• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebegim pılates topu ve minderi aldım ebru sallının videolarını indirip her gun duzenli olarak yapmayı planlıyorum ama yemek işi biraz zor olucak gibi cunku yemek yemegi cccccok seviyorum porsiyonu kucultsem bile doymam 2. bir tabak koyarım :kedi:

cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemez
su cok az tuketirim genelde su ihtiyacımı asitli içecekler ve kafein ile gideririm ...umitsiz vaka gibi duruyorum boyle yazınca kendimden utandımmmmmm aaaa :kedi:

canim benim pilatese aman dikkat et tatlim
cunku hoca esliginde yapilmayinca sakatlanmalar oluyomus guzelcim allah korusun
Bilinçsiz pilatese dikkat!
Uzmanlar, sporun kişinin yaşına, kilosuna ve vücut yapısına göre değişiklik göstermesi gerektiğini savunarak, herkesin kendine uygun spor aktivitesini seçmesi konusunda uyarıda bulunuyor. Hacettepe Üniversitesi (H.Ü.) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Prof. Dr. Gül Baltacı, konuyla ilgiliyaptığı açıklamada, bilinçsiz yaptırılan veya yapılan pilatesin ciddi zararlar verebileceğini söyledi. Baltacı, son yıllarda popüler hale gelen pilatesin aslında yüzyıldır var olduğunu ve fizyoterapistlerin bunu, bir tedavi yöntemi olarak uzun zamandır kullandığını söyledi.
canimm dikkat et oldumu zayiflayim derken bi tarafini incitme sakin
su icmek cok onemli cay kola kahve su ihtiyacini karsilamio biliosun olabildigince su icmeye gayret et tatlim
sakin umutsuz olma kafana koyarsan yaparsin ama onemli olan cabuk cok kilo vermek degil agir ve yavas kilo vermek cunku hizla giden kilo hizla geri gelir balim

kızlar size formül söyliyim tv de dinledim şimdi
1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyarsanız zayıflatıyormuş
her 1 litre su içtiğinizde bunu yapın

CANLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
ya kızlar liste hangi sayfadaydı
bu hafta diyet yapmadım hiç sadece geç yemek yememeye çalıştım çarşamba günü bildirimi yaparım
ama bugün yine başladım diyete bakalım ne olacak
ya acaba şu evlilik takvimimi değiştirip kilo takvimimi yapsamCADIARZU

Ben tuvalete gitmeye üşenmesem günde 5 lt su içerim de üşeniyorum işte:)

canim benim biliosun fazlasida zararmis suyun hersey kararinda faydali zaten
bende iki veya 2.5 iciorum

canlarim masallah size yaaa ben gunde 1.bucuk icince nasil seviniyorum tabii o da susadigim icin degil de icmek zorunda oldugum icin bayanssulusmile

cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemez
su cok az tuketirim genelde su ihtiyacımı asitli içecekler ve kafein ile gideririm ...umitsiz vaka gibi duruyorum boyle yazınca kendimden utandımmmmmm aaaa :kedi:

canim hic oyle deme kendin icin insallah boyle birlik olup saglikli bi yeme sekli olusturacagiz amacimiz sirf kilo vermek degil saglikli yasam insallah boshayallersmile su benim icin de buyuk dert ama siseyle icmesi biraz daha rahat canim oyle deneyebilirsinzemuszemus

saol canim ya yesa oldu guzel olmus eline saglik

CANLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
ya kızlar liste hangi sayfadaydı
bu hafta diyet yapmadım hiç sadece geç yemek yememeye çalıştım çarşamba günü bildirimi yaparım
ama bugün yine başladım diyete bakalım ne olacak
ya acaba şu evlilik takvimimi değiştirip kilo takvimimi yapsamCADIARZU

ya kızlar nerelerdesiniz

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzz

dıds bızı kabul edıyomusunnnn??????????

huhu kiimse yokmiiiiiiiiiii

rica ederim canimm benim pek guzel olmus valla opuyorumnanaktan

yettim gari kizlar :lepi: simdi geldim isten canim degistir valla kilo takvimi yap kilo takvimi gamyoncuiremsu

yediklerimi yazmayi unutmusum:))

SABAH kahvaltilik gevregi sut

OGLE corba, elma, mandalina, yesil cay

aksama bakalim artik Allah ne verdiyse:))

bu arada scyllacim ya ben anladim gunde 1 videodan bahsediyorlar ama gunde 1 video cok cok az en az 45 dk spor yapiyordum ben eskiden o yuzden ben yine gunde 3 video biraz da mekik cekeyim 35-40dk arasi bi seyler olsun diyorum cunku bisiklet kullanasim hic yok :((

bende yazayım canım
sirkeli suyla güne başladım
kahvaltıda k-flex bi porsiyona yakın(canım istemedi)
yeşil çay
2 kaşık yoğurt 2 adet kepekli lifli bisküvi(2 tanesi 50 kaloriydi)
yeşilçay
akşamada yine yoğurt ve bisküvi yemeyi planlıyorum bakalım
yesacım takip liste hangi sayfadaydı

yesacım hangi yeşil çayı kullanıyosun
bide günde kaç kez içiyosun

bende yazayım canım
sirkeli suyla güne başladım
kahvaltıda k-flex bi porsiyona yakın(canım istemedi)
yeşil çay
2 kaşık yoğurt 2 adet kepekli lifli bisküvi(2 tanesi 50 kaloriydi)
yeşilçay
akşamada yine yoğurt ve bisküvi yemeyi planlıyorum bakalım
yesacım takip liste hangi sayfadaydı

canim masallah kacamak falan yok hic pek guzel kaydirigubbakcemile2 deminden beri ariyorum canim da simdi buldumolumunekankayizsmile

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------59--------------------boy 1.75------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ-----------------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI------------------57.8-58---------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
17-TWEETY----------------------61---------------------boy1.63---------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
19-ECEMM82---------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
20-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
21-J.ML------------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
22-NISANNUR---------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
23-LIV85------------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
24-PRENSESFB-------------------58--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
25-MAI---------------------------------57.5-----------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55

BU CARSAMBA KILO BILDIRIMI YAPMAYAN ARKADASLARI BU LISTEDEN DE CIKARMAYI DUSUNUYORUM unutmayin kizlar opuyorumm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol yesacım
sorma ya kaçamak hiç yapmadım ama şuan çok açım
sanada maşaallah vallahi sende bugün çok iyi götürmüşsün günü
yesacım lütfen akşam kaçırmayalım bak bütün günü 10 dk.feda etmeyelim
yardım et bana

erkenden uyusakmı acaba daha işteyim zaten eve gitmem 21:00 i geçer
yarım saat spor bi duş tamamdır
22.30 gibi uyumuş olurum
ya şu erken uyuma işi çok zor ya yatakta kıvranıp duruyorum ama yinede uyuyamıyorum

sağol yesacım
sorma ya kaçamak hiç yapmadım ama şuan çok açım
sanada maşaallah vallahi sende bugün çok iyi götürmüşsün günü
yesacım lütfen akşam kaçırmayalım bak bütün günü 10 dk.feda etmeyelim
yardım et bana

canim benim yaa valla destek olalim da uzak kalalim sagliksiz yiyeceklerden surda carsambaya ne kaldi ama iste benim aksam yemegimi kendim hazirlamiyorum onume ne gelirse ve her zaman saglikli oluyor :lepi: kesinlikle et balik tavuktan biri oluyor o yonden sansliyim ama porsiyonlar biraz fazla gibi geliyor bana CADIARZU bi de bazen ustune tatli ikram ediyorlar ama artik yok diyorum yani kirk yilda bir haric olumunekankayizsmile umarim cok guzel olur canim benim yaa su carsamba insallah motive edecek sonuclar cikar opuyorumnanaktan

erkenden uyusakmı acaba daha işteyim zaten eve gitmem 21:00 i geçer
yarım saat spor bi duş tamamdır
22.30 gibi uyumuş olurum
ya şu erken uyuma işi çok zor ya yatakta kıvranıp duruyorum ama yinede uyuyamıyorum

canim biz bi de 2 saat geriden geliyoruz zemuszemus o yuzden daha aksam yemegi bile yemedim onumde upuzun saatler var ama ben o saatleri ins cikolata falanla gecirmeyecegim insallah kaydirigubbakcemile5

inşallah motive edicek sonuçlar çıkar canım ben yılbaşından sonra diyet yapmadım bu gün başladım pek umudum yok almış olmayayımdaeyvahedigeldismile
evet canım tatlıya hayır demeyi öğrendik en azından
sağlıklı beslenebilmene sevindim canım
çikolata yoooookkkkk

canim masallah kacamak falan yok hic pek guzel kaydirigubbakcemile2 deminden beri ariyorum canim da simdi buldumolumunekankayizsmile

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------59--------------------boy 1.75------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ-----------------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI------------------57.8-58---------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
17-TWEETY----------------------61---------------------boy1.63---------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
19-ECEMM82---------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
20-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
21-J.ML------------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
22-NISANNUR---------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
23-LIV85------------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
24-PRENSESFB-------------------58--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
25-MAI

BU CARSAMBA KILO BILDIRIMI YAPMAYAN ARKADASLARI BU LISTEDEN DE CIKARMAYI DUSUNUYORUM unutmayin kizlar opuyorumm :)

ayy adımı gördüm :)))
beni siliceksin bu durumda ben kilo bildirimi yapmadım bilmiyorumkismile
bu arada 1 kilo almışım ben
iyiki o 2 kiloyu verdi sayenizde
ama şuan şişim gerçi

Back
X