirigubbakcemile5

selam kızlar sabah tartıldım 54 geldim.bugün yarın regli olmayı bekliyorum.onun şişliğimi var yoksa gerçek kilommu bu bilemicem artık.haftaya görecez onuda

yediklerime gelince

sabah nesfit yedim....
ara olarak leblebi, nohut ve kuru üzüm yedim
öğle yemeğinde çorba etli bezelye yemeği ve yoğurt yedim
bir yeşil çay içtim....ve ev temizliği yaptım....
saat 16.30 gibide bir dilim kabak tatlısı yedim ve yeşil çay içtim....

Son düzenleme:
Ya kizlar ben belimi inceltmek istiorum.. Siz beliniz icin uyguladiginiz ozel hareketler varmi?

şekerim benimde bel ve göbek sorunum var.... ben spor yapıyorum hergün düzenli olarak 1-1.5 saat.bel için omuzda sopa çevirme hareketi var.... bir tabure yada kanepenin ucuna oturuyorsun omzuna bir sopa alıyorsun ellerinle onu tutuyorsun sağa ve sola dönüyorsun....

benim twistirim var. ( çoookkk eskiden türkiye gazetesinni vermşti) ben onu kullanıyorum...14.12.2010 dan beri spor yapıyorum ve belim 80 cm den 72.5 indi.....

50 kilo olmusum ben de yarim kilo daha gitmis hadi hayirlisi bakalim

bu arada sabah kalkar kalmaz tartilma imkanim olmadigi icin biraz once tartildim umarim dogrudur

50 kilo olmusum ben de yarim kilo daha gitmis hadi hayirlisi bakalim

bu arada sabah kalkar kalmaz tartilma imkanim olmadigi icin biraz once tartildim umarim dogrudur
demek ki daha çok vermişsin,sabah açken tartılınca daha az çıkıyor benim kilom

demek ki daha çok vermişsin,sabah açken tartılınca daha az çıkıyor benim kilom

evet canim en dogrusu sabah ac karnina ve de ciplak tartilmakmis ama benim oyle bir imkanim yok malesef en son bi seyler yedigim saat uzerinden bayaa gecti bi de ciplaga yakindim kaydirigubbakcemile umarim senin dedigin gibidir insallah :Saruboceq:

maşşallah canım,haftada 2 cmlik yağ gitmiş bel bölgenden,tebrik ederim. bende yağları göbekte biriktirenlerdenim maalesef.diyetle mümkün değil gitmez,tek çaresi spor,sen de oldukça azimli ve istikrarlı davranmışsın,sabır isteyen bir şey,çünkü çok zor gidiyor.

selam kızlar 56 olmuşum kaydirigubbakcemile2 yarım kilo vermişim
kaldı geriye 1 kilo bayanssulusmile
bugün yediklerim:
kahvaltı=1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, az maydonoz, 2 tatlı kaşığı bal, 1 domates, az light peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
ara1=1 armut, 1 çay bardağı light süt
ara2=1 yeşil elma, 1 çay bardağı light süt
öğle=2 parça tavuk eti, 1 tabak salata, 2 yemek kaşığı sade(yağsız tuzsuz sadece haşlanmış) makarna
ara3=1 portakal, az light peynir
ara4= domatesli peynirli kepek ekmeğine tost, 2 yemek kaşığı yoğurt
akşam=1 tabak kabak yemeği yoğurtlu, 1 tabak salata
son ara=1/2 muz, 1 çay bardağı light süt ( henüz yapmadım)

1.30 saat spor yaptım
2.5 lt su (1.5 lt içtim henüz)

evet canım sorma yaa bölgesel sorunun varsa istediğin kadar kilo ver sorunlu yerlerin aynen kalıyor.o yüzden bende artık bir yerden başlıyım dedim.1 ay dır hergün spor yapıyorum.özellikle bölgesel hareketler...

başlangıç.............son durum
kilo 56,1...................54.
bel 80.......................72,5
göbek 86.......................79.8
alt göbek 93.......................83
basen 98.......................91.6

2 kg da bu kadar değişiklik süper, sıkılaştın, kasyaptın,tamamen de yağ yaktın demek.ben de karın kaslarımı kuvvetlendirecek hareketler yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum birçok hareketi yapamıyorum,yapamayınca da bırakıyorum. başlangıçta sen de yaşadın mı bunu???

1.30 saat spor yaaaptım 350 koşu bandında yaktım 30 dk da bi başka alette çalıştım ordanda 50 desek 400 kalori vermişim gelincede tavuk ohh:)

bugünki mönüm,
kahvaltı: maydanoz,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,bir bardak süt
ara:1/2 elma
ara: 1/2 bardak ayran
öğle: 1 küçük patatesli,havuçlu ,karnabahar yemeği,bol yeşillik,1/2 bardak ayran
ara: 1/4 simit,peynir,bol maydonoz
ara:1/3 muz,1çb süt, 7 badem
akşam : havuçlu karnabahar y.,2 kaşık yoğurt, haşlanmış nohut
ara: 1 kivi,1çb süt( platesten sonra)

yediklerim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
icine 1 muz dogradim

ogle
sandvic (krem peynir, kasar, biber)
1 armut
1 mandalina
1 dilim limonlu kek

gun icerisinde :)
3 adet bayram cikolatasi (120 kalori toplamda

aksam
hindi eti ve mantarli bir yemek
haslama fasulye
haslama havuc
patates puresi
beyaz havuc diye bi sey yarim da ondan

1 bardak da cay ama bu sefer sekerli malesef

videolarimi daha tamamlamadim hepsi bitince yazacagim insallah :))

yaşamazmıyım....önceleri yanlış yapıyormuşum.hiç bir hareket yapmadan direk mekikle dalıyordum. harekete birde 50 den aşaığı yapmıyordum hiç birini... sonra sı malum kafamı bile kıpırtadamıyordum her yerim tutuluyordu.sonradan öğrendimki ısınma hareketleri çok önemliymiş.kasları harekete hazırlamak gerekiyormuş...

şimdi nivea cd syle hareket yapıyorum hem vücudumu ısıtıyorum hemde her yerimi çalıştırıyorum o 30 dk sürüyor sonra ben hareketlerin sayısını arttırarak devam ediyorum.

ilk başaldığımda çok zorlanmıştım nefes nefese kalıyordum.hereketler arasında dinlenme sürem daha çok oluyordu.hareketleri benzeterek yarım yamalak yapıyorum.gün geçtikçe vücut alışıyor harekete ......

bence sende pes etme başla bir yerden.kilo veremesende sıkılaşınca kendini daha zayıf hissediyorsun...vereliniortak

aksam yemeginde 1 tabak tavuklu patates yemegi,
5 ad. cherry domates,
1 kase yogurt yedim kizlar.

geceye dogru bir ara yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…