• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bd140bbd-4aa9.gif

kızlar o değil de çok açım kendimi sadece rejim bitince neler yiyceğimle teselli ediyorum bilmiyorumkismile eskiden kesinlikle arada bişey atıştırmazdım. Çerezmiş çekirdekmiş vs. hiçbişey yemezdim karnım toksa. acıktığımda da sadece yemek yerdim. Ama son 6 aydır bana ne oldu anlamadım karnım tok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum. yani boğazıma kadar dolu olsam da yok mu ağzimda durucak bişey diye etrafı karıştırıyorum mafoldumben yılbaşında ara verdim ya o gün bile ne bulduysam yemeye baktım. sankı kıtlıktan çıkmışım gibi. bu niye böyle ya eyvahedigeldismile

ececim yeni denediğim bişey var
ben diyet yapmıyorum diyeceksin ne istrsem yerim ama hafif acıkınca diyeceksin yemek ten doymaya başlayınca hemen kalkıcaksın abur cubur ne olursa tadını alınca bırakacaksın
vücut diyet sinyalini alınca alarm veriyor
yani senin yaşadıklarını ben çok sık yaşadsım nacizane tavsiyem canımolumunekankayizsmile

ecemm 82 çok güzel bir bilgi vermişsin benm var olan vitamin sorunuma eminim iyi gelicek not alıcamcanımkaydirigubbakcemile5

ececim yeni denediğim bişey var
ben diyet yapmıyorum diyeceksin ne istrsem yerim ama hafif acıkınca diyeceksin yemek ten doymaya başlayınca hemen kalkıcaksın abur cubur ne olursa tadını alınca bırakacaksın
vücut diyet sinyalini alınca alarm veriyor
yani senin yaşadıklarını ben çok sık yaşadsım nacizane tavsiyem canımolumunekankayizsmile

tamamdır bunlara zorliyim kendimi zaten bunları yapınca sorun kalmaz ahh bi yapabilmsem

Kizlar gunun ilk kilo bildirimini ben yapiyorum. 59,500.

Gelecek carsamba kesin 58 olmak istiyorum insallah...O yuzden bu hafta lahana corbasi diyetime baslicam yine...

kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok

çok sevindim bozo tebrikler Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım :CüvCüv:
yani artık bozo hamile çok kilo alıyor nasıl zayıflayacak diye bir toppic açabiliriz :dance: :teytey: :emir_bebek:

59,5 :( ya nerde yanlış yapıyorum acaba :( niye gitmiyor bu kilolar , artık hergün düzenli yürüyüşte yapıyorum , yemeklerimide normal ölçülerde ve hafif yiyorum. neden neden neden :(

canimm allah kabul etsin canimm orucluymussun ne orucu tutuyosun borclari falanmi tatlim?

amin canım sağolasın.evet tatlım borçlarım var. bu sene ameliyat olmuştum ramazanda sadece 15 gün tutabildim oruç.şimdi onları ödemeye çalışıyorum....

amin canım sağolasın.evet tatlım borçlarım var. bu sene ameliyat olmuştum ramazanda sadece 15 gün tutabildim oruç.şimdi onları ödemeye çalışıyorum....

canimm benim gecmis olsunn
ne ameliyati tatlim?dilerim onemli bisey deildir hayatim
allah kabul etsin aslinda ben tutsam iyi olcak raamazadan tutamadigimiz regl zamanlari simdiden tutsak ne iyi olcak bi turlu baslayamadim simdi gunlerde kisa hemencecik iftarda oluoo ramazani cok severim zaten sahur iftar ayri guzel oluodu zemuszemus

59,5 :( ya nerde yanlış yapıyorum acaba :( niye gitmiyor bu kilolar , artık hergün düzenli yürüyüşte yapıyorum , yemeklerimide normal ölçülerde ve hafif yiyorum. neden neden neden :(

canim bazen duraklama donemine girio basta zayiflamaya basliosun bi sure sonra duruo
seninde oylemi oldu yoksa hicmi kilo vereemedigin yeni basladigin halde guzelcim

yaptım ama kabul etmedi. yok kız benimn tartı yarim kilo fazlaymiş megerse başindan bneri aslinda 48,5 tan inmeye başlamişim . ben de beklemiyodum ama nasi olduysa bu sabah 46,5 çiltim. hadi 47 desek yine de 10 günde 1,5 kilo vermiş oluyorum. aslında 44 tü de 46 dan düşük hedef olmuyodu. ama c.tesi 1 2 hafta ara vericem sonra tekrar başlayip 1 er hafta rejim yapcam. o arada yürüyüş falan yapicma yine ay inşallah bu gün yapamadim o sakarin yüzünden bi daha kullanmıycam onu hala midemde garip bi his ağzımda da tadı var. Diet kola da içemiyorum bu yüzden. diet olarak sadece limonata ve diet ice tea de o tadı almıyorum.
Annem dedi ki bak şükret haline şeker hastaları ne yapsın. Valla kızlar Allah şeker hastası falan olanlara yardım etsin ne zormuş ya.

ahhh ahh ölçmeye gerek yok ki annem söylüyo bana popon küçüldü diye. küçülünce farkedilicek kadar devasa olduğu için of ya arkadan çamaşır makinesine benziyorum ve verdiğim kilolar göbekten değil popişimden belli oluyo bilmiyorumkismile

canim benim bu sefer olduguna sevindim tekrardan kutlarim bi de ne guzel dua etmissin yaa valla cok tesekkurler umarim dedigin gibi olur hem veririm kilolari hem de almam yesem bile zemuszemus

ben de olcmedim aslinda olcsek daha iyi olur da napalim ohaoldumsmile

Back
X