:) ay çok tatlı bu piisi:)
İyiyim canım sen nasılsın?
Akşam yemeğinde bir kase çorba 2 kase yoğurt bir ince dilimde ekmek yedim.
bende kullanıyorum apikobal beni toparlayan o oldu zaten sonra başka dr beoxol verdi apikoballe aynı dedi ama bence farklı
iste mutlulugun resmidir su pisilere bakin kizlar
sana katılıyorum dktora görünmem şart yoksa kortizon almış gibi şişicem
Şişko pisiler yata yata kilo almışlar, gruba katalım onları da bence kaydirigubbakcemile3
Şişko pisiler yata yata kilo almışlar, gruba katalım onları da bence kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bizim lokumuda alın gurubaaaa 5 kiloooooo:roflol:
hangisi daha iyi sence tatlım?
aboooooo 9 kiloofisfisfisguzelcim bes kilo normal ama benim kizimda 5 olmusturr gulummmm annemin kedisi pamuk 9 kilo gore n koyunmu dio:)))
aboooooo 9 kiloofisfisfis
canım yorumlarını okudumda bilmiyorumkismile
çok garip sen bencede başka bir dr a git
bende gittim sıkıntım vardı sıkıntımda çok uyumak ve çok uyuyunca başka problemlerde oluyor evde sorun uyumaktan herşeyi zrla yapıyordum dr bende başka şey bulmaya çalıştı yaaa
bir şrup verdi o haftada eşimle bi konuda anlaşamamıştık ve ben kırılmıştım o yüzden e şurubu içince sanki bana cesaret geldi onu söyledim kalktı venba verdi
1 hafta kullanabildim canım ölücem zannettim kendi kendime ağlamaya başladım bu hayat bana dar gelmeye başladı arkadaşım bile senin bakışların bile değişti dedi gece ağzımda sanki bişeyler patlıyordu hemen bıraktım valla sonra araştırdım problemlerimi b vitamini eksikliği çıktı yaaa
böyle yaniii şimdi uykum artınca hemen içiyorum 1 _ 2 tane
velhasılın iyi düşün güzelimm:1hug:
haleciğin senin kedinmi var bende istiyorum oklum bitsin kendime geleyim alıcam yada sokaktan toplicam
iyi geceler kızlar......
en son öğlen yazabilmiştim ve çarşıya çıkıyordum.
saat 3.30 gibi anca geldim. hava güzeldi 2 saat kadar yürümüşüm....gelince öğle ve akşam karışık bir yemek yedim....
6.30 gibi yeşil çayımı içtim.... 7.30 da sporuma başaldım 1.30 saat yaptım.ardından 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim....
ve günümü kapattım. birazdan da yatacağım....bu arada 2 litre suyumu ve maden suyumuda içtim...
bu arada kızlar ben de ip almıştım.her gün 250 tane falan atlarım diye düşünüyordum ama bugün tabureden düştüm, bacağımı fena acıttım. o yüzden bisiklette çeviremeyeceğim bir süre, ip de atlamaycağım mafoldumben
ama sağlık olsun önemli bir şeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?