• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak şimdi bebeğim sana kolların için tavsiyem var bisiklet çevirirken dahi yaparsın 1 litrelik 1 su şişesini ile kollarını çalıştırabilirsin benimde çok sarktı ama ben daha önce çok kilolu idim ondan
birde duvarda şınav yapabilirsin
hemde kolların güçlenir bebeğim

aklıma gelmişken bende ölçüleyim baariii dur ama mezurayı bulayım ilk öncebayanssulusmile

saollasinnn bitanemm pet siseleri kac defa indirip kaldirayi her gun canim

bi etkisi olacağını zannetmem canım eğer bi vitamin eksikliği yosa vücudun aqlerjik reyaksiyon olarak baş gösterir
benim en son 1 hafta öncesine kadar dudaklarımda ince ince uyuşukluk oluyordu bugün bi bitki bilimciden oda b vitamininden oluyormuş :1shok:
hadi buyur burdan yak:mymeka:

b vitaminimi uyusukluk yapmis hayatim?

kızlaaarrrrr 1 saat kadar yokuuummmsempatiksalakcinni

:içelim:haydiiiiiii suyumuzu içeliiiiiiimmmmmmmmm:içelim:

su.gif
icelim gulum

Dudaklarını açamıyor muydun konuşurken ???
yok tatlım ara sıra olan bir olaydı öyle uzun sürse tabbbi büyük bir problem olurdu yaniii
iğnelenmeye benziyoduhani diş için uyuştururlar ya o sonra geçer ama azbi uyuşukluk kalr işte öyle ara sıra

ammada anlattım-tatlicadiarzu-

kızlaar bu ara kuvvetli besleniyorum mecburen çünkü çok bitkinim kilo almamaya çalışıcammm:sinifsinif:
inanın kendimi hiçte iyi hissetmiyorummafoldumben

kızlaar bu ara kuvvetli besleniyorum mecburen çünkü çok bitkinim kilo almamaya çalışıcammm:sinifsinif:
inanın kendimi hiçte iyi hissetmiyorummafoldumben

inanın halaa dikkat ediyorum yediğime
besinler çok kuvvetli zayıflamamı engelleye bilir
2 & 3 günde kendime gelirim:tomato:galibaaaa

Son düzenleme:
Back
X