• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kıslar 30 tane çektim 35 yapamadım yarın yaparım artık seninle konuştuktam sonra 3 bardak su içtim
aferinnn
seni de alıştırıcam:))
yemekle aram şöyle, evde fazla yemek yapamıyorum bir de sınav dönemindeydim sürekli dışarıdan yedim, sandviç yiyorum genelde evde. hamur işiyle aram pek yok da tatlıyı çok seviyorum şerbetli değil ama hemen her gün çikolatalı sütlü tatlı yiyiorum :(( fazla zaman ayıramıyorum günlük beslememe o yüzden hep geçiştiriyorum abidik gubidik şeylerle

hımm
bence hergün tatlı yeme
abur cubur yeme cips kilo tarzı
dışardan da yememeye çalış

ben bebek düşünüyorum o yüzden hamile kalmadan biraz vermek istyrm 52-53 olsam yeter

of öyle bir yerden girdinki konuya bende bebek düşünüyorum ama olmuyo bide onun için doktora gitcem adet düzensizliğim var kaç kere gittim düzelmedi ama bu sefer bebek için herşeyi yapcam inş bizimde :CüvCüv: olur opuyorumnanaktan

of öyle bir yerden girdinki konuya bende bebek düşünüyorum ama olmuyo bide onun için doktora gitcem adet düzensizliğim var kaç kere gittim düzelmedi ama bu sefer bebek için herşeyi yapcam inş bizimde :CüvCüv: olur opuyorumnanaktan

ahhh canım sorma o dert bende de vardı ekim de 4 haftalık düşük yaptım ondan sonra kilo aldım işte onları vermeye .alışıyorum
bebiş düşünüyorsan mekik çekme ozaman ben korkuyorum mekik çekmiyorum

ohh ne guzel diyteler yapıluyor dogum yapalı 3ay oldu emzrıdıgım ıcın dıyet yapamıyorum kocaman bır göbegım var..:(((((

kizlarrrrrrrrrrrr oturmak yok kosun yuruyunnn su icin terleyin ve kilolari verin kaydirigubbakcemile3

günde kaç mekik çekmek iyi olur çok çekemiyorum boynum ağrıyo yürüyüş yapiyorum sadece ama o da göbeğe pek yaramdı sanki

ahhh canım sorma o dert bende de vardı ekim de 4 haftalık düşük yaptım ondan sonra kilo aldım işte onları vermeye .alışıyorum
bebiş düşünüyorsan mekik çekme ozaman ben korkuyorum mekik çekmiyorum

herşeyde bi hayır vardır sen ayaklarını sıcak tut üzme kendini.benimde kafam çok karışık geçen yumurtlama testi yaptım ilişkiye girme günü olarak regl olduğum zamana denk geliyooo yani regl olurken ilişkiye girmek sağlıklımı anlamadım

SELAM ŞEKERLER NABER

sporumu yapmış yorgunluktan bitmiş biri olarak yazıyorum.ama mutluyum bugün ölçülme günümdü
göbekten 2 cm basenden 1 cm gitmiş

yemeğe gelince sabah yarım 1 muz. 12 gibi kahvaltı yaptım. 4 gibi 4-5 kaşık aşure yedim. ve birazdanda yemeğimi yiyeceğim.

SELAM ŞEKERLER NABER

sporumu yapmış yorgunluktan bitmiş biri olarak yazıyorum.ama mutluyum bugün ölçülme günümdü
göbekten 2 cm basenden 1 cm gitmiş

yemeğe gelince sabah yarım 1 muz. 12 gibi kahvaltı yaptım. 4 gibi 4-5 kaşık aşure yedim. ve birazdanda yemeğimi yiyeceğim.

tebrik ederim
bu hafta herkes zayıflıyor :lepi: hihoyyyt

SLM KIZLAR ben geldimm :))

hem de 300 kalori yakmis olarak :lepi:

yemegimi yedim icinde hindi eti bulunan bir tur yemek adini bilmiyorumm :bbo:

ama bu aksam yanliz oldugum icin kondisyon bisikletini televizyonun karsina tasidim hem film izledim hem de pedal cevirdim tam 300 kalori laelaelaelaelae

sonrasinda bol su ictim hala elimde suyum var

bi 45dk sonra tekrar gidip hem tv izleyip hem de bisikleti kullanacagim

bir de meyve yerim elma ya da mandalina bakalim cokacimcoook

YASASIN kilo vermek sırnaşık şey

selam kızlar bende 57 kiloyum boyum 1.65 55 kilo olmak istiyorum ama veremiyorum şaka gibi günde 1 saat sporda yapıyorum ama takıldım kaldım anlamadımkafamçokkarıştı 2 kilo vermek için ne yapmalıyım??

selam kızlar bende 57 kiloyum boyum 1.65 55 kilo olmak istiyorum ama veremiyorum şaka gibi günde 1 saat sporda yapıyorum ama takıldım kaldım anlamadımkafamçokkarıştı 2 kilo vermek için ne yapmalıyım??

hosgeldin canim aramiza opuyorumnanaktan aksam 6dan sonra hic bi sey yemezsen suyu da ihmal etmezsen gider bence 2 kilocuk bi sey kalmamis kaydirigubbakcemile2 sabirli olmak lazim belli bi zamandan sonra kilo vermek zorlasiyor bu arada seni de listemize ekledim umarim sen de bize katilmak istersin yerimseniben carsamba gunu kilo bildirimi yapiyoruz kolay gelsin :hulya:

Selam kızlar,
Ben de bugün yediklerimi söyleyeyim hemen:
Beyaz peynir + 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim
Arada bir ufak elma yedim.
Öğlen balık (kızartmaydı ne yazık ki ama azcık yedim) bol salata azcık barbunya, çorba
Arada 3-4 tane Burçak yedim, 1 tane de galeta.
Akşam çorba ve aşure bir küçük kase.
Başka da birşey yemem artık bugün.

Aşure için ceza var mı bozo? :gitme:

Back
X