heleki konu yemekten açılmışken kaçmanın tam vaktieyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:iyi geceler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heleki konu yemekten açılmışken kaçmanın tam vaktieyvahedigeldismile
uyyy bekle gidip taarifi getireyim biraz uzaktaaa 10 çeşit baharat ve bitki
evet canimm benimm tavuk yemeklerine ama ben mercimek ve kurufasulyueyede koydum yakisti
canim bide zerdecal oneririmmm
Bir de böyle bir karışım vardı, bir poşette renk renk baharatlar olurdu dizerlerdi sıra sıra, biz de onu annemle salçaya katar sabahları yerdik, çok güzel olurdu. Mahalle pazarından alıyorduk biz o karışımı aktarda var mıdır acaba adı nedir? İçinde ne olduğunu bilmiyorum ki![]()
O neye katılıyor, bazıları et yemeklerine zencefir katıyormuş, defne yaprağını denedim de onu denemedim siz denediniz mi kızlar?
canim vegeta falanmi acaba
Bir de böyle bir karışım vardı, bir poşette renk renk baharatlar olurdu dizerlerdi sıra sıra, biz de onu annemle salçaya katar sabahları yerdik, çok güzel olurdu. Mahalle pazarından alıyorduk biz o karışımı aktarda var mıdır acaba adı nedir? İçinde ne olduğunu bilmiyorum ki![]()
Hiç bilmiyorum valla tatlım yarın gidince sorarım aktara. Şu köri ile zerdeçaldan da alırım hem.
Cork Kanser Araştırma Merkezi bilimcileri, köri yapımında kullanılan zerdaçalın etken maddesi "kurkumin"in laboratuvar ortamında yemek borusu kanseri hücrelerini öldürdüğünü saptadı.
Dr. Sharon McKenna ve ekibi, kurkuminin kanser hücrelerini 24 saatte öldürmeye başladığını gördü.
Uzun zamandır kurkumin maddesinin iyileştirici etkisi bulunduğu düşünülüyordu.
Kanser uzmanları, British Journal of Cancer dergisinde yayımlanan araştırmanın, doktorların yeni tedaviler bulmalarına yardımcı olacağını belirtti.
Birleşik Krallık Kanser Araştırma kurumundan Dr. Lesley Walker, bu araştırmanın, zerdaçalda (hint safranı) bulunan doğal kimyasalların özafagus (yemek borusu) kanserinde yeni tedaviler için kullanılması olanağı sağlayacağını söyledi.
Walker, özafagus kanseri oranının 1970'lerden bu yana yarı yarıya arttığını, bunun obezite, alkol tüketimi ve reflü hastalığındaki artıştan kaynaklanıyor olabileceğini bildirdi.
valaaa birçok yararını biliyordumda bunu ilk defa duydummmm müthiş bişeyyyakannehir
hakketen canim mucize baharatlar kullanmak lazimm tatliskom bende yemeklere koyuyorummm hem lezzet hem saglikk
tatlım sanada göndercem o tariften kafana yatarsa kullanırsın sana da yarın göndereyim istersen canımın içiolumunekankayizsmile