50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.sslm herkese... gruba üye olmak istiyorum.çarşamba günleri kilo bildiriliyor sanırım şu anki kilom 57 hedef kilomsa 52

günaydın kızlarr nasılsınız akşam öğrendim kilomu gayet iyi gidiyorum 54 ü gördümmm nihayet 2 hafta sonrası :))))) 1 kilo daha gitti darısı sizlereeee

günaydın arkadaşlarr

tartıldım bugün ve çok mutluyum yihhuuuu hihoyyyt

55.8 kiloyum hihoyyyt hihoyyyt

cumadan beri 1 kilo gitmiş. üstelik pazar günü kızımın doğum günü diye yediklerime rağmen :1rolleyes:

denizkoydumadımı , periliev tebrik ederim kızlar sizi periliev bak boşuna üzülmüşsün iyiki yemişsin kızının doğum gününde :hooray:

teşekkür ederim cnm bende kilomu bildireyim 54 kiloyum 1 kilo almışım Çok şükür öyle fazla mide bulantım yok acıkınca midem bulanıyor sadece ve be 2 saatte bir acıkıyorum yani sürekli bir şeyler yiyorum az bile almışım 1 kilo

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız...
Boyum 175 kilom 59
55 kilo olmak istiyorum.En son ptesi tartıldım.
Benim yaptığım diyet değil öğünleri azaltmak.Birde kola,cips,çekirdek alışkanlıklarımı bıraktım.ayrıca her öğün sadece 1 dilim ekmek yiyorum.Tatlı yiyorum ama az.
Ama tek sorun akşamları patlamış mısır yiyorum Hemde kocaman bir kase..
Bu akşamdan itibaren onuda kesecem sadece meyve yiyecem.

merhaba arkadaşlar nabersiniz. a.s. bugün çarşamba olduğundan sabah tartıldım 55,5-56 civarıydımm ne güzelll sizler naptınız hepinizi öpüyorummmŞeniz

günaydın arkadaşlar
yine bir çarşamba yine bir tartılma günü
ama ben kilo veremedim bu hafta ühü ühü ühü ühü
ama olsun durmak yok yola devam :lepi:

kızlar kusura bakmayın kilomu geç yazıyom sbh dra randevum vardı kist oluşmuş bu ay tüpe başlıyamıyoz nasl üzüldüm kocam resmen yıkıldı 57 kiloyum regliden dolayı şiştim heralde yarım kilo

kızlar kusura bakmayın kilomu geç yazıyom sbh dra randevum vardı kist oluşmuş bu ay tüpe başlıyamıyoz nasl üzüldüm kocam resmen yıkıldı 57 kiloyum regliden dolayı şiştim heralde yarım kilo

hayrlısı olsun canım inşallah sonunda güzel haberler alırsınız..

Back
X