50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar Şeniz nasılsınız bakalım
Harikasınız bakıyorumda hızla gidiyor kilolar tebrik ediyorum canlarım sizi.

günaydıııııııınnnnnnnnnnn
bende başlayayım bari şu puanlı diyete pek anlamadım ama neyse
birde soğan suyu deneyeceğim ama ben akşamları içeceğim
sabah sabah asla içemem

Günaydın arkadaşlar

dün kızımın doğum günü olması sebebiyle rejim mejim kalmadı. dün yediklerimden aldığım kiloları 2 haftada anca veririm ben. bu da bana ders olsun ama bida bahane üretip diyeti bozmam..
cumartesi sabahı 56.3 civarında idim inanabiliyomusunuz :kızgın: gitti emeklerim boşa senağlama

bu haftada kilo veremedim ama almadımda seviniyimi üzülüyümü canımı çok sıkmaya başladı artık bu kilolar haftaya marankinin kozmik beden temizliğini yapıyorum bakalım ozamanda böyleyapışıp kalacalarmı en az 3 kilo veririm diyom amma bakalım ne olacak:kızgın:

karbonhidrat diyetini uygulamıyorum. kendim kalori hesabıyla devam ediyorum. 1000 kaloriyle bitiriyorum günü. ama hayatımdan çok memnunum :)) yarın tartılacağım zayıfladığımı düşünüyorum acaba bana mı öyle geliyor :))

ben varı brzdan uyuycam gerçi nası gidiyo topik gerilede kalmıştı
şeker leblebi uyguluyonmu beniim diyeti
mikla ben çok araştırdım karbıonhidrat diyetini bu diyeete kalori hesabına gerek yok mantık çok açık
vücudunun gerektiğinden fazla k.hidrat alırsan kilo alıyon ama az alırsan kilo veriyon ikl defa bi diyetle aç kalmadan kısa sürede bu kadar kilo verdim regl olmama rağmen tabi sonrasıda önemli hangi diyeti yaparsan yap almamak için aşırıya kaçmaman gerekiyo

valla ben yarına hazırlanıyorum. bugün tartıldım. tartıdaki rakamı söylemek için can atıyorum ama söylemicem, yarına saklıcam :) yarın daha küçük bi rakam görücem çünkü kaydirigubbakcemile5

kızlar buraya üye olduktan sonra azim geldi bana. yoksa ben kilo vermediğim geçen 2 haftalık dönemde rejimi bırakmıştım ve çoktaaan 58-59 ları tartıda görmeye başlamıştım bile..

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar yerimseniben

ya kızlar ben bi türlü çözemedim bende katılmak istiyorum. diyelim ben zayıflama çizergemi oluşturdum bunu ben mi değiştiriyorum zayıfladıkça

merhaba arkadaşlar hiç kimsecikler uğramıyor artık buralara hayırdır inş. fisfisfis

canım benim msjın için teşekkür ederim gecen hafta ben çok hastalandım 3 gün yattım işede gidemedim,rejimimi ihmal etmiş değilim yarın tartılcam 2 haftalık gecikmemi yazarım,kusura bakmayın giremedim topiğe a.s.ama rejime devam,yarın neticeyi bildirecem sizide ihmal etmicem daha

Back
X