Afiyet olsun tatlım da arkadaşlar pilavı hayatımızdan kaldırmaya çalışalım. Doymadım çok açık diyenlere kepekli ekmek öneriyorum. En kötü ihtimalle canınız çok pilav yemek istiyorsa bulgur pilavı (ostrojen (kadınlık) hormonunun arttırır) tüketelim (ama çok az lütfen) kepekli bulgur olursa da 10 numara olurrr
Bilginize kızlaaarrr...
evet canim ben de pilavi 2-3 ayda bir belki yiyorumdur.
aylar sonra dun aksam 1 kasik yemistim.
bu arad kizlar leslie'e mail atmistim, yanit gelmis.
2 mil brisk walk ile kac kalori yakabilecegimi sormustum iste benim mesajim ve gelen ynt:
her 15 dk.da 100 kalori yakiyormusuz kizlar ve eger elimize agirlik alarak calisirsak bu sayi 125 oluyormus. gayet iyi bence..
bir de diyor ki kalorisi yuksek seyler yediginizde herzaman yurudugunuzden fazla mil yuruyun; 2 hafta icinde farki goreceksiniz diyor.
tam tamina cevirmedim, ozetledim sadece..
ama sevindim ;
demek ki 2 mil 30 dk suruyoe, 200 kalori yakiyorum.
haftasonu kendime kucuk dambillardan mi alsam ??
You will burn 100 calories for every fifteen minute mile and 125 or more when adding weights to your workout. If you do more miles than you are currently doing,combined with watching your caloric intake, you should see a difference in a couple of weeks. We are so happy you emailed Walk at Home! We are anxious to help you or answer any fitness questions or comments you may have. Remember if you don't reach us quickly enough by email, please call us! We are here to help you achieve your fitness goals and receive the best customer service!Keep Walking and take our 10 Day Challenge on the homepage!
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Wilmington RoadNew Castle, PA 16105724-658-1400/888-440-9255724-658-1404 FaxHours 9am-4pm Mon-Thurs. and 9am-12PM F ---------- Original Message -----------
: General comment / question. >
Hi, leslie> > i am writing to you from Turkey.> , i have been walking with you for two monts. i really like your > walking program. i sometimes walk two mile (brisk walk) and > sometimes three mile> (fast walk). i am 55,3 kilogram now and i want two lose a few kilos. > Which walking promram do you recommend for me? Which program help me > to burn must calories?> > i've searched on your site and tried to find that how many calories > we can burn by walking your walking programs but i couldn't find > anything about it. Could you please inform me about it.> > I'd really be very happy if you reply my message.> > thanks for everything that you did for us.> > good days,>