50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar bişi sorcam size yarın kocacığımın doğumgünü evde annem var bişi yapamam çalışınca bi programda yapılmıyoo bana akıl veril noolur napayımmm az yemek çok mutluluk vercek bişiii

canlarımmm benim saolun. şimdi banyodan çıktım. kızımı doyurup çıkıcaz. ödüm kopuyo yaaa. bian öncede öğrenmek istiyorum ama belirsizlik daha çok huzursuz ediyo. gelince hemen yazıcam buraya. görüşürüz.

yemeğimi yedim geldim kıslar
kuru fasulye+salata
ama 2 tane tulumba yedim
olsun o kadardan bişey olmas
olmas dimi kıslar olmas olmas hihoyyyt

olar demeyin fururum haçan sizi :mymeka:

leblebim afiyet olsun bir şey olmaz canım bugünün son kaçamağı olursa sorun yok.
Yarım kase çorba salata yedim canım pek birşey istemedi bugün

peki omass diyelim bari

saka bi tarafa nolcek yani onemli olan kendini kasmadan bunu bi hayat duzeni haline getirme...hayatımız boyunca tatlıta hayır diyemiycemize gore ayda 2-3 kere tatlı yemek cok normal...

doğum günü haftaiçine denk gelince böyle oluyor işte ne yapacağım derdine düşüyor insan eşin ne sever canım bence onun sevdiği yemeklerden bir masa oluşturabilirsin.tabi ardındanda pasta.

leblebim afiyet olsun bir şey olmaz canım bugünün son kaçamağı olursa sorun yok.
Yarım kase çorba salata yedim canım pek birşey istemedi bugün

peki omass diyelim bari

saka bi tarafa nolcek yani onemli olan kendini kasmadan bunu bi hayat duzeni haline getirme...hayatımız boyunca tatlıta hayır diyemiycemize gore ayda 2-3 kere tatlı yemek cok normal...

kollayın kızlar beni hihoyyyt
hehe :)))

Foruma smdi katıldım ılk mesajm cok heycanlıyım Bugun dıyete basladım 4 arkdsımla beraber baslıcaktk ama hepsının bı bahanesı cıktı:) Amerıkan Kalp Vakfının dıyetne basladm ama fıstık ezmesı yiyemedm sımdılık
sabah:1 yagsız tost ve greyfurt suyu
oglen:yarım kutu ton balıgı ve 1 tost ekmegı yedım
aksam:2 parca tavuk(haslama) biraz turp otu 1 elma ve 3 top vanlyalı dondrma ycem:)
Hepımıze hayrlı olsn:)
an be an yazmayı dusunuyorm:)

bu arada unıverste 3.snftayım ilk yıl 52den 60a cıktım hala da aynıym boym 1.58 umarm harekete gecmekte gec kalmamısımdr:)

doğum günü haftaiçine denk gelince böyle oluyor işte ne yapacağım derdine düşüyor insan eşin ne sever canım bence onun sevdiği yemeklerden bir masa oluşturabilirsin.tabi ardındanda pasta.

cnm benim annem bizde bu hafta evde bişi yapamam dışarda bişi düşünmeliyim ama ne bulamadım yaaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…