• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozocugum üzülme ya ben kac haftadir 58 de takili kalmistim.Zaten cok kiloda gitmedi gram ile veriyorum kaplumbaga gibiyim:kedi:
Cizergem her ne kadar benden önde gitsede...sadece 200gr gitmis görünüyor :Saruboceq: umarim daha cok gitmistir,ins. adet dünüme 3 gün kaldigindandir böyle cikmasi.

ya ben bide düşük yapalı 17 gün oluyor
hamileyim diye yemediğim şeyleri bile yemiştim
e sonra kansız kaldın diye annem yedirdi de yedirdi pekmezler felan normal kilo almam bile mucize

öncelikle gecmis olsun.Olsun önemli olan sagligin,sagikla toparlan ins.Kansizlik basli basina problem.Vücudun dengesi bozuluyor.

teşekkür ederim
Allahtan kansızlık çıkmadı
kansızlık ilaçları insanı daha beter yapıyor

6 ayda 10 kilo almıştım kansızlık ilaçlarından:S O yüzden kilo veremediğine üzülmekten önce, sağlığının yerinde olmasına sevin bence. Bu sevinç belki seni diyet konusunda motive eder;)

6 ayda 10 kilo almıştım kansızlık ilaçlarından:S O yüzden kilo veremediğine üzülmekten önce, sağlığının yerinde olmasına sevin bence. Bu sevinç belki seni diyet konusunda motive eder;)

diyete başlıyalı daha 1 hafta oldu zaten okadar katı diyet yapmıyorum
sağlıktan önemli hiçbirşey yok​

merhaba kızlar..kılo bıldırımı yapayım 52 bende 500 gram vermısım bu hafta. bıldırım yapmayan arkadasları beklıyorum.lısteyı hazırlıycam.bu arada sınava gırcem bankanın ders calısıyorum bu aralar yogun olarak. oyuzden cok sık gıremıyorum.

dunku yedıklerımı bı yazayım
sabah peynır lıght ekmek azcık recel şekersız cay
ara:turk kahvesı
akşam:corba ıspanak yogurt
sonrada meyva
oglen ısım vardı dısarda yemek yıyemedım.

canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatılden dondummmmmmmmmmmmmm ne kılo aldım nede verdım aynıyım :) burcucummmmm kılo bıldırımı yapamadım aynıyım ve sanırım artık hep boyle kalıcam kımse zayflamamı ıstemıyor :)
bu arada domates suyunu ıcemeyenler az tuz karabıber ve lımonla enfes oluyor :)

hoşşşşşşşş geldınnnnnnn canımmmmm su an kaç kılosun ve dıyete devam etmıcekmısın.opuyorumnanaktan

ilk kiloyu ben bildiriyim
malesef verememişim kilo ama almamışımda aynıyım buda iyi
kendimi diyete veremiyorum ya offf
55.9

canım zor bı donem atlatıyosun bı seye konsantre olamaman cok normal uzme o tatlı canını sen.kendını toparla yıne verırsın kılo. sıkıntı yapma oldumu herseyın bası saglıkopuyorumnanaktan

canım zor bı donem atlatıyosun bı seye konsantre olamaman cok normal uzme o tatlı canını sen.kendını toparla yıne verırsın kılo. sıkıntı yapma oldumu herseyın bası saglıkopuyorumnanaktan

evet canım herşeyin başı sağlık
kilo dediğin nedir ki verilir​

ayyyyyy kimse yok yaaaa geç kalmışımmm neysee kilo bildirimimi yapayımmdelikafadulden58.9 bende yarım diyet yapıyorum nasıl olur diye sorarsanız tam türk işi -tatlicadiarzu-herşeyin kolayına kaçıyoruz:tomato:ama bu hafta herkes için bence çok güzel geçmiş inanın arkadaşlar ben 10 senedir düzenli beslensemde diyette yapsam kilo vermemle almam bir oluyordu samimiyetle söylüyorum zayıflamamda ki en büyük yardımcım:enbuyukkk::nazar:

sarı-kırmızı diyet nasıl gidiyor:)

rezalet:roflol::roflol::tomato:diyet harika ama ben !!!!düşün yarım yamalak yaptığım halde yanılmıyorsam 700 gr vermişim cnm ben yeni oğlumun sünnet düğününü yaptım pazartesi ve bugün misafir geldi onlara hazırladığım ikramlardan azda olsa yemek zorunda kaldım birde 3 gündür sürekli yürüyüş yaptım bayağı işe yaramış galibaaa senide tebrik ederimŞeniz

rezalet:roflol::roflol::tomato:diyet harika ama ben !!!!düşün yarım yamalak yaptığım halde yanılmıyorsam 700 gr vermişim cnm ben yeni oğlumun sünnet düğününü yaptım pazartesi ve bugün misafir geldi onlara hazırladığım ikramlardan azda olsa yemek zorunda kaldım birde 3 gündür sürekli yürüyüş yaptım bayağı işe yaramış galibaaa senide tebrik ederimŞeniz

Sağol canım ben de dediğim gibi senin bu diyeti karıştırıp kafama göre bişeyler yaptım. Diyete tatlı ekledim, makarna ekledim falan:) Ama şu 3 öğeyi mutlaka yaptım.

-Limonlu su
-Domates suyu
-Haşlanmış patates

3 saati kafi geldi:) Daha sonrasında mideme kramplar girmeye başladı çünkü açlıktan:(

Bu arada oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, öpüyorum yanaklarından:)

hoşşşşşşşş geldınnnnnnn canımmmmm su an kaç kılosun ve dıyete devam etmıcekmısın.opuyorumnanaktan

canımmmmmmmmm suannnnnnnnnn 50,5-51,5 arasında gıdıp gelıyorum klasık ama kılo almadımda vermedımde...dıyete devam etmıyorum suan ama topıkteyım :) bebışşş dusunmeye baslayınca dıyet yaparım ama seneye mayısa cok var :)))

Back
X