• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadaslar ben de katildim araniza daha onceden 55 kiloydum 49a kadar dustum ama yeniden kilo almaya basladim en son 52.5 dim yine 50-49 olursam super olacak pazartesiden itibaren diyetteyim cikolata seker biskuvi yasak ve de her aksam egzersiz bisikletini kullaniyorumm umarim zayiflarizz

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum.kendimden biraz bahsedeyim boyum 1.50 kilom ise felaket '58' kiloyum. 1.5 yıllık evliyim evlenmeden önce 49-50 civarındaydım ama 8 kilo aldım .bankacıyım, günde nerdeyse 12 saat işyerinde oturarak çalışıyorum...Bugün işe giderken eski bi eteğimi giyeyim dedim ve başımdan vurulmuşa döndüm bu nedenle acil olarak rejime girmeli ve spor yapmalıyım ..grupta eski olan arkadaşlar kurallar vs. varsa bilgi almak isterim. herkese bol kilo vermeler....

hg niz kızlar
çarşamba günleri tartı günümüz kilomuzu söylüyor
isterseniz gün içerisinde yediklerinizi yazıyorsunuz

sabah normal kahvaltı arada 3 dilim baklava
iki mandalina
öğleyin yayla çorbası bulgur pilavı bikaç kaşık akşam fasulye yemeği ve tarhana corbası salata ama az yedim

ayyy bende 2 gündür iyi baklava yiyorum bitseydi de kurtulsaydım annem doldurmuş regli zamanım tatlı krizlerindeyim

geçmiş mesajları biraz okudum da şu detoks nasıl oluyo tüm gün ayran mı içiliyo ayy çok merak ettim
bazı arkadaşlar 1,5 günde 1300 gr verdiklerini yazmış....

geçmiş sayfalarda link bulabilirsin tarifi orda bulabilirsin ama dikkat et hızlı verip hızlı alma kiloları

kondisyon bisikletini kullandim da geldim 400 calori yaktim :lepi:delikafadulden

tatlı dolma çikolata derken 57 olmuşum yaaaa :( yemiyim diyorum ye ne varmış kilonda diyorlar of of haftaya hemen sıkı bir spora başlıycam şu göbek yok olmadan bana rahat yok

slm kızlar nasılsınız, bir süredir nete giremiyordum, bu arada kilo almadım ama veremedim de 55 de takıldım kaldım, 52 kiloyu bir türlü göremiyorum, rejime başlıyorum sonra bırakıyorum, devam edemiyorum, motivasyon eksikliğim var sanırım

slmlar herkeslere

bugun kahvalti: meyve ve lif icerikli tahildan yapilmis kahvaltilik misir gevregi gibi ? muz ve azicik sut

ogle: sandvich icersinde azicik salatalik biber peynir

aksam: ekmek yok kofte ve bol sebze (patates brokoli..)

sonra kondisyon bisikleti ancak 100 kalori yakabildim

:oklava:

cok tesekkur ederiz, sizin de kutlu olsun bayramınız ama yanlıs gruba yazmadınız degil mi :) 1.5 kilo sonra mı gorussek gaza getirmek baabında ;)

selam canım ben buranın eskilerindenim 58kg ile ayrılmıştım burdan kilo veremiyorum diye ama bu benim için daha kötü oldu 3-4 kg aldım mafoldumben ve şimdi geri döndüm alışmışım napim 50 59 a zaten fazla yazamıyorum en kısa zamanda tekrar 50 lere düşerim umarım

Problem vardı sitede bugün galiba, neyse:S. Nişanın hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. Özlettin kendini, ben bu hafta bayram dolayısıyla pek diyet yapamadığımdan kilo bildirimini haftaya yapmak istiyorum.

çok saol canım amin.tamam haftaya yaparsın bıldırımı bende zaten haftaya yenı gelen arkadaslar var onları da ekleyıp yenı bı lıste yapmayı dusunuyodumopuyorumnanaktan

bayramda bıttıgıne gore artık dıyetımıze konsantre olabılırız dımı.
yenı gelen arkadaslara bı duyurum var kızlar çarşamba gunlerı tartı gunumuz tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.bende sızı lısteye eklıyorum.onun dısında gun ıcınde neler yedıgımızı,dıyet ıcın neler yaptıgımızı yazıyoruz.kafamıza takılan soruları,onerılerı paylaşıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.

benım bı tavsıyem var gercı cogumuzun bıldıgı ama yapmaya gelınce usendıgı bı sey.spor bence hafta da bı kac gun spor yapalım dıyorum.tabı aramızda calışan arkadaslar var aslında kucuk ama etkılı bısey var her gun bı hareket secıp uygulaya bılırız.ornegın bır gun yuruyus bırgun bacak hareketlerı bır gun karın ıcın hareketler....... gıbı hem gunlere yayarsak hemen sıkılıp bırakmayız hemde vaktı az olanlar ıcın de yardımcı olur nedersınız?opuyorumnanaktan

haklısın burcu cuğum bayram bitti kendimize gelelim rejime başlıyalım
reglide oldum şişliğim iniyor yavaş yavaş elma sirkeli suyada başladım bugün

bayramda bıttıgıne gore artık dıyetımıze konsantre olabılırız dımı.
yenı gelen arkadaslara bı duyurum var kızlar çarşamba gunlerı tartı gunumuz tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.bende sızı lısteye eklıyorum.onun dısında gun ıcınde neler yedıgımızı,dıyet ıcın neler yaptıgımızı yazıyoruz.kafamıza takılan soruları,onerılerı paylaşıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.

slm canim beni de eklersen sevinirim :kedi:

400 calori yaktim da geldim zemuszemuszemuszemus kondisyon bisikletini kullaniyorum hemen ardindan da karin hareketleri yapiyorum gecen pazartesi basladim

hafta ici cok dikkat ettim hic bozmadim ama bugun felaketti :oklava:

o yuzden bugun bisikletten inmek istemedim delikafadulden

yarin sabah tartilacagim

sonucu soylerim
alkisalkisalkis

baslayalim walla canim kaydirigubbakcemile5

ben sorulardan baslayim o zaman

1-boyum 1.57 hedefim 49 ama sanki 47 olmaliymisim gibime geliyor CADIARZU

2- kilo bildirimi sadece carsamba gunleri mi ? persembe ya da hafta sonu kilo bildirimi yapsam olmaz mi acaba :sm_confused::sm_confused:

Nasıl içiyorsunuz onu ya ben de aldım ama içemedim nedense, nasıl içmem lazım, kokusuna tahammül edemiyorum:(

Back
X