• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben de bugünlerde böyleyim havalrdan mıdır nedir pek halsizim, hiç spor yapamadım kaç gündür:(
Koç sensin motive et azcık bizi, tabi bu saatte değil:)

:roflol: :roflol:
ben en çok müzikle coşarım bak böyle anlarda

offf birde aksilik yarın misafirim var yaa :bbo:bugünde vardıbenneyaptımki
ilgilenemiyorum bölümlee:1ninca:

ay ben de bugünlerde böyleyim havalrdan mıdır nedir pek halsizim, hiç spor yapamadım kaç gündür:(
Koç sensin motive et azcık bizi, tabi bu saatte değil:)

canım sende mide bulantısı varmı benim var ince ince 1 haftadır :uhm:
allahtan sürekli değilbenneyaptımki

günaydınnnnnnn kızlarrr
sabah cok az ekmek bı yumurta yedım arada elma mandalına yıcem aksam yemegını gec yerım alısverıse gıtcem umarımm dısardayemek zorunda kalmam:kedi:

Herkese günaydın ben de dün yediklerimi yazıyim;

sabah kalkınca 1 bardak ılık su 1 küçük boy elma

1 saat sonra çok açık çay 2 küp beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara 1 bardak yeşil çay

Öğle karnıbahar yemeği 2 kaşık ve 2-3 kaşık yoğurt

ara: 1 armur bi de arada bi yerde müsli yedim sanırım armuttan önceydi :uhm:

Akşam öğlenin aynısını yedim ... Akşam eve gidince saat 9 gibi 2 etiform bisküvi azcık peynir, spordan sonra yarım bardak süt ve 1 büyük dilim elma yedim... bi de bi ara akşam tarçın çayı içtim

spor yaptım walk at home ile 3 mil yürüdüm ve üzerine karın kasma hareketleri yaptım. Vücudumda su miktarı çok çıktığı için abartmadan içiyorum suyu dün 1.5-2 lt içtim ...

Diyetten vücut yorgun düşmüş olabilir mi??? Ben de regl oldum kızlar yaa daha 10 gün var :(( geç gelir erken gelmezdi bu ne oldu bu sefer yaaa :(

diyetim hiçte ağır deyil canım benim vücut yapıyor böyle yapıyor işte aradabilmiyorumkismile
senin durum arada olur canım spor çok etkiler sıklaşırsa o zaman bi acayiplik var demektir
birde havalar en büyük etken

durup dururken değil de, araba falan tutuyor normalde hiç tutmaz:(

benimde ara sıra bazen hiç olmaz gerçi mide bulantısını az oldumu
severim fazla yemek yiyememiyorum böylece

Mideler boşluktan hava yaptı zanlımca o yüzden mide bulantısı var :dance:

he vallaaaa:roflol:

bol lifli gıdalar yemek lazım, az lifli yiyince sinirim sistemi yavaşlıyor. ondan bulantı olabilir.

evet canım bu ara çok dikkatsiz davrandım benim düzenli beslenmem şart
şimdi kuvvetli besleniyorum kilo alırsam yandımeyvahedigeldismile

canlarım nasılsınız yahu ben geldım:))

1- ya benım gunlerım asırı kotu gecıyor nasıl olacak bılmıyorum boyle :((

2-alt bacagımın arkası ınanılmaz agrıyor ne yaptım ne ettım bılemedım :((

3-selulıt yagı aldım bugun:)))

çörekotunun birçok faydası var buda sanırım şimdilik işimize yarar

Hipokrat, çörek otunu karaciğer ve sindirim rahatsızlıklarının devası olarak tanımlamıştır. Tıp tarihinin en ünlü kitaplarından biri olan “Canon of Medicine” ın yazarı olan ıbn-i Sina, çörek otunun metabolizmayı uyardığını, uyuşuklu ve halsizliği engellediğini hazım problemlerini çözdüğünü belirtmiştir

alıntı

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız yahu ben geldım:))

1- ya benım gunlerım asırı kotu gecıyor nasıl olacak bılmıyorum boyle :((

2-alt bacagımın arkası ınanılmaz agrıyor ne yaptım ne ettım bılemedım :((

3-selulıt yagı aldım bugun:)))

iyiyiz canım sen nasılsın dicem ama iyi değilim demişsin
yaaa niye günlerin kötü geçiyor yemekle mi alakalı
alt bacağınında ağrısı sporla alakalıguclubacismile bence dikkat et:sm_confused:

iyiyiz canım sen nasılsın dicem ama iyi değilim demişsin
yaaa niye günlerin kötü geçiyor yemekle mi alakalı
alt bacağınında ağrısı sporla alakalıguclubacismile bence dikkat et:sm_confused:

evet canım yaa yemekle alakalı ama hergun de kotu gecmez kı resmen hergunum ıvır zıvır ve de kalorısı cok yuksek olan seylerle gecıyor ısmını vermeyım sımdı kaydirigubbakcemile

valla annemle gıttıkten sonra oldu bugun ve yarın gıtmeyecegım umarım pazartesıne duzelır de tekrar gıderım nıye oldu kı normalde de yapıyordum ben spor ama bu bayaa bı zorladı sankı yaa sempatiksalakcinni

evet canım yaa yemekle alakalı ama hergun de kotu gecmez kı resmen hergunum ıvır zıvır ve de kalorısı cok yuksek olan seylerle gecıyor ısmını vermeyım sımdı kaydirigubbakcemile

valla annemle gıttıkten sonra oldu bugun ve yarın gıtmeyecegım umarım pazartesıne duzelır de tekrar gıderım nıye oldu kı normalde de yapıyordum ben spor ama bu bayaa bı zorladı sankı yaa sempatiksalakcinni

Canım soğuma egzersizlerini yapıyor musun spor bitiminde kaslarını dinlendirmek için o bi bakıma .. Eğer normal spordan fazlasını yapmış ve zorlamışsan da olur ...

Et kesiği gibi mi?

Canım soğuma egzersizlerini yapıyor musun spor bitiminde kaslarını dinlendirmek için o bi bakıma .. Eğer normal spordan fazlasını yapmış ve zorlamışsan da olur ...

Et kesiği gibi mi?

canım benım normalde evde vıdeoları falan yapardım sımdı turkıyeye gelınce annem spora yazılmıs aletlı hem de normal hareketler falan ona gıttım ama sonrasında hemen bu sankı kas ustuste gelır yaa cok fena agrıyor et kesıgını bılemedım valla canım benım yaa bıttıkten sonra da gevseme hareketlerı yaptırıyor hocamız ama bıraz kısa tutuyor ondan mı acaba sempatiksalakcinni

hocaların gözetiminde yapınce farklı kaslarda çalışıyor o bacağını zorlamayacak hareketlere yap tatlım yerimseniben

canım benım normalde evde vıdeoları falan yapardım sımdı turkıyeye gelınce annem spora yazılmıs aletlı hem de normal hareketler falan ona gıttım ama sonrasında hemen bu sankı kas ustuste gelır yaa cok fena agrıyor et kesıgını bılemedım valla canım benım yaa bıttıkten sonra da gevseme hareketlerı yaptırıyor hocamız ama bıraz kısa tutuyor ondan mı acaba sempatiksalakcinni

yesacım sen 49 kilomusunkafamçokkarıştı zafiyet geçiricen güzelim,niye diyet yapıyosunkii? Ne güzel zayıfcacıksın zaten

Back
X