50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazını okurken baya duygulandım çok harika bi duygu olduğunu tahmin edebiliyom az çok
meleğin seni üzmek istememiş süpriz yapmış sessiz sedasız gelmiş
maşallah rabbim nazarlardan saklasın
yüce rabbimin mucizesi işte
tatlım yemene çok dikkat et yeğenimize iyi bak
umarım kısa zamnda ben de burda müjdeli haber verebilirim
benim için dua et olurmu martta sorun çıkmazsa tüp tedavisine başlıyom

canansn canım inşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırın burası gerçekten çok motive ediyor gerçi bu hafta arkadaşlar maşallah yerinde saymışlar bir kaç kişi kilo verebilmiş.. :uhm:

ins canım kilolar biriktikce disari bile cıkmak istemiyorum göya tatildeyim bn piskolojimle zindana cevirdimbenneyaptımki ama sizlern hirsini görünce tmmdir dedm..bu arada hamileymişsin hayrli olsn ins saglikli olur cnmyerimseniben bn yarndan itibaren yazmaya basliorm ne yedigimi bugun baya bi yedim yrn baslicam die depo yaptim:asigim: nese sizlere iyi geceler yrn görüsmk üzeree:a015:

Günaydın arkadaşlar

bu sabah itibariyle 57 sınırını geçmiş bulunmaktayım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 56.8 de olsa geçtim işte . uğursuz 57 den kurtuldum :jeyyar:

Günaydın arkadaşlar

bu sabah itibariyle 57 sınırını geçmiş bulunmaktayım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 56.8 de olsa geçtim işte . uğursuz 57 den kurtuldum :jeyyar:

tebriklerhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende gram gram veriyorum resmen çarşambadan beri 400 gr verdimdelikafadulden

kızlar günaydın hayırlı cumalar bende bgn puanlı diyeti uygulamaya başlıyom umarım işe yarar gr bile olsa kilo verenleri kutlarım

saol a.s
yalnız sizin şu karbonhidrat diyetine baktım da ben 56 puanımı bir öğünde yedim bitirdim benneyaptımki sonra napcaz şayet o diyeti uygulasak ? zor geldi o. ben kendi usulümle devam edim bari..

saol a.s
yalnız sizin şu karbonhidrat diyetine baktım da ben 56 puanımı bir öğünde yedim bitirdim benneyaptımki sonra napcaz şayet o diyeti uygulasak ? zor geldi o. ben kendi usulümle devam edim bari..

canımişte o puana göre yemeklerimizi ayarlıyoruz protein ağırlıklı bi diyet karbonhidratlı besinlerden tüketmemeye çalışıyoruz.zaten ben en fazla hafta yaparım alimallah kolstrol falan çıkardelikafadulden

puanlar muanlar eğlenceli birşeylere başlamışsınız kızlar ben kaçırdım tabi bunları ben yedikleriklerimi yazmıyorum iştahınız açılmasın naniknanik

ben hamileyken canım çok feci semizotu istiyodu. türümün tek örneğiyim :delphin:

insanın canı şöyle baklava börek istemesi lazım gelmez mi ama :)

pembeinci canının istediğini ye valla.bida bu günler 9 aydan sonra gelmez. tabi 2. yi düşünmüyosan o ayrı :CüvCüv:

mrb kizlar bn sbh peynir 3 dilim kepek ekmegi ve cay ictim.arada bir ayva yedim öglen fasulye yemegi ve bir kase yogurt yedim o kadar tokumki herde daha bişi yiyemem:) sizlere bakiormda baya az yiyosnuz bn kndimi hic tutamiorm bizim evin oturma odasi ve mutfak birlikte bu yüzden aşagida oturukn canım hep bişiler istio dayanamiyip saldiriorm kötükedihüso su karbonhisrah diyeti baya hosuma gitti onuda denemk istioyrm..bu arada aranizda elma crom kullanan varmi cok iyi diolar alsammi kizlarfisfisfis

Back
X