50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 4 gündür spor yapamadım sanırım onunda etkisi oldu ne güzel 1 kilom gidiyordu haftada ben bu yarım kilo vermenin gazıyla başlıyorum bu akşamdan itibaren spora sporsuz olmuyor arkadşlar aç kalmakla zayıflanmıyor

hosbulduk canım...:1hug:
teyzemlerdeydim az once geldim..bide alısveris yaptım...doldurdum sebzeyle alısveris arabamı...yeşil çay ve elma sirkesi de aldım sevmedigim halde...azimle en kötü 2haftaya tekrar 58lere gelcem...

kızlar bu dönem agır geccek benim...fizik mühendisligi son sınıftayım bi yandan da hosteslik çalısıyorum aralıklarla gunde 2kere falan anca yazarım kusura bakmazsınız umarım...ayrıca 12.takımın kaptan yardımcılıı falan baya yogunum yani....
kısmetse 1 nisana 55 olucam...
bu arada bugun tlb den 2kot aldım... indirimdeydi 2si 17.5ytl:asigim:
biri kot 29beden ama çuval gibi oldu en kücük bedeni oydu cok hosuma gitti diye aldım kasıklarımda duruyor resmen:roflol:
digeri dar likralı veeeeeeee tam 36 beden:sm_cool: dogrusu yandan simit fıskırdı ama aldıgım kilodan...yarından itibaren sıkı bi diyet ve devamında mekik operasyonu baslıyor...en kısa zamanda 55 olucam... zaten mayıs gibi bi arkdsımın dugunu var...arkdsm beni 3yıldır görmedi yuzyuze kamera dısında...ona güzel bi süpriz olacak...antalya kemer de olcak dügün giyicem minicik elbise dapdar bisi alcam ohhh... ozamana kadar 55 olmam lazım..
bugun marketten
domates,salatlık aysberg kırmızı lahana brokoli karnıbahar limon portakal yer elması elma musli yarım yaglı sut ve yogurt bide peynir aldım... abur cubur almadım.... bi ton ot doldurdum...su elma sirkeli suya da baslıcam... biri bana anlatırsa sevinirim...
öptüm sizi aldıklarımı yerlestireyim hemen... yarın işe gidicem vaktim olmaz...
kendinize iyi bakın a.s.:1hug:

Son düzenleme:
arkadaslar birsey okumuştum birinizden sirkeli su..?
nasıl yapıp içiyorasunuz onu ve ne işe yarıyor?
ayrıca ekstra birseyler yiyip içiyormusunuz?

canım 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyuyorsun. ben sabahları aç karnıma ve gece yatmadan önce içiyorum. ama yapanlar genelde içine 1 çay kaşığıda bal koyuyor ben koymuyorum. metabolizmayı hızlandırmak için yapılıyo bu karışım. ama benim iştahımı inanılmazkapattı süper bişey.. mesela az önce yan komşu 1 tabak ..... (şimdi ismini yazmiyim canınız çekmesin:))getirmiş. önceden olsa 2 dakkada hüpletirdim. ama yüzüne bile bakmadım. yinede her ihtimale karşı buzdolabının en kuytu köşesine sakladım:))

slm kızlar bende 58 olmuşum 500gr vermişim benim beklentim daha yüksekti ne yapalım bu hafta daha çok çalışıp daha çok kilo verecegiz...
bu arada elma sirkesi+ılık su +ben bal da koyuyorum süper bişeymiş acayip iştah kapatıyor.benim yemek yemekten çok atıştırma huyum vardı.şimdi atıştırma bi kenara yemek bile canım istemiyor.ve hergün 75 mekik çekiyorum.
bugün neredeyse günümü sadece kahvaltı ile tamamladım.o kadar çok bitki çayı içiyorum ki yemek yemege fırsatım olmuyor.çok sağlıksız ama canım istemiyor.midem küçüldü galiba

...............4.HAFTA LİSTEMİZ...............

4.Haftamız başladı arkadaşlar herkese başarılar dilerim 18-02-2009 Çarşamba tartınma günümüz
Lütfen çarşamba günü kilonuzu bildiriniz Bildirmeyenler perşembe günü silinecektir.

1 - Pembeinci : 52,5 kilo - 50 olacak

2 - Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

3 - myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

4 - Suprensesi : 57 - 52 olacak

5 - nessss: 57 kilo 50 olacak

6 - senemciq : 55 kilo 51 kilo olacak

7 - MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak---------------------?

8 - mavişeker : 57,5 kilo 50 olacak

9 - sinel : 56 kilo 50 olacak

10- denizkoydumadımı 55,5 kilo 50 olacak

11- şeker-leblebi : 56 kilo 54 olacak

12- tanger: 54 kilo 48 kilo olacak

13 - chloris: 58 kilo 50 kilo olacak ------------------ 6 ŞUBAT SON GİRİŞ

14-bitter : 57 kilo 50 olacak.

15-Lazkızı : 57 kilo 50 kilo olacak -------------------------- ?

16-sweety:59,5kilo 52 olacak

17-maeves: 57,7 kilo 53 olacak

18-balköpüğü:55 kilo 48 olacak

19-f_sailor:58 kilo 53 olacak

20-nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

21-rasiba : 55 kilo 50 olacak

22-samimikız : 57 kilo 50 olacak.

23-LAZKIZI 56,5 kg 55 olacak

24-Fiyuce : 60 kilo 55 olacak.

25- gossipgirl 55 ,5 Kilo 53 olacak

26- lunet : 59 kilo hedef ..... ?

27-Hella : 55,5 kilo 50 olacak.

Son düzenleme:
günaydın kızlar 56,2 kiloydum geçen hafta ve sonunda dün tartıldım 55,5 gördüm birtürlü 1 kilo tam gitmiyor :)) 2 haftada gitti 1,5 kilo ohh ohh

MERHABA YA KIZLAR BEN ÇOK YOĞUNDUM BAŞKA SORUNLARDA VARDI ONDAN GİREMEDİM AŞKOILSUN YA DURMAK YOK REJİME DEVAM TARTILDIM ŞİMDİ AYNI KİLOM DEĞİŞMEMİŞ
suprensesi -----57

günaydın kızlar....
a.s.
dün geldim ya bugün tartıldım ve tam kilomu gördüm 60.8 klava:
tam 1.8kg almısım 10günde... ama yemediğim şey kalmamıştı cidden...
şimdi demir ilacımı folik asit ilacımı icicem... bi 10 dk sonra sirkeli su yapcam...
sonra kahvaltı edicem..
kahvaltı: 1er domates salatalık biraz maydonoz ve dere otu ve peynir olacak.... sonra okula gitmem lazım kayıt falan işim var...aksam da işde olucam... orda artık ne yersem...
en kısa zamanda tekrar 58lere düsücem...1kgcuk icin diger başlıga (60-69 kg arası) geçmek istemiyorum... size de söz vercem hemencecik eski kiloma döncem diye...olur mu a.s.

fıyuce ben sana güveniyorum canım veririsin bu kiloları zaten ailesinin yanına gidipte kilo almayana şaşarım ben doğaldır canım yaptığın alışverişe bakılırsa sen bu hafta 1 değil 2 kilo bile verirsin abur bol bol sporla üstesinden gelirisin bu işin yeterki fazla kaçamak yapma

cnm valla gecen sene annemlerin yanına gittigimde daha beterdim...düsünsene çarşamba gunu bana kot aldık...pazar dondum ankya pazartesi arkdsımla bulusucam kotun icine girememistim:uhm:
1.8kg 10gunde diyet rejim takıntısı yok herbişeyi yedim gene ucuz yırttım diyorum aslındacokacimcoook
kolay veririm gibime geliyor da regl de yaklaşıyo...çok pis pisti oldum....17-19subat arası regl olmam lazım...

acıktım ya ilacımı ictim sirkeli suyumu ictim... allahtan icilebilr bisiymis okadar agır degil... bogazıma da iyi geldi...

haa kizlar sigara icenlere duyurulur....annem haftada1 bogazını sirke ile çalkalardı dişini fircalamadan önce...25yıldır sigara icer dru bile şaşırmıstı bogazı tertemiz...sirke herbişeye faydalı.... umarım kiloya da yardım eder:):)

ilacımı iceli15dk oldu 15dk sonra kahvaltı ederim.... acıktımmmm... en iyisi dayanamayıp tıkınırım falan şu evi bi temzleyim ayaküstü

sabah 1 bardak süt içtim öğlen ıspanak ve yoğurt yedim arada portakalım ve leblebim var
Akşamda çorba ve salata menüde
bu hafta çok kararlıyım kesin 1-2 kilo vermem lazım reglim bir başlasa lapa yapacağım ama oda başlamadı bir türlü.
sizler ne yediniz hadi paylaşın bakalım

sabah bende sadece yeşil çayımı içtim başkada birşey yiyemedim malesef, öğle ise ızgara balık yanında salata ve çorba yedim akşamada geçiştirececeğim meyvayla filan ama malesef spor hiç yapamıyorum tek yaptığım şey 08:00-17:00 saatleri arasında bol yeçil çay içmek

kızlar ben tedaviye başladım ayrıca rapor çıkarmak için hastanelerde koşturduğum için ne yediğimi bilmiyom ilaçlarda da kilo yapıyo yazıyo sigarayıda bırakmaya çalışıyom 2 kilo almışım 58 kilo çıktım tartıda kabızlıkta var kusura bakmayın yazamadım

bnde geldim kızlarr şu anda 55.5 kiloyum boyum 1.64 ilk hedefim 53 daha snrada 50 bugün başladm rejime tabiki sporada 50 dk nivea body yapcm umarım herkes istediği kiloya ulaşır

myocean dualarımız seninle canım allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. kilonu 58 olarak değiştirmedim elim gitmedi nedense kabızlık var dedinya belki ondanda olabilir canım

hella hoşgeldin canım aramıza burası gerçekten kilo vermek için çok yardımcı oluyor güzel motive ediyor inş.haftaya başarı listesinde adını görürüz.

myocean dualarımız seninle canım allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. kilonu 58 olarak değiştirmedim elim gitmedi nedense kabızlık var dedinya belki ondanda olabilir canım

ay bende kabullenemiyom:1no2:
dr doğum kontrol habı ve antibiyotik folik asprin fln verdi
dkontrol habında kilo aldırır yazıyo ve koşturmadan geç saatte ve dışarda yedik yemek
göbeğim çok şiş görüntüm almışım gibi durmuyo ama bilmiyom
sigarayıda tamamiyle bırakıyom
anlıycan kilomu sabit tutsam yeter gibi bişi
bgn sbh 1 elma
öğlen yarım kase tarhana çorbası 1 dlm kepek ekmek yedim
form çayımı içiyom
iki gün dikkat etçem bakalım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…