- 10 Temmuz 2009
- 823
- 72
- 323
- 39
ewet o siteden yapiyorum ama kabulk etmiyor anlayamadim Weight Loss - Diet Ticker iste linkim bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim dikkat et kendine ben de bugun tam 2 saat temizlik yaptim ama dun spor sifirdi ve de dedigin gibi haftasonu kacamagi gibi oldu bugunde aksam yemegi coktu neyse insallah bugun itibariyle toparlarim videolarimi yaptim mekikte cektim yatma vakti :)) bu arada her videonun sonunda 24 saat sonra gorusuruz diyor aciklama da her gun yapmak gerekir diyo ben anlamadim valla her gun yapsam mi diyorum acaba CADIARZU insallah dunku ve bugunkuler yanmistir canim ama nedense bu carsambadan hic umutlu degilim ya cok istiyorum tartiya yansisin diye ama :gitme:
canim benim dikkat et kendine ben de bugun tam 2 saat temizlik yaptim ama dun spor sifirdi ve de dedigin gibi haftasonu kacamagi gibi oldu bugunde aksam yemegi coktu neyse insallah bugun itibariyle toparlarim videolarimi yaptim mekikte cektim yatma vakti :)) bu arada her videonun sonunda 24 saat sonra gorusuruz diyor aciklama da her gun yapmak gerekir diyo ben anlamadim valla her gun yapsam mi diyorum acaba CADIARZU insallah dunku ve bugunkuler yanmistir canim ama nedense bu carsambadan hic umutlu degilim ya cok istiyorum tartiya yansisin diye ama :gitme:
ewet o siteden yapiyorum ama kabulk etmiyor anlayamadim Weight Loss - Diet Ticker iste linkim bu
Evet bundan almam lazım ama bulamadım bizim buralarda. Yarın başka yerlere de bakıcam.
url=http://www.TickerFactory.com/]
![]()
[/url]
Şöyle bir link veriyorlar ya, sen onun sadece lerin arasındakini kopyalıycaksın.
Şunu yani.
[url]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10747;127/st/20090822/e/Dogum+Gunum/k/9a46/event.png[/url][/QUOTE]
Ehehe resim de çıkmış:)
tesekkurler canim benim elime simdi aldim suyumu canim opuyorumnanaktan
tamamdir o zaman canim benim videolarini yaptiysan opuyorumnanaktan valla ben de hergun videomu yapsam diye dusunmeye baslamistim canim ya bisikletten sikildim bi de videolari cok sevdim yararli gibime geliyor bayaa yani bisiklete kiyasla akannehir
Canım o videolar her gün farklı şekilde 8'er dakilalık veriliyor. Benim bildiğim 5 tane. Her sabah bir tane yapıyorsun sadece. Sırayla.![]()
saolasinn bitanemm benimm
guzelcim yanmistir bence o kadar spor yapiosun gulum
bol bol suda iciosun arada olcak kacamaklar tabikide hic suclu hissetme kendini bebegim
ohh yarasin su sifa olsun yansin kalorilerr gulum
ayy insallah canim agzindan bal damliyor
neyse canlarim bu gidisle ben zor kalkacagim sabah ise kafamçokkarıştı hepinizi optum goruusruzz muahhhhopuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaa :bbo: simdi anladim yani hergun sadece 1 video kafamçokkarıştı hahhahah ben de sandim ki :1ninca: ayy cok saolasin canim ama iste ben sabah degil de aksam yapiyorum ama 3 tane birden kaydirigubbakcemile3
canim iste su icemiyorum ya bugun yarim litre olmadi daha mafoldumben sisede aldim insallah icmeye calisacagim cok cok cok cokeyvahedigeldismile
cok tesekkurler prensesim umarim guzel olur opuyorumnanaktan
ayy insallah canim agzindan bal damliyor
neyse canlarim bu gidisle ben zor kalkacagim sabah ise kafamçokkarıştı hepinizi optum goruusruzz muahhhhopuyorumnanaktan
Ben tuvalete gitmeye üşenmesem günde 5 lt su içerim de üşeniyorum işte:)
bebegim pılates topu ve minderi aldım ebru sallının videolarını indirip her gun duzenli olarak yapmayı planlıyorum ama yemek işi biraz zor olucak gibi cunku yemek yemegi cccccok seviyorum porsiyonu kucultsem bile doymam 2. bir tabak koyarım :kedi:canim benim yirim seni ben pamuk sekerim opuyorumnanaktan
tatlim spor yaparak yemeklerinide azaltarak verirsin kuzum kendini cok slkmana gerek yok biseyi tam yiyosan artik yarisini ye veya iki yiyosan bir ye
yani yediklerini deistirmeden porsiyonlari kucultursen bide spora yaparak bol bol su icersen verirsin bitanem
cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemezhosgeldin canim aramiza kaydirigubbakcemile5 anlat bakalim kimsin ne yeyip ne icersen neler neler yaparsin kaydirigubbakcemile3
canim benim biliosun fazlasida zararmis suyun hersey kararinda faydali zaten
bende iki veya 2.5 iciorum