50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada benım kahvaltımda sole oldu

cok tahıllı ekmek 1 dılım.peynır 1 tane zeytın domates salatalık 1 cay kasıgı kadar bal sekersız cay.gec uyandıgım ıcın oğlen daha yemedım.su ıcıyorum bol bol

neyse ben cıkıyorum karnım belım agrıyo uzanıyım bıraz bı de meyva atıstırıyımopuyorumnanaktan canlarım opuyorum hepınızı.bol bol su ıcın oldumu

valla haklsınız hep böyle bi taneden bi şey olmaz diye diye böyle olduk. :sinifsinif:
ya çayımı hala içmedim. yanında mısır gevreği yerim belki bir iki parça. kıtır kıtır. işe yarıyo o da, kesiyo ani bastıran açlığı. meyve çayı iyi fikir. bakayım kantinde neler varmış. yerimseniben

Arkadaşlar beni de alın gruba ben de sizinle zayıflamak istiyorum :) diyetimin 11. günündeyim henüz kilo vermedim regl olacağım ondan sanırım. Henüz hiç kaçamak yapmadım günde 2 lt su içiyorum 6 dan sonra sadece light sütümle şekersiz nescafem var onu içiyorum. Haftada 3-4 yürüyüş yapıyorum (7-8 km yaklaşık 1-1.5 saat) ama henüz gitmedi kilolar :( Ben de antidepresan zedeyim :( Beni de alın gruba :(

Hoşbulduk herkese :)

Boyum kısa ama 50 olunca can simitlerimden (anladınız siz orayı) pantolon giyemiyorum :)

slm arkadaşlar,dünden beri yediklerime dikkat edemedim koşuşturmaktan, akşam yemekli yatılı misafirim vardı,börekler çörekler hadddi hesabı yok tabi yenenin, çerezler daha neler neler. o arada ben de ne yedim hiç bilmiyorum. bu sabahta işlerim çoktu. düzenli beslenemedim. neyse şu saatten sonra dikkat ederim artık.

sabah:7.00 2 dilim buğday ekmeği üzerine salça ve az zeytinyağı

ara yok çünkü uyudum

öğle: 13.00 sahanda yumurta 1 dilim ekmek üzerine yeşil çay

ara :tarçın çayı

ara yeşil çay

akşam: daha yimedim
menüdekiler şöyle ciyer tava yeşillik bu ara salata yapmıyorum yeşillik daha cazip geliyor hem evdekilere hem bana
patates yemeği 1 dilim ekmek

hemen ardındanda yeşil çayımı içerim

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUohaoldumsmile

Son düzenleme:
Ben de sabah su içtim ceviz yedim.

Sonra yoğurt yedim bol miktarda.

Sonra fıstıklı cips yedim biraz, burcu beni kesicek eyvahedigeldismile
Sonra yeşil çay içtim.

Akşam da barbunya ve pilav var, az az yerim.

3 videoyu da yaptım bu arada Burcu cezayı vermeden ben cezalandırdım kendimi:)

Bu arada bu videolardan buns varya, bitiriyor beni resmen son 2 hareketinde cılkım çıkmış oluyorum.
Hiç easy falan değil yani:)

sabah kflakes-süt yarım ayva
öğle 1 domates 1 salatalık a çarliston biber 1 etiform azıcık tulum peynir azıcık ezme çay nescfe ve 3 adet kurabiye(evde vardı dayanamadım)
akşama birazdan pırasa mantı ve patlıcan salatası ekmek yemem artık
çok mu yiyorum yaaa
eşim hapur hupur götürürken canım çekiyor 15 tatilede girdik.inşallah hiç almam hatta biraz veririm.2 gündür aynı kilodaydım dün 100gr almışım.

bana güzeeel bir akşam yemeği tavsiyesi vericek olan var mı?? ama kolay olsun,hastayım çok fena yerimden kalkamıyorum. yada kahvaltımı yapsam,ne dersiniz.

cnm sen inceciksin masallah yaaa...
ama tabi senin de bir ideal kilon var ve onu hedefliyosun;

sonuna kadar destekliyoruzzzzz

canim benim cok tesekkurler bu ince yorumun icinde hem gobek hem ic bacak hem de selulit sorunlarim var bi de 3 kilom var verecek :)) bunlar haric iyiyimsositososito

kizlar sirketin alt katinda spor salonu var;
inicem birazdan yag-kas oranini olcuyorlarmis,
sonucu yazarim size..

ayyy ben hep istemisimdir boyle her hafta yagdan mi gitti kastan mi gitti olculse diye cok guzel canim yaaa sonuclari paylasirsin bizimle artikkopuyorumnanaktan

Back
X