• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek derdınız bu olsun hayattaaaaaaaaaaaaa ya ınsan 50lı kılolarda olup dıyet yaparmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:olmaz:

niye yapmasin canim anlamadim kilo ile boy orantili olsun diye ugrasiyoruz 1.50lerde boyu olan kisilerin kilolarinin da yine boyle olmasi gerekiyor 55 kilo olup sisman olan saglikli bir sekilde zayiflamak isteyen arkadaslar ne yapacaklar :olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

merhaba ben dün oruçtum gene. iftardada bir kase çorba, yarımda balık yedim poşette pişirilmiş.sahurdada çorba gene 2 dilim ekmekle peynir zeytin. bir kasede nesfit yedim içine bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koydum birazda ceviz.bir bardakta yeşil çay içtim.

hepiciği bu kadar....

Merhaba arkadaşlar bende grubunuza dahil olmak istiyorum. Geçen ay 58 kilodaydım bugün akşam hemen tartılıp yarın kilomu size yazmayı düşünüyorum. Boyum 1,59 hedefim 8 kilo inşallah başarırım. Aslında sabah zayıflama haplarından almayı düşünüyordum forumda gezinirken sizden güç aldım kendim önce denicem bakalım başarılı olabilicekmiyim.

canım bence haplardan once bı kendın vermeye calıs bılıyorsun uzmanlar pek ılac tavsıye etmıyorlar hatta tehlıkelı oldugunu soluyorlar.cok sıkı bı dıyet yapma bence abur cubur dan uzak dur canın cok ısterse sadece tadına bakmakla yetın benım canım cok tatlı turu seyler cektıgınde bı tane azıma atıyorum kesıyor.eger tamamen yasaklarsam saldırmaktan korkuyorum.oyuzden kendını cok kasmadan porsıyonlarını kuculterek hareketı artırark bı basla.onemlı olan yedıklerının nekdarını yaka bıldıgın.bu yuzden hareketlı olamya calıs spor yap mesela,fazla oturma ozelıkle yemeklerden sonra ben hemen oturmadan elımde bulasık yıkarım hareket olsun dıye.temızlık yaparım kendımı oyalamak ıcın hareket etmek ıcın bı yuruyus bandım var yuruyorum.gercı sımdı platese ve kondısyona da basladım.sıkılasmak ıcın. hadı kolay gelsın opuyorumnanaktan

ilgin için saol cnm çok düzenli biri değilim yani disiplin yok metabolizmada yavaş olunca normalde dikkatli beslenirim çok uzun zaman zayıflamak için uğraştım bu yaz dileğim gerçek oldu şimdi 59 korumak ve kış bitince tekrar faaliyete başlıycam evimde soğuk bnde çok üşürüm soba ile ısınıyoruz bu olayda hareketimi kısıyor neyse listede kalabilmeyi diliyorum şimdilik baharda ki hedefim zaten en fazla 56 ben öyle çok uçlarda değilim boy kısa ama balık etli olmayı tercih ediyorum boy 1.60yerimseniben

merhaba kızlar

sanırım sonunda benim iştahım kapandı azıcık bir şeyle doyuyorum..cuma günü orucumun son günüydü bu haftaki.iftarda çorba köfte patates fırında yoğurt ve salata yedim. saat 9.30 gibide 2 bardak yeşil çay ve 1-2 gofret yedim.

bu gün sabahda 12 gibi kahvaltı yaptım.1 tane çiçek ekmek dilimiyle kahvaltı yaptım. 3 gibi meyve yedim.5.30 dada akşam yemeği yedim.çorba salata ve hoşaf.

şimdilik bu kadar yediklerim. bakalım bu gidişle ne kadar kilo verebilcem.....

Kızlar selam,

Beni de alın aranıza opuyorumnanaktan

Ben şu an 62 kiloyum ve hedefim 54. Şu an sizin aralığa dahil değilim ama inşallah başarabilirsem çok yakında önce 59 olacağım sonra da 54 :hooray:

Ben bütün gün oturarak çalışıyorum. o nedenle çok kilo aldım işe başladığıdan beri. ama 1 yıldır fln sabit hep 62 kilodayım. yani beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ve kilo almıyorum en azından son 1 yıldır o da bir şeydir di mi? Ama tabii ki artık canıma tak etti. Sevgilim de askerdeyken biraz kendimi toparlasam da onu daha hoş karşılaşam istiyorum.
Ayrıca kotlarım olmuyor, gömleklerin düğmeleri kapanmıyor, 3 yıl önce giydiğim kıyafetlerimi giyemiyorum. Çok üzücü bi şey.

Haydi hep beraber başaralım :teytey:

Kızlar selam,

Beni de alın aranıza opuyorumnanaktan

Ben şu an 62 kiloyum ve hedefim 54. Şu an sizin aralığa dahil değilim ama inşallah başarabilirsem çok yakında önce 59 olacağım sonra da 54 :hooray:

Ben bütün gün oturarak çalışıyorum. o nedenle çok kilo aldım işe başladığıdan beri. ama 1 yıldır fln sabit hep 62 kilodayım. yani beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ve kilo almıyorum en azından son 1 yıldır o da bir şeydir di mi? Ama tabii ki artık canıma tak etti. Sevgilim de askerdeyken biraz kendimi toparlasam da onu daha hoş karşılaşam istiyorum.
Ayrıca kotlarım olmuyor, gömleklerin düğmeleri kapanmıyor, 3 yıl önce giydiğim kıyafetlerimi giyemiyorum. Çok üzücü bi şey.

Haydi hep beraber başaralım :teytey:

hosgeldin canim aramiza boyun kac acaba :emir_bebek:

insallah birbirimize destek olup kurtuluruz kilolardan kaydirigubbakcemile2

ben de geldimmm kızlarkaydirigubbakcemile2 son iki senede 9 kilo aldım:çok üzgünüm: 47 kiloydum şuan 56 kiloyum neseki önceden spor yaptığım için göstermiorm kilomu ama ben 50 ye düşmek istiorm yarın holywood diyetine başlıorm çok methetmişler bakalım bende de işe yarıcakmızemuszemus

ben de geldimmm kızlarkaydirigubbakcemile2 son iki senede 9 kilo aldım:çok üzgünüm: 47 kiloydum şuan 56 kiloyum neseki önceden spor yaptığım için göstermiorm kilomu ama ben 50 ye düşmek istiorm yarın holywood diyetine başlıorm çok methetmişler bakalım bende de işe yarıcakmızemuszemus

hosgeldin canim aramiza insallah saglikli bi sekilde veririz kilolari ben de 47 olmak istiyorum su an 51.5 kiloyum boyum kisa oldugu icin 47 olsam iyi olacak senin boyun kac kaydirigubbakcemile2

buraya yazdiktan hemen sonra tartildim cunku son gunlerde hic dikkat etmiyordum 52 ciktim malesefff :(((

hosgeldin canim aramiza insallah saglikli bi sekilde veririz kilolari ben de 47 olmak istiyorum su an 51.5 kiloyum boyum kisa oldugu icin 47 olsam iyi olacak senin boyun kac kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile2 yaa bnm boyum 165 we bütün kilo üst kısımda toplanıo bacaklarım çok kalın diil ama göbek göğüs fln war maleseff mafoldumben inş hep beraber wercez kilolarıı:Saruboceq:

bnm kilom da çok değişken 48 olmak istiyorm 48 e iniyorum ama bir aya kalmaz alıyorm 51 filan oluyorm tekrar diyete başlıyorm istediğim kiloay iniyorum bu sefer fazla abartmışım 53 oldum :)

bende burdayım zayıflamam gerek aldım başımı gidiyorum
boyum 163 kilom 58 :gitme:
bugünden itibaren bende başladım
sabah 11 00 de bi kase kflexs
saat 16:30 da 4 dilim kepak ekmek ve bir dilim peynir yedim
akşam 19:00 gibide bi porsiyon kflex daha yiyicem ve günü kapatacağım
amacım 48-50 arasında olmak

bugun yediklerim

kahvalti: tost peynir az sekerli cay domates

sonrasinda 2 mandalina

aksama ne var emin degilim

ama bugun badminton gunum ama sonrasinda bi arkadasa gidecegim ve emin degilim ne yer ne icerim :(((

kızlar ben rejim işini yapamıycam galiba off ya takıldım kilo veremiyorum bide bunun üstüne kilo veremeyince sinirleniyorum yiyorum
bugün tatlı krizim tuttu kek yaptım kek yedim off ya bu böyle gitmez

merhaba kızlar bıraz motıve olalım kızlar salmayın hemen toparlanıyoruz hadıı 1-2-3 basla bakıyım herkes elınden geldıgınce spor faalıyetlerınden yapıyo tamam mı paylascaz burda hergun herkes bı hareket secsın kendıne ornegın yarın bacak harektlerı yada karın hareketlerı.ok mı? duzenlı ve dengelı beslenmeye devam edıyoruz çarşambaya ne kaldı surda bu hafta kılo alanları suprızler beklıyo haberınız olsun hadı bakalımopuyorumnanaktan

kızlar ben rejim işini yapamıycam galiba off ya takıldım kilo veremiyorum bide bunun üstüne kilo veremeyince sinirleniyorum yiyorum
bugün tatlı krizim tuttu kek yaptım kek yedim off ya bu böyle gitmez

canim moralini bozma sakin bence bi kilo tablosu yap acaip heveslendiriyor insani sonrasinda da yediklerini ictiklerini bizimle paylas umarim hep beraber veririz kilolari kaydirigubbakcemile2

Back
X