50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugün yediklerim şöyle olacak
kahvaltı:az peynir,az zeytin,yarım kepekli ekmek
öğle:diyet bisküvi 4-5 tane,1 haşlanmış patates
akşam:karnıbahar,yoğurt
aralar:yeşil çay,portakal,kuru incir

Mavişeker - sinel - şekerleblebi - maeves -lazkızı - senemciq - tanger - f sailor - denizkoydumadımı Hadi kızlar gelin bu haftaki ödülümüz hepimize yeter

3. Hafta Kilo verenlerin ödülü

canım benimde reglim yaklaşıyo. şu lapa olayı nedir. regli olunduğu zamanmı yapılıyo ne işe yarıyo bizde faydalanalıma a.s.

aman yarabbim ödüle bak. eşşeğin aklına karpuz kabu düşürür valla pembe inci bu ödül, gözlerim yerinden fırladıkafamçokkarıştı

ben sabah 1 dilim köy ekmeği peynir ve domates yedim. komşudada iki bardak şekerli çay içtim. şimdi tavuk bud haşladım 3 tane ama küçük derilerini ayırıp ondan yicem ve kepek ekmeği. akşamda tost yaparım heralde. eşim 1 haftalığına şehir dışında olduğu için akşam yemeklerden tırtıklama gibi bi durum olmuyodu ama az önce kayınvalidem aradı kalmaya gelicekmiş. oda boğazına çok düşkündür saolsun inşallah rejimime sadık kalırım kızlar...

pirinç lapası ödem arttırıcı canım adet dönemini rahat geçirmeni sağlıyor canım 2 gün yapıyorsun tartındığın zaman 1- 1,5 kilo gidiyor yapmanı tavsiye ederim.
1 çay bardağı pirinci 3 subardağı suyla haşlıyorsun üstüne yoğurt pulbiber nane ekleyebilirsin 3 yada 4 öğün yapıyorsun her öğün için 1 çay bardağı
tabi o gün sadece lapa yiyorsun başka yemek falan yok.
ben bulgurla yapacağım bu sefer myocean arkadaşımız vermişti bu fikri sağolsun.

saol canımm eksik olma valla kilo verdiysem bu topik ve senin sayende tatlımm... lapayı mutlaka denicem canım sen tavsiye ediyosan vardır faydası. bol bol dua edicem sana bi gitsin şu kilolar.

bişi değil canım o zamnlar okadar aç kaldım verdim kiloyu şimdi 3 günde almak zoruma gidiyo yemek yemekten korkuyom bu akşam yemk yemesemmi ilaçlarda midemi kazıyo
üffffffff eski kiloma çıkma korkusu oluştu çıldırcam :1no2:

saol canımm eksik olma valla kilo verdiysem bu topik ve senin sayende tatlımm... lapayı mutlaka denicem canım sen tavsiye ediyosan vardır faydası. bol bol dua edicem sana bi gitsin şu kilolar.

Canım çok teşekkür ederim birbirimize destek oluyoruz burada en sonunda çıtır kızlar olup çıkacağız buradan hihoyyyt nezaman regl olacaksın çok varmı
benim düzensizliğim var 24 günüm geçti ne zaman olacağımı bilmiyorum senağlama

myocean üzme tatlım kendini bak stersten iştahın daha çok açılır ona göre senin ne kadar iradeli olduğun belli 68 kilodan nerelere gelmişsin
Aç karnınada ilaç içme dokunabilir zayıflayacağım diye sağlığını bozma.
Canım aslında bebek tedavisi görüyorsun acaba diyet yapmanın bir sakıncası olurmu diye düşünüyorum ne dersin ?

ŞU AN HEDEFİM 53 KİLO BOYUM 157 AMA BEN EN ÇOK GÖBİŞİM GİTSİN İSTİYORUM AMA GİTMİYOO DA GİTMİYOO :sm_confused:YAPIŞTI MÜBAREK

SABAH KLASİK DİET KAHVALTI YEŞİL ÇAY EŞLİĞİNDE
ÖĞLEN AZ FIRIN KÖFTE PATATES
AKŞAM 2 TANE HAMBURGER KÖFTESİ 2 DİLİM EKMEK
İTİRAF EDİYORUM 2 KAŞIK DA SARELLE YEDİM
HERKESE KOLAY GELSİN

pembe inci ödülün çok güzeldi teşekkürler...hihoyyyt
bugün;
kahvaltı: peynirli domatesli küçük tost,yeşil çay
öğleyin dışarıda olduğum için öğün atlamak zorunda kaldım ama yanıma aldıgım portakalımı ve muzu yedim
akşam;brokoli karnıbahar salatası yedim
bu arada sirkeli suya devam nescafe yanına birkaç petibör ve çok az bitter çikolata yedim ama çok pişmanım
ne yapayım mekik sayısını artırayım affedin:çok üzgünüm:

slm
dun gene ırdeme sahıp olamadım komşuda hamur işleri vardı yedim kısır vardı hamur kızarması :(((((((( çok pişmanım...............
bu pirinç lapasını kaç gün yapıyorsunuz toplamda....56-57 arası mekik dokuyorum resmen(((((((((

bu arada bebek isteyen arkadaşlara önerim sıkı rejım yapmasınlar regl duzenleri bozulur kendımden bılıyorum bebek tedavısı için çok ugraştım senelrce.....

günaydın arkadaşlar dün yoktum jinekoloğa muayeneye gitmiştim 2 doğum yaptım sadece doğumlarda gitmiştim bazı şüphelerim vardı onlardan kurtulmak için dün doktorun kapısını çalıverdinm sonuç kiraz kadar myom doğumdan kalan yara ve yarın sonucu alınacak olan smer testim var myom küçük ve önemsiz yerdeymiş rahatladım aslında ben daha büyük olmasından korkuyodum ha birde göğüs kontrolü yaptırdım oda temiz çıktı yani içimi kemiren sıkıntılardan büyük ölçüde kurtuldum,yarınki sonuçta temiz çıkar umarım

ahhhh pembeinci ahhhh sen neler yapmışsın böleee dün gece 12 de ancak foruma bakıyım dedim aslında çok ta açtım hani motivasyonumu artırıyım bişeyler yemiyim derken ayyy ödülü görmezmiyim ekranın karşısında kalakaldım valla güyaaa iştahımı kapatacaktım dahada acıktım öyleee ciğercinin kedisi gibi yalanıverdim ellerine sağlık yemiş kadar oldum valla en azından gözüm doydu demia.s.

Kızlar beni de alın aranıza. Boyum 160 Kilom 58. Yaza düğünüm var ve bende zayıflamak istiyorum. Bugün vücut ölçülerimi de yazıcam buraya. Santim santim ne kadar kilo verdiğimi yazıcam. Sİzlerle birlikte hırs yaparım en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…