50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence hayatım evde zaten yapamıycan bugün en az bi 3 mil yürü derim ... zaten 45 dk cık bayanssulusmile

canim ya ben onlari bi turlu indiremedim indirmeye de calismiyorum artik benim favorim redbook abla ve videolari :lepi: o zaman olari yapayim barim CADIARZU bi ihtimalde annemden gizli gizli belki yaparim spor diyorum ama bi gidelim bakalimm turkbayragi

2 haftalk bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar. anneciğim sağlıklı yaşam diyetimi sabote etti maalesef.yemediğim zararlı kalmadı. hamurişi, pasta, börek , mantı, çerezler ... hem de her gün yedim. doğal olarak kilo almışım ,ama çok değil bu yeme performanına göre.59.2 oldum:-( neyse artık kaldığım yerden devam diyetime.

Kızlar günaydın ...

pardon tünaydın izinli olduğum çok belli di mi 2 de girdim foruma naniknanik

Kızlar önce dünkü yediklerimi yazıyim.

Sabah: akşamdan sıcak suya konulmuş 5 kayısı

Ara: Çok az sütlü şekersiz neskafe (ama kahvaltı yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum :1shok: ama 1 kepek ekmeği 2 dilim peynir ve çok açık çay diyelim biz yine - herhalde aynı şeyleri yedim ki karıştırıyorum günleri)

Ara: 1 bardak yeşil çay

Öğle: 2-3 kaşık bezelye (sadece tanelerini yedim)
6-7 kaşık yarım yağlı yoğurt

Ara: 1 orta boy kırmızı elma

Ara: Az sütlü şekersiz neskafe yarım dilim kepek ekmeği 2 dilim tulum peyniri

Akşam yok çünkü arada yediklerim tıkadı

2-2.5 lt suyumu içtim

walk at home ile 2 kere 3 mil yürüdüm

akşam: 1 bardak şekersiz neskafe bve bilimum bitki çaylarını içtim

canim benim yaa hosgeldin tekrardan da benimde mi boyle olacak acaba yaaaaa :gitme:

Oy kıyamam sanaa ben :) annemden gizli diyo sabahın köründe kalkıyomuşsun di mi yapmak için annen görünce kızıyomuş cankuş yaaa

Kıyamam afiyet olsun tatlım olsun bol hareket yapmalı artık yapçak başka bişiy yok ...

Hayatım bugün kaldığın yerden yaptığın bir sporu en az 45 dk yapmalısın bence azcık vücut kendine gelsin diyete de devammmmmm hadi bakiiim görelim seni opuyorumnanaktan

Oy kıyamam sanaa ben :) annemden gizli diyo sabahın köründe kalkıyomuşsun di mi yapmak için annen görünce kızıyomuş cankuş yaaa

:))) valla annem gorurse kizar gibime geliyor ama carsiya pazara cikinca o arada hemen iki atlayip ziplarim artikkaydirigubbakcemile3 ayy bi gideydim hayirlisiyla kaydirigubbakcemile5

bu arada;

30 dk pilates yaptim az once;

bi 30 dk daha yapabilirim belki..

az oncede bir elma yediM;
bagirsaklar icin iyiymis dedilerr..

Süpersin pepperciğim insan yerinden kalkamıyor spora başlamak için başlayınca da bi daha mı yapsam diyo ben anlamadım gitti valla :)

Ben de dün ilk kez walk at home denedim anam olduğun yerde yürümek bu kadar mı ter attırır yahu???

Kursa gitmiyorum tatlım geçen kasımda girdim 2 puanla kaçırdım şimdi mayısta tekrar sar başa bi kpds bi kpss valla kafam döndü spor diyet valla benim de ömrüm okumakla geçti işe yarasa bariii hala sürünüyossss boshayallersmile

Ay canım benim çok heyecanlı ne güzel, seviniyorum senin adına çok. Bence bugün spor yapma hayatım yarın çok yorgun düşersin, ailenin yanında enerjik ol mutlu görsünler seni.:)

Bana gelince bilemiyorum neden böyle oldum hiçbir fikrim yok açıkçası. Gece yatmadan önce spor yapıyorum 2-3 gündür ve sabahları çok yorgun uyanıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum ondan mıdır bilemiyorum.

Ben de bu sabah kaşarla sucuk yedim malum haftasonu kahvaltısı. Yakmak için de 5 mil yürümeye karar vermiştim ama 2.5 mil de göçtüm, bu yaptığım çok ağırmış. walk at home değil run at home yani, onu yapmam artık.

Bebişim sen evden de giriceksin değil mi gün aşırı da olsa gel özletme kendini Şeniz olumunekankayizsmile

canim benimmmmmm cok saolasin valla Şeniz sali aksami evde olacagim yarin aksam ankarada kalacagim sonra eve gececegim insallah kaydirigubbakcemile5 sali aksami evden ilk mesajimi yazarim insallah canlarim evde internetimiz var neyseki kaydirigubbakcemile5 canim spor ilk zamanlar cok yoruyor valla ama bi alistiktan sonra bana misin demiyor aklinialirimsmile

evet 2 haftadır spor yapmadım hiç. iyi tarafından bakalım, diyet yaparken metabolizmayı şaşırtın derler, baya şaşırmıştır benimki.belki daha çok kilo veririm bu sayede

arkadaşlar bende bu gruba katılabilirmiyim bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum

Hoşgeldin nikalscığım aramızaaaa :) elbette katılabilirsin günlük yediklerini yazarak cezalara ve tavsiyelere uyar formu sürekli olarak takip edersen bu kilolardan kurtulmamak için hiç bir nedenin kalmaz tatlım opuyorumnanaktan

Kolay gelsinnnn

slm canlar nasilsiniz bakalim bugun yine aksam yemegi asiri oldugu icin gunduz pek bi seyler yemedim zaten gec kalktim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
muz

ara
1 elma

aksam
saat 5 gibi aksami yiyecegiz sanirim

sabah ıkı dılım uno lıgt ekmek ıkı dılım kasar 2 cevız bı bardak yesıl cay ıctım aradamuz yedım aksamı bırasdan yıcez corba dolmadan az yerım ve bol salataa:)

selam kızlarrrr. nasılsınız görüşmeyeli.....bugün yediklerime gelince

kahvaltımı 12 gibi yaptım yarım dilim ekmek,çeyrek katmer yedim....
saat 2 gibi makarna salatası yedim.....
az öncede balık ve salata yedim ( balık buğulama şeklindeydi)

birazdanda yeşil çayımı içeceğim ve spora başlıcam inş....

ben bugün hiç dikkat edemedim yediklerime hatta hiç yemedim. sabah 7 de yola çıktım, yolculukta midem bulandı,bişey yemedim. eve geldim, gelir gelmez nete girdim ,sonra dayanamadım uyudum.yeni kalktım.
akşam yemeği mönümde;
bamya yemeği, yoğurt ,salata ve 1 dlm ekmek var

ben öğlen sosis ve 2 dilim ekmek ve 5 zeytin ve 1 tatlı kaşığı bal yeedim 1er saat ara ile yeşil çay içtim şimdi patetes salatası yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…