Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sulecim nerelerdesin yahu yazmiyorsun ne zamandir :) yasemncim masallah pek guzelmis amin insallah iyi olur yarin benim umudum yok ama![]()
Eşim bana kilo almışsın dedi ya, hem de ben o kadar dikkat ederken, ben de sinirden kendimi yemeğe verdim, bir sürü üzüm ceviz yedim. Hem de tartı arifesinde hem de gecenin bir vakti. Üfff çok kötüyüm çok mafoldumben
kizlarrr selammm
kar yine geldi istanbula tipi firtinaa cook burda
nasilsinizzz?
kuzuşum hoşgeldina.s.nerelerdeydim ben iyiyimde benim dünkü buhranımn bizim kızlara bulaşmış yahuuuakannehir
tatlım üzülme kötü bişey yememişin ki hepside yararlı şeyler en azından cevizinde yağı yararlı bence şişlik vardır canımmm havalar çok soğuk yürüyüş falanda yapamıyoruz düzgünce:teselli:Eşim bana kilo almışsın dedi ya, hem de ben o kadar dikkat ederken, ben de sinirden kendimi yemeğe verdim, bir sürü üzüm ceviz yedim. Hem de tartı arifesinde hem de gecenin bir vakti. Üfff çok kötüyüm çok mafoldumben
canim benim limonun bebikin bubasi niye oyle dedi yahu?durup dururkenmi kilo aldin dedi? caniimin ici belki takilmisdir sana olabilirmi gulum?
hosbuldukkk tatliskomm
burda kar tipi fena orda durumlar nasil hayatim
ahhh canım nerdeeee manisada kar artık kar dualarına çıkıcaz neredeyse
kar şimdi atıyor ama kesin ya duracak yada tutmayacak -tatlicadiarzu-
tatlım üzülme kötü bişey yememişin ki hepside yararlı şeyler en azından cevizinde yağı yararlı bence şişlik vardır canımmm havalar çok soğuk yürüyüş falanda yapamıyoruz düzgünce:teselli:
Benim kociş patavatsızdır biraz arada öyle ağzından kaçırır, sonra çok pişman oldu peşimden gezdi. Aslında o durup dururken demedi ben dedim ki ay kilomu aldım ne dedim, şişkinlik var bugünlerde o da evet aldın galiba dedi mafoldumben
Sonra pişman oldu tabi, neyse.
sen nasılsın prensesim gündüz yoktun. Kar çok fenaya yarın kuaföre gitcektim, kuaför de çok uzak 2 saatlik yolu var randevu bile almıştım özel bir kuaför, çok canım sıkıldı şimdi yarın nasıl gidicem mafoldumben
canim benim bencede siskinliktir o gulum
kocisinn anlamis hatasini dolasmis pesinde yaparlar bazen patavatsizlik :
evet canim burdada kar firtina fena yarinda devam etcekmis sanirim
kuafor neredeki sehir disinda falandami gulum?2 ssaat uzakliktada merak ettim canimm
Aslında mecidiyeköyde de benim ev biraz şehirdışına yakın kalıyor:) Ben beylikdüzünde oturuyorum.
canim benim bende sana yakinim bahcesehir beylikduzu sehir disi kaliozz
mecdikoyde epey var yarinda bence cikma sonra yollarda kalma hayatimm
Bana kalsa çıkmam da bir arkadaşıma söz verdim onun tanıdığıymış o aldı randevuyu, yüz üstü bırakmış gibi olucam ama baktım çok kötü fırtına var o zaman yapcak bişey yok. bizim burdaki kuaföre giderim artık ben de napıyım
Sabahki havaya göre karar veririm artık.