Bence hayatım evde zaten yapamıycan bugün en az bi 3 mil yürü derim ... zaten 45 dk cık bayanssulusmile
2 haftalk bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar. anneciğim sağlıklı yaşam diyetimi sabote etti maalesef.yemediğim zararlı kalmadı. hamurişi, pasta, börek , mantı, çerezler ... hem de her gün yedim. doğal olarak kilo almışım ,ama çok değil bu yeme performanına göre.59.2 oldum:-( neyse artık kaldığım yerden devam diyetime.
canim ya ben onlari bi turlu indiremedim indirmeye de calismiyorum artik benim favorim redbook abla ve videolari :lepi: o zaman olari yapayim barim CADIARZU bi ihtimalde annemden gizli gizli belki yaparim spor diyorum ama bi gidelim bakalimm turkbayragi
2 haftalk bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar. anneciğim sağlıklı yaşam diyetimi sabote etti maalesef.yemediğim zararlı kalmadı. hamurişi, pasta, börek , mantı, çerezler ... hem de her gün yedim. doğal olarak kilo almışım ,ama çok değil bu yeme performanına göre.59.2 oldum:-( neyse artık kaldığım yerden devam diyetime.
Oy kıyamam sanaa ben :) annemden gizli diyo sabahın köründe kalkıyomuşsun di mi yapmak için annen görünce kızıyomuşcankuş yaaa
bu arada;
30 dk pilates yaptim az once;
bi 30 dk daha yapabilirim belki..
az oncede bir elma yediM;
bagirsaklar icin iyiymis dedilerr..
ayy cnm sana da kolay gelsin,
gidiyor musun kursa falan??
ben business eng. icin bir set buldum tell me more'un; ordan calismaya baslicam,
bir de esim bana sevg.gunu hediyesi olarak netbook alacak, setimi ona yukleyip, yolda serviste heryerde calismayi dusunuyorum insallahh..
valla 30 yasina geldim kurtulamadim dersten; omrum okumakla gecti.
bir yandan da mali musavirlik sinavlarim var
:1no2:
iyiyim canim ben de bugun son gunum :)) yarin sabah cok erkenden kalkmam yollara dusmem gerekecek bugun bi de pazar cok yogun oluyor biliyosun bizim yemek spor yapsam mi yapmasam mi karar veremedim
canim belki erken olursun bu ay onun siskinligi olmasin ayyy ya da hamile olmayasin:))) hayirlisi bakalim benim de dunum yemek acisindan bayaa kotuydu ama spor yaptigim icin yakmisimdir insallah bu carsamba umarim iyi bi seyler cikar yaa regl iken spor yapinca daha hizli yakiyormusuz ama tartiya 2 gun sonra yansiyormus hadi bakalim:))
Ay canım benim çok heyecanlı ne güzel, seviniyorum senin adına çok. Bence bugün spor yapma hayatım yarın çok yorgun düşersin, ailenin yanında enerjik ol mutlu görsünler seni.:)
Bana gelince bilemiyorum neden böyle oldum hiçbir fikrim yok açıkçası. Gece yatmadan önce spor yapıyorum 2-3 gündür ve sabahları çok yorgun uyanıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum ondan mıdır bilemiyorum.
Ben de bu sabah kaşarla sucuk yedim malum haftasonu kahvaltısı. Yakmak için de 5 mil yürümeye karar vermiştim ama 2.5 mil de göçtüm, bu yaptığım çok ağırmış. walk at home değil run at home yani, onu yapmam artık.
Bebişim sen evden de giriceksin değil mi gün aşırı da olsa gel özletme kendini Şeniz olumunekankayizsmile
Kıyamam afiyet olsun tatlım olsun bol hareket yapmalı artık yapçak başka bişiy yok ...
Hayatım bugün kaldığın yerden yaptığın bir sporu en az 45 dk yapmalısın bence azcık vücut kendine gelsin diyete de devammmmmm hadi bakiiim görelim seni opuyorumnanaktan
arkadaşlar bende bu gruba katılabilirmiyim bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?