• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyigeceler06lf3tc5.gif

kizlar bende yatayiimm uykum geldi allah rahatlik versinnn tatli ruyalar
yarin gorusuruzzz insallah cok opuyorummm

İyi geceler kızlar ben de yatıyorum öpüyorum ikinizide tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Günaydın şekerler, böcükler zemuszemus. Bembeyaz bi ıstanbul sabahından herkese merhaba.

Sabahları işe gelmeden hazırlanırken Mehmet Özün Programını açıyorum. Bugün çok güzel bir şey öğrendiğim için sizlerle hemen paylaşayım dedim. Olay şöyle:

Bizler kilo vermeye başladıktan sonra ilk başlar verip daha sonra bi duraklama dönemi oluyor ya.. Hani ne yaparsak yapalım bi süre kilo veremiyoruz. Oysa ilk başlar kilo vermek çok daha kolay oluyor.

Nedeni şu:

1 günde harcadığımız kalori miktarı şöyle hesaplanıyor:

2000 (bazal metobalizma) + (kilo * 8 ) + egzersiz

Biz kilo verdiğimiz için kilo indexi azalıyor. Bunun sonucunda da kilo verdikçe harcadığımız kalori miktarı azalıyor. Yani kilo verdikçe ya daha fazla egzersiz yapmamız gerekiyor ya da daha az yememiz....

ışte kızlar asıl nokta burda yani daha fazla egzersiz gerekiyor. Hep daha fazla kaydirigubbakcemile4

Ben şimdi ılık suyumu içiyorum. 30 dk sonra kepek ekmeğine sandiviçimi yicem.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum sizi şekerler....opuyorumnanaktan

Günaydın şekerler, böcükler zemuszemus. Bembeyaz bi İstanbul sabahından herkese merhaba.

Sabahları işe gelmeden hazırlanırken Mehmet Özün Programını açıyorum. Bugün çok güzel bir şey öğrendiğim için sizlerle hemen paylaşayım dedim. Olay şöyle:

Bizler kilo vermeye başladıktan sonra ilk başlar verip daha sonra bi duraklama dönemi oluyor ya.. Hani ne yaparsak yapalım bi süre kilo veremiyoruz. Oysa ilk başlar kilo vermek çok daha kolay oluyor.

Nedeni şu:

Biz kilo verdiğimiz için kilo indexi azalıyor. Bunun sonucunda da kilo verdikçe harcadığımız kalori miktarı azalıyor. Yani kilo verdikçe ya daha fazla egzersiz yapmamız gerekiyor ya da daha az yememiz....

İşte kızlar asıl nokta burda yani daha fazla egzersiz gerekiyor. Hep daha fazla kaydirigubbakcemile4

cok mantikli..

ben gecen gun tartildim bahsetmistim ya;
1 gunde hic hareketsizken yaktigim kalori 1353
normal gunluk aktiviteyle hadi 1500 diyelim.

yani kilo vermek icin, 1200-1300 kaloriyi asmamam lazim; bir de spor ypmam tabi.

(metobolizmam cok yavas benim :-((

yillardir hep az yememin sonucu bu.

Canım aslında metabolizmayı arttırıcı çaylar var. Onlardan da içebilirsin. Ya da en iyisi spor yap bence. Yoksa zaten sarkma oluyor vucudun fit görünmüyor. Şu anda ben öyleyim.

Haftada 3 gün yapsan yeter şimdilik. Ben de cumartesi başladım nivea body cdsine. ınan işin zorluğu başına geçene kadar. kaydirigubbakcemile2

Canım aslında metabolizmayı arttırıcı çaylar var. Onlardan da içebilirsin. Ya da en iyisi spor yap bence. Yoksa zaten sarkma oluyor vucudun fit görünmüyor. Şu anda ben öyleyim.

Haftada 3 gün yapsan yeter şimdilik. Ben de cumartesi başladım nivea body cdsine. İnan işin zorluğu başına geçene kadar. kaydirigubbakcemile2

evet canim spor hizlandiriyor,

bu benim hizlanmis hali,

gecen yaz yine olculmustum 1200 kusurdu;

2 aydir pilates yapiyorum, sanirim onun etkisiyle artti..

:1hug:

cok mantikli..

ben gecen gun tartildim bahsetmistim ya;
1 gunde hic hareketsizken yaktigim kalori 1353
normal gunluk aktiviteyle hadi 1500 diyelim.

yani kilo vermek icin, 1200-1300 kaloriyi asmamam lazim; bir de spor ypmam tabi.

(metobolizmam cok yavas benim :-((

yillardir hep az yememin sonucu bu.

evet canim spor hizlandiriyor,

bu benim hizlanmis hali,

gecen yaz yine olculmustum 1200 kusurdu;

2 aydir pilates yapiyorum, sanirim onun etkisiyle artti..

canım nasıl ölçüyotsun ki metabolizmanı?

Günaydın şekerler, böcükler zemuszemus. Bembeyaz bi İstanbul sabahından herkese merhaba.

Nedeni şu:

İşte kızlar asıl nokta burda yani daha fazla egzersiz gerekiyor. Hep daha fazla kaydirigubbakcemile4

sanada günaydın messicim a.s.
bizim burda yıllardır kar yooook:a015:

sıra geldi benm bugün yediklerime
öncelikle fazla yediğimi biliyorm :tomato:
sabah
saat 11.30
3 ince dilim yumurtalı ekmek 2 si tek taraftı peynir
hemen sonra yeşil çay

ara yok dicem ama çeyrek armut vardı:uhm:

öğle yok

akşam : biraz kahvaltı gibi oldu bu 17.00 1 sahanda yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı üzüm reçeli peynir
şimdi yeşil çayımı yapayım bariiiiyerimseniben

eee benm bu yediklerim çok fazla ama erken yedim artı yoğun temizlik vardı offff:1ninca::1ninca:

kızlaar ben dün gece yazmayı unuttum

saat :22.00 1 tabak patates yemeği ekmek yok

23.00 yada 23.30 karışık meyva ve 15 tane kadar fıstık
birde saat 2.00 yattım

bu yedikleri çooook mu abartılı acaba :uhm::uhm:

Son düzenleme:
kızlaar ben dün gece yazmayı unuttum

saat :22.00 1 tabak patates yemeği ekmek yok

23.00 yada 23.30 karışık meyva ve 15 tane kadar fıstık
birde saat 2.000 yattım

bu yedikleri çooook mu abartılı acaba :uhm::uhm:

Canım çok da dert etme derim, çünkü çok kısıtlarsan kendini gözün daha fazla yemeklere kayar. Bugun biraz daha fazla spor yap erit fıstıkları zemuszemus

Bizi takip etmen lazım:)

Şaka bir yana kilo vermek için yapılacaklar belli az yemek, bol hareket. Ama motive olmak zor bu ikisine, onu da burda kazanmaya çalışıyoruz hep birlikte:)

ya takip edemiyorum been..yetisemiyorum hızınıza:1rolleyes:
15 yasındayım ben..öyle bikac diyet buldum uygulasam? büyümen durur felan diyo annem yaa:) size sorim ablalarım..

Bizi takip etmen lazım:)

Şaka bir yana kilo vermek için yapılacaklar belli az yemek, bol hareket. Ama motive olmak zor bu ikisine, onu da burda kazanmaya çalışıyoruz hep birlikte:)

15 yasındayım ben..öyle bikac diyet buldum uygulasam? büyümen durur felan diyo annem yaa:) size sorim ablalarım..

canım benim hoşgeldin
diyette kendini fazla sıkman gerekmez canım biz sana yardım etmeye çalışırız burda büyümene ve gelişmene engel olmadan tabikide çok rahat isteğine ulaşırsın

bak 6 öğün yemeye çalış öncelikle abur cuburdan uzak dur ama yasaklama yoksa daha fazla arzuluyor insan
fındık fıstık veyaa kuru yemiş ye baya abur cubur isteğini azaltıyor
ara öğünlerde yediğin meyvaların yanında mutlaka yoğurt ye veyaa süt iç yada 15 dk önce vyada sonra ayran iç
yediğin öğle veya akşam öğünlerindee et veya et ürünleri yoksa iri bir parça peynir ye bana diyetiyenimin tavsiyesi

bence bu dediklerimi uygularsan hem zayıflar hemde sağlıklı olursun canım:1hug:

Canım çok da dert etme derim, çünkü çok kısıtlarsan kendini gözün daha fazla yemeklere kayar. Bugun biraz daha fazla spor yap erit fıstıkları zemuszemus

evet canım sağolasın

bende kendimi çok kasmamaya gayret ederim yasaklayınca acayip cazip oluyor yiyeceler
ben spora yeni başladım özelliklşe bir haftadır yapamıyorum yürüyüşler hariç artık bugün yapayımolumunekankayizsmile

kizlar bu sabah tansiyonum dustu
daha dogrusu dun aksamdan beri kotuydum de bu sabah olcturdum,

8-6 cikti :-(

diyetten mi acaba? yoksa sabah ictigim limınlu sudan mi.

bu sabah,
yarim kepekli beyaz peynir domatesli tost
1 fincan yesil cay ictim.

sonra 1 bardak sicak sekerli su icirdiler bana tans.icin. (1 ad. kesme sekerli)

simdi ara yapiyorum,
1 fincan ihlamur,
1 ad k-bar

kizlar bu sabah tansiyonum dustu
daha dogrusu dun aksamdan beri kotuydum de bu sabah olcturdum,

8-6 cikti :-(

diyetten mi acaba? yoksa sabah ictigim limınlu sudan mi.

bu sabah,
yarim kepekli beyaz peynir domatesli tost
1 fincan yesil cay ictim.

sonra 1 bardak sicak sekerli su icirdiler bana tans.icin. (1 ad. kesme sekerli)

simdi ara yapiyorum,
1 fincan ihlamur,
1 ad k-bar

canım çok geçmiş olsun fena düşmüşş yaaa
inan anlamam neden düştüğü ama büyük ihtimalle yaptığın diyetle birlikte sporun etkisi
ağır gelmiş olabilir tabiiia.s.

Günaydın kızlar bu hafta ne yapıyoruz koçumuz kim (: ilk defa diyet yapacağım heycanlıyım kaydirigubbakcemile3

kızlaar, haftasonu giremedim misafirlerim vardı. misafirlerime rağmen dikkati elden bırakmadım. sadece bir dilim elmalı tart yedim. onun dışında çok dikkat ettim düzenli yedim.

bu sabah yine mısır gevreği ve sütle kahvaltı yaptım. ara öğünümde 2 tane eti form yedim bir fincan da şekersiz açık çay içtim. (burçaklar gitti artık tabii :gitme: )

öğle yemeğimde zeytinyağlı pırasa ve çay var. ekmeksiz. tutmaz bu beni ama akşam hırsımı salatadan alırım artık akannehir
çarşamba gününü iple çekiyorum!!

canım çok geçmiş olsun fena düşmüşş yaaa
inan anlamam neden düştüğü ama büyük ihtimalle yaptığın diyetle birlikte sporun etkisi
ağır gelmiş olabilir tabiiia.s.

sagol canim;
evet dun biraz sporu abarttim herhalde evde olunca,
bugun biraz dinlenirsem iyi olurum herhalde.

merhabalar önce
benm işim hep masa başında daha bugün kilo vermeye başlamam gerektiğine karar verdim sadece 3 öğpün yiyorum günde biber hapı falan kullandım 1 haftada baya kilo verdim ama geri haddinden fazla olarak aldım nasıl bir diyet yapmam gerekio acaba hiçbirini uygulayamıorum çünkü hayatta peynir yemedim yoğurt yemedim o yüzden tüm listelerde peynir var bende yapamıorum yardımcı olur musunuz mafoldumben

Back
X