slm arkadaşlar ben lavanta daha öncede bu topiğe uğramıştım fakat çok durmamıştım kilo vermek zor gelmişti..şimdi tekrar geldim boyum .1.65 kilom 57 veya 58 bel çevrem ve göbeğimden kurtulmalıyım daha geçmiş sayfaları okumadım ..bakalımsizden glen önerileri uygulamaya çalışıcam fit olayım aslında 58 i öyle çok göstermiyorum ideal denilebilir ama göbeğim aldı başını gidiyor..aynı şekilde bel çevremde kalça genişliğine ulaşacak yakında ahh şu düşük belliler belimizi ağlattınız
kizlar ne guzel; kilo vermisiz hepimiz az cok.
buna sukur;
ben su kilo cizelgemi de bir duzelteyim de;
hafataya carsambaya hedefim; 55 ..
ins. verebilirim 1 kg.
kızlar sımdı carsıdan geldım evımde tartı olmadıgı için ecz.de tartıldım karnım tok+dız kapagına kadar cızme+kabardın panyolon+badı+kalcamı örtecek sekılde kaban(kaşe) 66 geldım eczacı. ve esım 2 kılo cıkart dıyo sızce kac kılo cıkartmalıyım ..zayıflamışım ama carsıda gordugum insanlar oyle dedııızemuszemus
canım bende yeni yaptım kilo çizelgesini ilk defa
istediğim hedef bugün çıkmayınca kaydettiğim yerden düzeltemadim
tekrardan yeniledim bende
benimde onu öğrenmem lazım
slm arkadaşlar ben lavanta daha öncede bu topiğe uğramıştım fakat çok durmamıştım kilo vermek zor gelmişti..şimdi tekrar geldim boyum .1.65 kilom 57 veya 58 bel çevrem ve göbeğimden kurtulmalıyım daha geçmiş sayfaları okumadım ..bakalımsizden glen önerileri uygulamaya çalışıcam fit olayım aslında 58 i öyle çok göstermiyorum ideal denilebilir ama göbeğim aldı başını gidiyor..aynı şekilde bel çevremde kalça genişliğine ulaşacak yakında ahh şu düşük belliler belimizi ağlattınız
canım bende yeni yaptım kilo çizelgesini ilk defa
istediğim hedef bugün çıkmayınca kaydettiğim yerden düzeltemadim
tekrardan yeniledim bende
benimde onu öğrenmem lazım
bikere sabah ac karnina ile sonrasi 1 kg farkediyor.
1 kg düş bikere
1 kg cizmelerin;
1 kilo kabanin
1 kiloda ustundeki digerleri,
bence 4 kg dusmelisin.
:teytey:
Canım bir şifren oluyor, o şifreyi girdiğinde kendi çizelgen çıkıyor o şekilde düzeltebiliyorsun.
cemrecım şoyle dal gıbı bacaklar dumduz gobek fıt bı duruss hayal et bu yaz aksamı ohhhhh mis gıbı bunlar için hadı kalk gulummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?