• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salı değil canım çarşamba kilo bildirim günü

ayy canim kusura bakma ben nedense sali aksami soyleyin bana carsamba gunu duzenleme icin zamanim olsun gibi bi seyler hatirliyorum ama bu baslik altinda olmayabilir

ben 51.5 geldim yine degisen bi sey yok ama almaktan korkuyodum korktugum olmamis en azindan :lepi:

en azından kilo almamışsın bakalım ben ne oldum sabah tartılıcam küçük kaçamaklar oldu :kedi:

benimde bugunum pek fenaydi yediklerimi saysam offf

evde tek olunca cok fena oluyor surekli bi seyler yiyesim geliyor ama evdekilerle beraber olunca hic kacamak yapmiyorum

bugun kahvalti ve ogle yemegim cok iyiydi bol meyve kalori yok

ama aksam felaket kola cips biskuvi ne ararsan var :gitme::olmaz:

kola ve cips çok fena ben de dün 1 bardak içtim aslında hiç aram yok kolayla niyeyse çok canım çekti
1 bardakta en az 8 küp şeker varmış

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.bu iş öyle tek başına olmuyo.58 kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum.ikinci doğumumdan 5 kilo kaldı bana yadigar ne yaptıysam veremedim.aslında ne yapmaya karar versem yapamadım desm daha doğru olur.sayfa çok hepsini tek tek inceleyemedim.nasıl yapıyoruz hangi günler kilomuzu yazıyoruz.kilomuzun listesini tutan kimse varmı.bana kısaca özetleyebilirmisiniz

merhaba arkadaşlar bende 53 kiloyum boyum 164 cm.50 kiloya inmek istiyorum 2 gündür diyetteyim.bugün yediklerim:şekersizçay,1 tane kurabiye,3 tane siyah zeytin,1 tane domates,1 elma...öğlenede 1 tane kuru incir,akşama da 2 tane zeytinyağlı dolma yemeyi düşünüyorum..sizce fazla mı oldu biraz ??

selam tartıldım 60.3 kg çıktım vermişim yani çok mutluyum aslında eskiden 2 kilo ya yakın verirdim her hafta ama 2.çocuktan sonra böyle oldu ama olsun bunada razıyım enazından vermişim:sm_cool:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.bu iş öyle tek başına olmuyo.58 kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum.ikinci doğumumdan 5 kilo kaldı bana yadigar ne yaptıysam veremedim.aslında ne yapmaya karar versem yapamadım desm daha doğru olur.sayfa çok hepsini tek tek inceleyemedim.nasıl yapıyoruz hangi günler kilomuzu yazıyoruz.kilomuzun listesini tutan kimse varmı.bana kısaca özetleyebilirmisiniz

slm canim gunluk yediklerimizi yaptigimiz sporu paylasiyor

onun disinda carsamba gunleri kilomuzu soyluyoruz

kilomuzun listesini tutan guzel bir arkadasimiz var opuyorumnanaktanzemuszemus

Bu arada ben ne almisim ne vermisim
51.5

Selam kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza, boyum 161 cm kilom 55.
benim sorunum akşamları çok yemek ve sabahları geç uyanmak :sm_confused:
bu sabah 11 de uyandım kahvaltım--3 tane börek,çay ve peynir
öğlen pek bişey yemedim sadece meyve
biraz öncede akşam yemeğimi yedim---2 büyük kase çorba, 1 tabak sarma, 1 dilim ekmek ve salata
çok mu yiyorum nasıl yemeliyim bi akıl verin bana noluurrrr :çok üzgünüm:

kızlar merhaba bugun carşamba ben yıne 52 yım spordan spora kosusturyorum.bakalım hedefe 50 kıloya nezaman ulaşıcam bu arada lısteye dahıl olmak ısteyen arkadaslar kılo bıldırmı yapalım lutfen yarın lısteyı yapıp yayınlıycam

BURCUHAYAL oncelikle ozur dilerim:çok üzgünüm:ben mesajini yeni gordum. Benim boyum 170 kilom 58.1 di.Kendimi cok siskin hissediyordum pirinc lapasi diyetini yaptim 2 gun su anda 57.8 imalkisalkisalkis Kilom fazla degil aslinda ama vucudum kilo almaya oldukca meyilli. 4 ay once evlendim 55 kiloyla 59 a cikiverdim hemen. Diyetisyen de metabolizmamin cok hizli calismadigini soylemisti. Ben 55-56 kg geri donmek istiyorum. Insallah birlikte, birbirimize destek olarak motive oluruz.Sevgiler...

Boyum 170
Kg 57.8

tamam canım onemlı degıl yarın sabah kılo bıldırımı yap oldumuopuyorumnanaktan

Selam hepinize kızlar, geçen hafta kilo bildirimi yapmadım çünkü rejim yapamadığım için canım sıkkındı ve tartılmaya korkuyordum ve bir karar aldım 56 olmadan buraya geri dönmeyeceğim. Yani 1.5 kilo vermeden. En iyi ihtimalle 1-2 hafta gibi bir sürede olur sanırım bu. Kendimi cezalandırıyorum. Okudum da bir çoğumuz aynı durumdayız galiba, soğuyan havalar hep suçlu:) Burcucum kalori cetvelin çok faydalı olmuş, çok sağol.
Neyse şimdilik hoşçakalın. 56 olduğumda görüşürüz. Öpüyorum hepinizi:)

canım rıca ederım ama ozletme kendını ya beraber vercez kıloları cok ıstersen ben sana ceza verırdımzemuszemus

Selam kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza, boyum 161 cm kilom 55.
benim sorunum akşamları çok yemek ve sabahları geç uyanmak :sm_confused:
bu sabah 11 de uyandım kahvaltım--3 tane börek,çay ve peynir
öğlen pek bişey yemedim sadece meyve
biraz öncede akşam yemeğimi yedim---2 büyük kase çorba, 1 tabak sarma, 1 dilim ekmek ve salata
çok mu yiyorum nasıl yemeliyim bi akıl verin bana noluurrrr :çok üzgünüm:

canım oncelıkle hos geldın aramıza bence senın en buyuk sorunun sabah ve akşamları agır yemek.önce sabahları bıraz daha erken kalkmaya alıstır kendını ve kahvaltıda kahvaltı yap peynır zeytın domates salatalık gıbı ve uno nun lıght ekmegını onerırım bende cok ıse yarıyo.sonra sık sık ye kı ogunlerın agırlasmasın.akşam ıcın onerım porsıyonları kucult meye calıs ve herzaman soledıgım gıbı yesıl cay dan faydalan bol bol da su kolay gelsınopuyorumnanaktan

ha burada ıstersenız daha zevklı hale getırmek ıcın rekabet de olsun dıye odul ve ceza yontemı uyguluyalım kılo alan arkadaslara bu konuda onerılerınızı beklıyorum kızlar

Back
X