• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçamak mı yaptın yoksa yesa
sana da ozaman yarım çömelip kalkma hareketini veriyorum 10 kere
10 da mekik
20 ip atlama
sen istedin cezayı sakın kızma bana kaydirigubbakcemile3

evet canim ya davet vardi malesef :bbo:

cheese kek
ve azicik cikolatali kek gibi bi sey malesef kafamçokkarıştı

tamamdir canim yapayim geleyim yazarim insallah kaydirigubbakcemile5

selam şekerler

sabah 10 da nesfit yiyerek güne başladım.

1 saat sporumu yaptım.

saat 2 gibide 1 dilim ekmekle bol yeşillikle kahvaltımı yaptım.sonra çarşıya çıktım yarım saat kadar yürüdüm.

5 gibi akşam yemeği için fırında ( poşette) balık yaptım yanındada bol salata yedim.(ve bir bardak kola)

bir tane maden suyumu içtim.ve büyük bir bardak yeşil çayımıde içtim.ve günümü kapattım.

selam şekerler

sabah 10 da nesfit yiyerek güne başladım.

1 saat sporumu yaptım.

saat 2 gibide 1 dilim ekmekle bol yeşillikle kahvaltımı yaptım.sonra çarşıya çıktım yarım saat kadar yürüdüm.

5 gibi akşam yemeği için fırında ( poşette) balık yaptım yanındada bol salata yedim.(ve bir bardak kola)

bir tane maden suyumu içtim.ve büyük bir bardak yeşil çayımıde içtim.ve günümü kapattım.

hım az ve öz yemişsin güzel şeyler yemişsin kola olmasaydı iyi olurdu ama neyse spor ve yürüyüş yapmışsın

canim 50 kere ip atladim
sonra mekik cektim her turlusunden 20serden 100 tane cekmisimdir (yarim mekik tabii)
sonra 10 tane yarim comelip kalkma

erimismidir acaba o yediklerim o iki tatli :((

ben de tam yazıyım yediklerimi
sabah ilk lşmonlu ılık su
biraz beyaz peynir 2 etimek
öğlen yeşil mercimek çorbası
1-2 saat sonra makarna
arada 1 avuç fıstık
akşam biraz peynir ve bol marullu salata
yarım ayva 1 elma
2 litre su
çok mu olmuş

ben de tam yazıyım yediklerimi
sabah ilk lşmonlu ılık su
biraz beyaz peynir 2 etimek
öğlen yeşil mercimek çorbası
1-2 saat sonra makarna
arada 1 avuç fıstık
akşam biraz peynir ve bol marullu salata
yarım ayva 1 elma
2 litre su
çok mu olmuş

hic cok olmamis canim cok super olmus ozellikle 2 litre su kismina bayildim kaydirigubbakcemile3 ama spor hareket yazmamissin hic yerimseniben

hareket yapıyorum canım kendi çapımda bacak hareketleri yapıyorum
önce ev temizledim üstüne ara vermeden hareketler yaptım

ben hiç spor hareketimi yazmıyorum.hep 1 saat diyip geçiyorum.yazmamaız gerekiyorsa bende yazayım hemen

ben hiç spor hareketimi yazmıyorum.hep 1 saat diyip geçiyorum.yazmamaız gerekiyorsa bende yazayım hemen

yok canim yanlis anlama yazmamiz gerektiginden degil de ornek olmasi acisindan guzel olur hadi bekliyorum yaz sen kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

önce yarın saat süren nivea cd siyle hareket yapıyorum sonrada

yanlara eğilme 50 kez
mekik 30x2 kez
ters mekik 30x2 kez
çapraz mekik 30 x2 kez
derin nefes aklıma geldikçe
ayak kaldırmaca 30x2 kez
bel çevirme 10 dk
görünmez sandalye 1 dk 10 sn

bacak esnetme 50 kez
bacak kaldırma 30x2 kez
çömelme 30x2 kez
geri tekme 30x2 kez
ip atlama 150 kez

--------------------------------------------------------------------------------

önce yarın saat süren nivea cd siyle hareket yapıyorum sonrada

yanlara eğilme 50 kez
mekik 30x2 kez
ters mekik 30x2 kez
çapraz mekik 30 x2 kez
derin nefes aklıma geldikçe
ayak kaldırmaca 30x2 kez
bel çevirme 10 dk
görünmez sandalye 1 dk 10 sn

bacak esnetme 50 kez
bacak kaldırma 30x2 kez
çömelme 30x2 kez
geri tekme 30x2 kez
ip atlama 150 kez

--------------------------------------------------------------------------------

canim nivea cd haricinde mi bunlari yapiyorsun bende de var nivea cd bi ara hergun yapardim 45 dk suruyordu ama onu yaptiktan sonra baska bic bir sey yapamazdim masallah sana opuyorumnanaktan

işte ben de bu yaptıklarında bi mekik hareketini yapmıyorum
ben de yere yan yatıp bacaklarımı kendime çekip indiriyorum 30 kez
sonra yerde yan yatıp bisiklet çevirmesi yapıyorum düz 15 tersi de 15 kes
tekrar yerde yan yatıp bacaklarımı yukarı kaldırıp indiriyorum
çömelme hareketini yapıyorum

canim nivea cd haricinde mi bunlari yapiyorsun bende de var nivea cd bi ara hergun yapardim 45 dk suruyordu ama onu yaptiktan sonra baska bic bir sey yapamazdim masallah sana opuyorumnanaktan

sendeki cd zenci oğlanın olduğumu bende o vardı.internetten indirdiğim farklı çıktı.bunda daha çok bacak basen hareketi var.benim daha çok hoşuma gitti.30 dk sürüyor.bu bitince hazır ısınmışken diyip diğerlerinide yapıyorum.

sendeki cd zenci oğlanın olduğumu bende o vardı.internetten indirdiğim farklı çıktı.bunda daha çok bacak basen hareketi var.benim daha çok hoşuma gitti.30 dk sürüyor.bu bitince hazır ısınmışken diyip diğerlerinide yapıyorum.

evet canim bendeki zenci ali ile neslihan 45 dk lik olani bana daha cok gobek hareketleri lazim aslinda sanki hangi siteden indirdin link falan var mi canim tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

kızlar sizde de pazar günü kaçamak oluyor mu
benim kahvaltıda biraz oluyor pazar kahvaltılarını çok seviyorum
kaçamak deyince hamur işi felan değil

sendezayıfla diye bir site googleden aratırsan bulursun.göbek çok yok.10 dk falan sürüyor.daha çok ayak ve basen hareketi var.benimde göbek sorunum olduğu için diğer hareketleri extra yapıyorum...

sendezayıfla diye bir site googleden aratırsan bulursun.göbek çok yok.10 dk falan sürüyor.daha çok ayak ve basen hareketi var.benimde göbek sorunum olduğu için diğer hareketleri extra yapıyorum...

canimm cok tesekkur ederim 3 ayri nivea cdsi eklemisler ama part part oldugu icin ugrasmayim dedim sirf gobek ile alakali bi video buldum yine ayni sitede paylasimin icin tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

önemli değil ne demek

Son düzenleme:
Back
X