50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün tartıldım ve 56.3 kg.çok mutlu oldum.58den düştüm.1.700gr vermişim.bakalım haftaya kaç olcaz.ben muhtemelen iki ileri bir geri mehte takımı gibi ilerlerim haftaya hedefim 55.9inşallah .
sabah bitterli k flakes-süt,biraz önce 1 etiform ve ezme.

slm arkadaşlar ben lavanta daha öncede bu topiğe uğramıştım fakat çok durmamıştım kilo vermek zor gelmişti..şimdi tekrar geldim boyum .1.65 kilom 57 veya 58 bel çevrem ve göbeğimden kurtulmalıyım daha geçmiş sayfaları okumadım ..bakalımsizden glen önerileri uygulamaya çalışıcam fit olayım aslında 58 i öyle çok göstermiyorum ideal denilebilir ama göbeğim aldı başını gidiyor..aynı şekilde bel çevremde kalça genişliğine ulaşacak yakında ahh şu düşük belliler belimizi ağlattınız

tokken kan şekerin düşer mi?? eğer göbeğinden alıyorsan kiloyu dikkat et, metabolik bir sorun olabilir, reaktif hipoglisemisi olanların öyle oluyor ve çok zor kilo veriyorlar.

yelızcım bulursan oyle bı hareket bbanada heber ver benım bacaklar ince,popo ideal ,ogusler ideal ama sankı bosluklarıma bıseyler monte etmışler gıbı bel cevrem acayıp kalın ...bı cozum bulabılsem ah ahhh..

kızlar sımdı carsıdan geldım evımde tartı olmadıgı için ecz.de tartıldım karnım tok+dız kapagına kadar cızme+kabardın panyolon+badı+kalcamı örtecek sekılde kaban(kaşe) 66 geldım eczacı. ve esım 2 kılo cıkart dıyo sızce kac kılo cıkartmalıyım ..zayıflamışım ama carsıda gordugum insanlar oyle dedııızemuszemus

kizlar ne guzel; kilo vermisiz hepimiz az cok.
buna sukur;
ben su kilo cizelgemi de bir duzelteyim de;
hafataya carsambaya hedefim; 55 ..

ins. verebilirim 1 kg.

kizlar bu sabah,
1 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir,
maydonoz
ve de 1 kucuk domates yedim.

ara da sekersiz yarim fincan sutlu nescafe ictim.

oglen 4 adet ızgara kofte, 1 kucuk yogurt, haslanmis brokoli karnibahar; 2 lokma tuzsuz ekmek

ara 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim penir maydonoz

Aksama Allah kerimmm

kizlar ne guzel; kilo vermisiz hepimiz az cok.
buna sukur;
ben su kilo cizelgemi de bir duzelteyim de;
hafataya carsambaya hedefim; 55 ..

ins. verebilirim 1 kg.

canım bende yeni yaptım kilo çizelgesini ilk defa
istediğim hedef bugün çıkmayınca kaydettiğim yerden düzeltemadim
tekrardan yeniledim bende
benimde onu öğrenmem lazım

bikere sabah ac karnina ile sonrasi 1 kg farkediyor.
1 kg düş bikere
1 kg cizmelerin;
1 kilo kabanin
1 kiloda ustundeki digerleri,

bence 4 kg dusmelisin.

:teytey:

Son düzenleme:

ben de bastan yaptim senin gibi canim.

ya kizlar 600 gr.a bile o kadar sevindim ki anlatamam;

1,5 aydir spor yapiyorum gram verememistim; simdi sayenizde spora diyette ekleyince ilk defa kilo vermeye basladim;
insallah devami gelir kizlar...

canim ben de 56 yi gostermiyorum hic;
arkadaslarim inanmiyor, senin tartin yanlis diyorlar; sen 56 olamazsin diyorlar :bbo:

acaba tarti mi yanlis hakikaten,

ama neyse ben kendimi anlarim zaten; rahat hissetitigim bir zayifliga gelince o benim ideal kilom olur.. diy mi?

Canım bir şifren oluyor, o şifreyi girdiğinde kendi çizelgen çıkıyor o şekilde düzeltebiliyorsun.

bikere sabah ac karnina ile sonrasi 1 kg farkediyor.
1 kg düş bikere
1 kg cizmelerin;
1 kilo kabanin
1 kiloda ustundeki digerleri,

bence 4 kg dusmelisin.

:teytey:

ayyyyy canım benımopuyorumnanaktan keske öyle olsa en yakında evıme dıgıtal tartı alacagım o zaman size daha net bılgıler verecegım canımŞeniz

cemrecım şoyle dal gıbı bacaklar dumduz gobek fıt bı duruss hayal et bu yaz aksamı ohhhhh mis gıbı bunlar için hadı kalk gulummm

kızlar nasılsınız ben şu sıralar sıkıntı yaşıyorum diyeti unuttum gitti bayağıdırda uğrayamıyorum
bozom hamilelik nasıl gidiyor
yesam sen nasılsın
scylla sen de iyisindir umarım
hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…