50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dün yesanın önerdiği koltuk hareketini yaptııım

bugün sadece sucuk yedim 6-7 çatal yumurtasız aradan 1 saat geçince 1 fincan mate çayı şekersiz
ben de iddialıyım bu hafta nöbetimde yok 7 gün evdeyim

ee canim nasi buldun videoyu guzel demi :emir_bebek:

saol canım benım cıps de yemıssın oh ne guzel neguzel afferın sanaohaoldumsmile

canim ama valla cezami verdim 100 ip atlama sirf onun icindi olumunekankayizsmile

Selam kızlar.56 kiloyum 50 olmak istiyorum.Bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan

hosgeldin canim aramiza saglikli bir sekilde kilo vermek dilegiyle opuyorumnanaktan

@peppermint canim paylastigin yazi cok hosuma gitti ya tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

kizlar bu hafta ki kocumuz fenaaa.
ona gore ;)

ayy canim oyle olsun valla ya ben raziyim kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar beni de alın gruba ben de sizinle zayıflamak istiyorum :) diyetimin 11. günündeyim henüz kilo vermedim regl olacağım ondan sanırım. Henüz hiç kaçamak yapmadım günde 2 lt su içiyorum 6 dan sonra sadece light sütümle şekersiz nescafem var onu içiyorum. Haftada 3-4 yürüyüş yapıyorum (7-8 km yaklaşık 1-1.5 saat) ama henüz gitmedi kilolar :( Ben de antidepresan zedeyim :( Beni de alın gruba :(

Bu arada boyum 1.55 kilom 55 ve 46 olmak istiyorum :)

selam canim hosgeldin aramiza umarim saglikli bir sekilde veririz kilolari carsamba gunleri kilonu bildirirsen super olur listeler hazirlaniyor opuyorumnanaktan

YEDIKLERIM :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic (krem peynir, biber)
1 elma
yogurt (activia)
1 bardak yesil cay

gun icerisinde
3 biskuvi :(

aksam
malesef aksam yemegi disarda yiyecegiz bilmiyorum nasil olacak :(

canim ben buns da degil de abs de cok yoruluyorum yaaa kafamçokkarıştı

abs çok basit ya, ya da ben karın kaslarımı zamanında çok çalıştırdım ondan öyle geliyor bana, ama bu buns beni bitiriyor, bir de en son onu yapıyorum o ana kadar yorulmuş oluyorum belki ondan öyle oluyor.

abs çok basit ya, ya da ben karın kaslarımı zamanında çok çalıştırdım ondan öyle geliyor bana, ama bu buns beni bitiriyor, bir de en son onu yapıyorum o ana kadar yorulmuş oluyorum belki ondan öyle oluyor.

benim de en son abs ondan mi cok yoruluyorum acaba buns beni hic kasmiyo valla pek cabuk bitiyor gibime geliyor hala ama su abs :bbo:

bugun sabah nefsıt yedım oglen mantar sote az pılav corba bı tanede kemal pasa ttatlısı yedım:(:( arada elma yedım aksam bı tabak barbunya yedım demınde muz yedım

YEDIKLERIM :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic (krem peynir, biber)
1 elma
yogurt (activia)
1 bardak yesil cay

gun icerisinde
3 biskuvi :(

aksam
malesef aksam yemegi disarda yiyecegiz bilmiyorum nasil olacak :(

yarın yazarsın aksam yedıklerını ben de dusuneyım yarın ıcın ne ceza versem dıyekötükedihüso

slm arkadaşlar,dünden beri yediklerime dikkat edemedim koşuşturmaktan, akşam yemekli yatılı misafirim vardı,börekler çörekler hadddi hesabı yok tabi yenenin, çerezler daha neler neler. o arada ben de ne yedim hiç bilmiyorum. bu sabahta işlerim çoktu. düzenli beslenemedim. neyse şu saatten sonra dikkat ederim artık.

su satten sonra bunları nası yakacagını da dusun hayatım olurmu sen hemen yarın spora basla bence yuruys jımnastık buradakı vıdeolardan falan basla cezanı cekmeye

sabah kflakes-süt yarım ayva
öğle 1 domates 1 salatalık a çarliston biber 1 etiform azıcık tulum peynir azıcık ezme çay nescfe ve 3 adet kurabiye(evde vardı dayanamadım)
akşama birazdan pırasa mantı ve patlıcan salatası ekmek yemem artık
çok mu yiyorum yaaa
eşim hapur hupur götürürken canım çekiyor 15 tatilede girdik.inşallah hiç almam hatta biraz veririm.2 gündür aynı kilodaydım dün 100gr almışım.

ay bende de cok ceza var dayanamadım hemen verıyorum sekerım yarın 1 saat spor cezan var kolay gelsın

sabah:7.00 2 dilim buğday ekmeği üzerine salça ve az zeytinyağı

ara yok çünkü uyudum

öğle: 13.00 sahanda yumurta 1 dilim ekmek üzerine yeşil çay

ara :tarçın çayı

ara yeşil çay

akşam: daha yimedim
menüdekiler şöyle ciyer tava yeşillik bu ara salata yapmıyorum yeşillik daha cazip geliyor hem evdekilere hem bana
patates yemeği 1 dilim ekmek

hemen ardındanda yeşil çayımı içerim

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUohaoldumsmile

yedıklerın bunlarla sınırlı kaldıysa ok

bugun sabah nefsıt yedım oglen mantar sote az pılav corba bı tanede kemal pasa ttatlısı yedım:(:( arada elma yedım aksam bı tabak barbunya yedım demınde muz yedım

bı tane fazla bı kaçamak sayılmaz ama kucuk bı ceza verelım sımdı yoksa alışkanlık olur su an saat gec yarın 20 dk jımnastık onerıyorum ya da yuruyus.

Back
X