• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimmmmm cok ama cok tesekkurlerrrrrr ayin 8ine kadar istedigim kilo da olursam bi de vucudum bayaa bi sekle girerse cok cok sevinecegim insallah kaydirigubbakcemile5 ama bilmiyorum 8inde turkiyeye gelince annemin yemeklerinden sonra nasil olacak 15 gunde almam insallah bi sey sempatiksalakcinni

canim bu calismaya vucudun tas olcak guzelimm kiilona bakma o kadar slkllsma cok oluyodurr bitanem

bu arada haftanın kocu olarak pepermınt ı sectım

@azulos
kutlarim canim benim hayirli ugurlu olsun tum aleme olumunekankayizsmile

peppercim hadi gozunu seviyorum hizaya sok bizi sempatiksalakcinni canim kocumuz sen cok yasa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
su.jpg
su icmeyi unutmayin canlar

insallahhh tatlimm benim sen kac kilo almistin?ne kadar surede verdin sonra guzelcim?

8 kilo aldım cnm ilacı aralıkta bıraktım 2 kilosunu şimdi diyetle verdim 8 kilom daha var şöööle 46 oluyim diyorum rahat rahat yiyeyim :) Tabi o 8 kiloyu vermek benim için çok zor yaza kadar anca veririm sanırsam :) ilk kez bu kadar kilo aldım ve ilk kez hamur işi ve abur cubur yemeden bol su içerek kilo veriyorum bu benim ilkim inşallah işe yarar yahu :(

canim benimmmmm cok ama cok tesekkurlerrrrrr ayin 8ine kadar istedigim kilo da olursam bi de vucudum bayaa bi sekle girerse cok cok sevinecegim insallah kaydirigubbakcemile5 ama bilmiyorum 8inde turkiyeye gelince annemin yemeklerinden sonra nasil olacak 15 gunde almam insallah bi sey sempatiksalakcinni

amman hayatım ne anneni kır nede kendini anneni dinlersen kendinle savaşır psikolojin yeme isteğini arttırır lokmalarını çok küçük ve çiğneyerek annene çok yemek yemiş gibi görünür hemde zayıflama demeyeyimde en azından kilo almadan tatilini tamamlarsın:lepi:
delikafadulden

amman hayatım ne anneni kır nede kendini anneni dinlersen kendinle savaşır psikolojin yeme isteğini arttırır lokmalarını çok küçük ve çiğneyerek annene çok yemek yemiş gibi görünür hemde zayıflama demeyeyimde en azından kilo almadan tatilini tamamlarsın:lepi:
delikafadulden

ayy canim insallah kilo almadan tamamlarsam super olur zaten bi de annem bas bas bagirir simdi hic bi sey yemiyosun diye tipik anne 60-61 kiloyken bile bak kizim azicik dikkat et bu kilo ne boyle demezdi yaa olumunekankayizsmile zayiflamaya kizar valla kaydirigubbakcemile3

yaptiklarimi yazayim :))

1-kol

2-bacak

3-gobek

4- 40 sag ic bacak 40 sol ic bacak

5- koltugum canim benim videosu

6-butun kizlar toplandik videosu (redbook tummy)

ustune de sutumu ictim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
LISTENIN YARISI farklı renk cıktı ozellıkle yapmadım ama degısık oldu olsun daha bıldırım yapan olursa eklıycem kızlar
selam burcuhayal , umarim daha iyisindir. Ben katilali 2 gun oldugu icin tabiki 'Gram oynamadi'. o yuzden 59 diyorum ben ;(

Bugunku menu:
S: Peynirim vazgecilmezim, salata karisik, sut,1 dilim ekmek(Ama 2 dilim gibi genis)
Ara:Elma
Ara2:Elma,yesilcay
Ogle:Kabak yemegi,salata,ekmek 2 dilim
Ara:Portakal
Aksam:B. peynirli salata

Aktivite olarak hep ayni gidiyorum 40 dk yuruyus, 20 dk kol'bacak egzersizi

Son düzenleme:
dün yediklerimi söylüyorum arkadaşlar, biraz sefilim bu günlerde:

sabah.
3 tane limonlu eti form
1 kupa açık ve şekersiz çay
bir tane minik sigara böreği( fırında pişmiş)

arada bi şey yemedim

öğle:
1 kupa açık ve şekersiz çay
4 tane limonlu eti form

arada yine bi şey yemedim

akşam:
bir kase patates salatası
bir kase domates çorbası
bir lokma ekmek

bir saat sonra 1 tane muz
muzun üzerinden 3 saat geçtikten sonra da küçük bir tane elma

ama egzersiz yapamadım.

bu sabah da 2 tane galeta ile yarım salatalık, birazcık beyaz peynir yedim. bir kupa da çay.
gayet tokum. kaydirigubbakcemile2

kizlar gunaydin hepinize;

burcuhayal coookk gecmis olsun canimcim;
yasmenn kizinin dogum gununu ben de kutluyorum dun unuttum soylemeyi; ayrşca 2 cocuk ve bu kiloda olmani takdir ve de tebrik ediyorum.

scylaa, prenses soylediginiz naneli sticsi denemedim; bir ara alayim onlardan; ihtiyacim var cunku, kizlar bu aralar tansiyonum cok dusuyor (tatli sifir cunku yediklerimde ondan sanirim)

haftanin sampiyonunu da ayrica kutluyorum.

gelelim kocluguma; cok heyecanlandim beklemiyordum... becerebilirim umarim.

ben sabahlari duzenli giriyorum siteye; tum menulerinizi sabahlari kontrol etsem olur mu?

opuyorum hepinizi...

kizlar madem koc oldum ilk icraatimi yapayim;

bugun hepinizden bir porsiyon sebze yemegi yemenizi istiyorum (artik evde, isyerinde cikan yemeginizde ne bulursaniz) ister karnibahar pisirin; ister pirasa, ispanak, fasulye, ne bulursaniz.
yaninda da 2-3 kasik yogurt.

aksama da mumkunse izgara 2-3 kofte ya da tavuk..

yesil cay ve bol suyu soylemiyorum zaten..

odev olarak da 20 dk egzersiz veriyorum (kendime de) hangi sporu seviyorsaniz....

hadi kizlar, goreyim siziii...
optum kooocamannnn

gunun ipucu:

yemekten yarim saat once cignererek yenen 1 tatli kasigi corek otu bagirsaklari calistiriyor; gobek yaglarinin erimesine yardimci oluyor.

yan etkisi: tansiyonu dusuruyor..

Tansiyonu düşürüyorsa ben almıyim. Aynı durum bende de var şeker 0 olunca zaten 5-9 larda gezen tansiyonum sanırım 4-8 lere düştü :( halsiz ve uyku hali içindeyim çabuk yoruluyorum basamak çıkamıyorum ama hala doğru düzgün kilo veremedim yahu hıh :(

Bu arada günaydın herkese :) tansiyon denince daldım hemen konuşmaya da...:kedi:

herkese günaydın ,
bu hafta daha bi sıkı sarılıcam diyetime :) dün sabah 1 kase yağsız sütle beraber kellogs yedim , arada birkaç tane kuru kayısı , öğlende ise sadece biraz peynir ve etiform yedim, arada yine birkaç tane kayısı yedim . akşama gelince hiçbişey yemedim daha doğrusu yiyemedim çünkü eve geç gittim. o saatte de yemek istemedim , sadece 2-3 bardak şekersiz çay içtim.

bu sabaha gelince beyaz peynir , etiform ve 2 bardak şekersiz çay . öğlen için herhangi bir fikrim yok henüz :)

Back
X