50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezggg canım dediğin diyete baktım biraz sert gibi geldi 3 günde 3 kilo diyor aman dikkat et canım sağlığımızla oynamayalım zayıflayacağız diye Doktorunuza danışmadan diyete başlamayınız diyor CADIARZU

Maeves :1shok:
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum herşeyde bir hayır vardır elbet Dur hemen öyle üzme kendini
Eşinle konuş eşin rahatlatır seni herşey kısmet aldırmayı düşünmüyorsun değilmi canım senağlama
Ama ne yalan söyliyeyim nedense içimi bir mutluluk kapladı bebek geliyor.

Son düzenleme:
maeves lütfen üzülmeden önce bizim gibi olmayanları düşün şu haberi ben almış olsaydım ayaklarım yere basmazdı inan sen üzülsende tebrik ediyorum canım seni biraz zorlanacan ama 2 evledın olcak
rabbim sen onları arkadaşaımıza bağışla
benim gibi çocuğu olmayanlarada bu mutluluğu nasip et
aslında sevinmen de lazım 2. kez anne oluyon yüce rabbimin bi bildiği var seni layık görmüş
nolur üzülme şükret olur mu?

bugün çok yoğun bi gün geçirmişsiniz kızlar.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.aramıza hoşgeldiniz a.s.
maeves canım benim hem üzüldüm hem sevindim.herşeyin hayırlısı olsun bitanem.eşinle en doğru kararı alırsınız.ama sakın üzülme bi bebek dünyanın en güzel mucizesi.üstelik çocuğun tek büyümemiş olacak kardeşe kardeşden başka mükemmel bi destekçisi olamaz hemde yaşları yakın olunca daha da güzel olur.büyütürken 1-2 yıl zorlanacaksın ama sonunda onların hem kardeş hem arkadaş hem sırdaş olduğunu görünce şimdiki keşkelerin iyikilere dönüşecektir...
ben evli değilim ama hep 2 çocugum ve yakın yaşlarda olmasını istiyorum.2 yıl geçmedikçe hamilelik tekrarı önerilmiyor ama olsun çocukların kardeş,arkadaş olması için değmez mi:))

ben bugün diyeti bozdum şimdi çok pişmanım
ama annemler gözleme partisi verince dayanamadımcokacimcoook.
söz yarın yine haşlamalarıma döneceğim.beni affedin:Saruboceq:

ben gruba yeni dahil edildim sizinle birlikte emeğimizin karşılığını almak için heyecanlıyım arkadaşlar

bugün hiç bozmadım diyetimi. sabah 2 dilim kızarmış ekmek, öğlende 6 light bisküvi, atıştırmalık olarak 1 elma, akşam da 1 kase çorba,salata ve 1 kase yoğurt yedim hepsi bu.

günaydın arkadaşlar
maeves canım hayırlı olsun
sakın üzülme bir can dünyaya getirmek ne yüce birşey
rabbim onu sana lutfetmiş kendini kötü hissetme ne olur
tek duan sağlıklı hayırlı bir evlat olması için olsun

meaves,seni tanımıyorum ama bir bebek beklediğini duyup senin adına çok sevindim, tebrik etmek istiyorum.

pembeinci, liste çok güzel olmuş eline sağlık.

f_sailor, dün akşam ben de bozdum diyeti ( yine ) . üzülme herkesin başına geliyo :)

57,3 kiloyum . Of Allah'ım. 57 ye çakıldım kaldım hakikaten ya. 2 haftada 59 dan 57 ye indim. Şimdi daha altına inemeden yavaş yavaş yukarı çıkıyorum tekrardan Çok üzgünüm çoook sabahları sirkeli su da içiyorum. gün içinde de 2 kupa beşi bir arada çay içiyorum. hiç mi faydası olmuyo nedir bunların..

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydın hepinize yaaaa dün sayfa probleyliydi açılmıyodu haberi bu sabah okudum maeves leyleklerrr seni seçmişler bu sene:sm_cool: vardır bi hayırrrr akıllım niye üzülüyonkiii olan olmuş zatenn ne güzel bak zaman geçseydii istemezdin bitane daha allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm sakın başka bişi düşünmeeeeeeee klava: sağlıkla gelsin bakalım bebişimizz

kızlarrr yaaaa bugün kocişin doğumgünü zaten kavgalıyız ben hala bir plan yapmadım yaaa offff:çok üzgünüm: neyapcağımıda bilemiyorummm akıl verin nolurrrr:bbo:

munzur bide kavgamı ettin aferin sana bence evde kutla canım bir pasta alıp hafta sonuda yemeğe çıkarsınız olmazmı

kızlar yarın tartınma günümüz ben yarın yokum doktora gideceğim ( prolaktin yüksekliği var bende ) doktor adetim 2 yada 3. günü gel dedi ama ben hala olmadım enson adetimi 19 aralıkta oldum ve çok kötüyüm kızlar miğdem bulanıyor ve kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyor hamilemisin demeyin kan testi yaptırdım bişey yok. açıkçası korkuyorum bakalım ne olacak benneyaptımki

munzur bide kavgamı ettin aferin sana bence evde kutla canım bir pasta alıp hafta sonuda yemeğe çıkarsınız olmazmı

canım öncelikle geçmiş olsuun inşallah bişi çıkmazzzz... yaaa bizim duruma gelince aslında cumdan bu yana kavgalıyız boş bişi için bana surat astı konuşmadı benimde zoruma gitti sen misin surat asan bende konuşmuyorum keyfin bilir dedim biraz uzattım konuyu galiba bugün gönlünü almam lazımm ama nasıl yapcamm ya delircemmm bişey bulamadımm of allahım offf evde bişi olmazzz annem var eşim problem yapar dışarısı olsaa ama ne dicemmm biraz düşiniyiiim bakiiim yardım pembeinciii lütfeeennnnn :Saruboceq:

hamileyim çok kötüyümm
canım hayırlısı olsun.inan seni çok iyi anlıyorum benimde 8 aylık ikiz bebeklerim var ve tek başıma bakıyorum gerçekten bunalım geçiriyorum bazen ,zaten sırf stresten kılo aldım.....(((((((.RABBİM isteyen cümlemze nasip eyler İNŞALLAH
bu arada bende regl olmadım dün tam oldum dedim bugun gerisi gelmedi acaba bendemi hamileyim ((((((

bu arada arkadaşlar regl döneminde iken tartılmayın falan diyolar kilo mu fazla çıkıyor ödemden dolayı...anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…