bebegim pılates topu ve minderi aldım ebru sallının videolarını indirip her gun duzenli olarak yapmayı planlıyorum ama yemek işi biraz zor olucak gibi cunku yemek yemegi cccccok seviyorum porsiyonu kucultsem bile doymam 2. bir tabak koyarım :kedi:
cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemez
su cok az tuketirim genelde su ihtiyacımı asitli içecekler ve kafein ile gideririm ...umitsiz vaka gibi duruyorum boyle yazınca kendimden utandımmmmmm aaaa :kedi:
canim benim pilatese aman dikkat et tatlim
cunku hoca esliginde yapilmayinca sakatlanmalar oluyomus guzelcim allah korusun
Bilinçsiz pilatese dikkat!
Uzmanlar, sporun kişinin yaşına, kilosuna ve vücut yapısına göre değişiklik göstermesi gerektiğini savunarak, herkesin kendine uygun spor aktivitesini seçmesi konusunda uyarıda bulunuyor. Hacettepe Üniversitesi (H.Ü.) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Prof. Dr. Gül Baltacı, konuyla ilgiliyaptığı açıklamada, bilinçsiz yaptırılan veya yapılan pilatesin ciddi zararlar verebileceğini söyledi. Baltacı, son yıllarda popüler hale gelen pilatesin aslında yüzyıldır var olduğunu ve fizyoterapistlerin bunu, bir tedavi yöntemi olarak uzun zamandır kullandığını söyledi.
canimm dikkat et oldumu zayiflayim derken bi tarafini incitme sakin
su icmek cok onemli cay kola kahve su ihtiyacini karsilamio biliosun olabildigince su icmeye gayret et tatlim
sakin umutsuz olma kafana koyarsan yaparsin ama onemli olan cabuk cok kilo vermek degil agir ve yavas kilo vermek cunku hizla giden kilo hizla geri gelir balim