• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar ben de yeni geldim araniza.ben 60 kiloyum boyum 165.ulasmak istedigim kilo55 bana bir yardim edermisiniz.yedikleriniz ve nekadar bi surede ne kadar kilo verdiniz:ecrin_bebek:çok üzgünüm:

merhaba kizlar ben de yeni geldim araniza.ben 60 kiloyum boyum 165.ulasmak istedigim kilo55 bana bir yardim edermisiniz.yedikleriniz ve nekadar bi surede ne kadar kilo verdiniz:ecrin_bebek:çok üzgünüm:

hoşgeldin, ben de yeni başladım diyete, pazartesi günü. bu sabah itibariyle yani 6 günde 1.8 kilo vermişim. büyük ihtimalle yeni başladığım için bu kadar çok verdim. az yemiyorum, 8 öğün yiyorum,öğün aralarım iki saati geçmiyor. sürekli yiyorum yani. mönümü dün yazmıştım bir arkadaşa. birkaçsayfa geride bulabilirsin.

kızlaaar benımde acılen kılo vermem gerek boyum 1.62 gecen sene ne guzel 51 koloydum bu sene costummmm bgun tartıldım 56 kıloyummmm delikafadulden 50 olmam gerek kesnlıkle ve acılen !!!! hemen uygun bı dıyet lıstesı bulup baslamalıyım!!!!

K-flakes'i denedin mi yasemincim ben unuttum yine almayı:(

Ben korn flakes aldim dun. Aslinda dun baslicaktim ama korn flakesi sabah yemedim normal kahvalti yaptim sadece aksam yedim. Ama bugun tam anlamiyla baslamis bulunuyorum. 1 kase korn flakes yedim geç kalktigim için sadece 2 ogun yicem. bol bol su içiorum yesil çay da içtim bir bardak ama fazla içemiorum midem bulanio tadini hiç sevmiorum :S Aciktigimdada meyve, sebze falan yerim. Ama su an acikmadim korn flakes tok tutuyor beni. tekrar belirtiorum 57.2 kiloyla basliorum haftaya pazar gununu sabirsizlikla bekliorum tabii kaçamak yapmazsam bu hafta :) Kilomu da o zaman yazarim yerimseniben
Sangscim bu arada senle ayni boydaymisiz 51 kiloyken nasildin ? Baya zayifmiydin?

selam kizlar , hiziniza yetisemiyorum; cok hizli ilerliyor sayfalar.

ben sizleri tanimiyorum, aranizda yeniyim.

acaba bir listemiz var mi
(isimleri kilolar, yapilan rejim ve sporlar seklinde)

aslinda boyle bir liste yapsak; daha kolay takip edebiliriz.

mesela sunu doldursak;

isim/baslangic kilosu/simdiki kilosu/uyguladigi rejim/yaptigi sporlar

boylece kac kisiyiz, neler yapiyoruz daha iyi takip edebiliriz; sizce?

ben yazayim;

peppermint/-56.6/56.6/belli bir diyetim yok, yediklerime dikkat ediyorıum; aksam yemeklerinden once bir kasik corek otu yiyorum, sabahlari kalkinca 1 bardak limonlu su, gunde 2-3 fincan yesil cay iciyorum, haftada 1 demet maydonız, 1 demet dere otu yiyorum/ spor olarak haftada 4-5 gun pilates yapiyorum ebru salli ile netten.

benden bu kadar.,

Bir listemiz var, burcu hazırlıyor geldiğinde ekler seni de.

selam kizlar , hiziniza yetisemiyorum; cok hizli ilerliyor sayfalar.

ben sizleri tanimiyorum, aranizda yeniyim.

acaba bir listemiz var mi
(isimleri kilolar, yapilan rejim ve sporlar seklinde)

aslinda boyle bir liste yapsak; daha kolay takip edebiliriz.

mesela sunu doldursak;

isim/baslangic kilosu/simdiki kilosu/uyguladigi rejim/yaptigi sporlar

boylece kac kisiyiz, neler yapiyoruz daha iyi takip edebiliriz; sizce?

ben yazayim;

peppermint/-56.6/56.6/belli bir diyetim yok, yediklerime dikkat ediyorıum; aksam yemeklerinden once bir kasik corek otu yiyorum, sabahlari kalkinca 1 bardak limonlu su, gunde 2-3 fincan yesil cay iciyorum, haftada 1 demet maydonız, 1 demet dere otu yiyorum/ spor olarak haftada 4-5 gun pilates yapiyorum ebru salli ile netten.

benden bu kadar.,

canim benim hosgeldin aramiza daim olman dilegiyle opuyorumnanaktan cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz o yuzden cuma gunu bir liste yayinlaniyor :lepi: onun disinda baslangic kilosu- ulasmak istedigi kilo ve boy olmak uzere bu 3 bilgiyi iceren bir liste yapmistim ben bakiniyim biraz bulursam yeniden eklerim :lepi:

hosgeldin canim benim aramiza opuyorumnanaktan yediklerimize dikkat ediyoruz
cikolata
biskuvi
cips
kola
tatli
ivir zivir
biraktik gibi bi sey canim arada kacamaklar olsa da :kedi: ama her hafta haftanin kocu seciliyor ve de kacamak yaptigin an ceza yiyorsun kaydirigubbakcemile4
ben onun disinda bol bol su icmeni (her ne kadar ben cok zorlansam da bilmiyorumkismile) ve 6dan sonra hic bi sey yememeni oneririm her yerde yazildigi gibi AC KALARAK verilen kilolar fazlasiyla geri geliyor o yuzden gunde 6 ogun tavsiye edilen ara ogunler de meyve yiyebilisin insallah saglikli bir sekilde veririz canim kilolari :Saruboceq: bi de hareket spor sart bencekaydirigubbakcemile5

kızlaaar benımde acılen kılo vermem gerek boyum 1.62 gecen sene ne guzel 51 koloydum bu sene costummmm bgun tartıldım 56 kıloyummmm delikafadulden 50 olmam gerek kesnlıkle ve acılen !!!! hemen uygun bı dıyet lıstesı bulup baslamalıyım!!!!

canim acilen deme de saglikli bir sekilde de yoksa kisa surede hizla verilen kilolar fazlasiyla geri doner sana opuyorumnanaktan

Ben korn flakes aldim dun. Aslinda dun baslicaktim ama korn flakesi sabah yemedim normal kahvalti yaptim sadece aksam yedim. Ama bugun tam anlamiyla baslamis bulunuyorum. 1 kase korn flakes yedim geç kalktigim için sadece 2 ogun yicem. bol bol su içiorum yesil çay da içtim bir bardak ama fazla içemiorum midem bulanio tadini hiç sevmiorum :S Aciktigimdada meyve, sebze falan yerim. Ama su an acikmadim korn flakes tok tutuyor beni. tekrar belirtiorum 57.2 kiloyla basliorum haftaya pazar gununu sabirsizlikla bekliorum tabii kaçamak yapmazsam bu hafta :) Kilomu da o zaman yazarim yerimseniben
Sangscim bu arada senle ayni boydaymisiz 51 kiloyken nasildin ? Baya zayifmiydin?

Listede yer almak için çarşamba günleri kilo bildirimi yapmamız gerekiyor aklında bulunsun;)

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53 (o artik bebek bekliyor:)
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
7-GUGUZ-TRUF---------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
8-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
9-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
10-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
11-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
12-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
13-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
14-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
15-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
16-ECEMM82---------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
17-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-J.ML------------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
19-NISANNUR---------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
20-LIV85------------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
21-PRENSESFB-------------------58--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
22-MAI---------------------------------57.5-----------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55
23-CHEMES-------------------------61--------------------boy-------------------------ulasmak istedigi kilo52
24-YELIZ-----------------------------57.2-------------------boy1.62--------------------ulasmak istedigi kilo52
25-SANGS---------------------------56---------------------boy1.62--------------------ulasmak istedigi kilo50
26-AIBAR67-------------------------60----------------------boy1.65--------------------ulasmak istedigi kilo 55
27-TUGBAAA-----------------------56----------------------boy1.60--------------------ulasmak istedigi kilo48
28-PEPPERMINT------------------56.6-------------------boy

BAZI ARKADASLARI LISTEDEN CIKARDIM lutfen carsamba gunleri kilo bildirimi yapmayi unutmayalimmopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kizlar vallah ben bu siteye kayit oldugumdan beri acayip motive oldum. yalniz olmadigimi gormek beni motive ediyor heralde :)) insallah bozmam diyeti

sabah:2 dılım ekmek,doates,salatalık,peynır,4 yesıl zeytın

ara :yarım muz

öğle:2 kucuk pogaca,3 catal patates salatası

ara: salata

aksam:corba,1 tursu.1 dılım ekmek, 7 yesıl zeytın,peynır

ara:çay olur heralde...(ben saglıklı beslenmeyı beceremıyorum galıba yaaa )

iyiyiz canim benim su iciyoruz kaydirigubbakcemile3 sen nasilsin bebegin nasilopuyorumnanaktan

ıyıyız allaha sukur teyzesı bugun gezmeye gıttık oğlusumla....dıyet nasıl gıdıyor?ben dogum yaptıktan snra cıkmadım hıc dısarı cook sıkıldım onun ıcın bugunlerde gezmeye gıdıyoruz vee menuden goruldugu gıbı hamur işiiii....ohaoldumsmile

slm kızlarrr opuyorumnanaktan bugün yediklerimi yazıyorum hemen

kahvaltı= 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 2 tatlı kaşığı bal, 5 zeytin, 1 domates, az peynir, az maydonoz

ara1= 1 havuç, 1 çay bardağı light süt

ara2= 3 kuru kayısı, 1 çay bardağı light süt

öğle= 1 uskumru balığı, 1 tabak salata

ara3= 1 portakal, az peynir

ara4= domates peynirli kepek ekmeğine tost( küçük)

akşam= 1 tabak pırasa yemeği, 1/2 muz

ara5= 1 greyfurt, 1 çay bardağı süt

2.5 lt su
1.30 saat spor opuyorumnanaktan

8 öğün bana çok iyi geldi kızlar ya hiç zorlanmadım kaydirigubbakcemile2a.s.

Ben sabah sucuk, kaşar, bir dilim tam tahıl ekmeği yedim.
Ara da yer fıstığı bir avuç.
Akşam da fırında makarna yedim.

yenı gelen arkadaslarımıza hos geldınız dıyorum.çarşamba gunlerı kılo bıldırımı gunudur.
duzenlı kılo bıldırımı yapmayan arkadasları takıp etmıyoruz.3 kez mazeretsız kılo bıldırımı yapamayan arkadaslarıda lısteden cıkarıyoruz.onun dısında gun ıcınde neler yedıgımızı,ne gıbı spor aktıvıtelerı yaptıgımız paylaşıyoruz.kafamıza takılanalrı yada tavsıye edebıleceklerımızı paylasıp birbirimize destek oluyoruz.her çarşamba 1 koç secıyorum o hafta secılen koç yapılan kaçamaklara ceza verıp,gun ıcınde neler tuketıldıgını kontrol edıyor.hepsı bu kızlar hadı kolay gelsınopuyorumnanaktan

sabah: klasık kahvaltımı yaptım
ara .turk kahvemı ıctım sonra ıhlamur ıctım
oglen :1 kase corba 1 dılım sayılacak kadar lıght ekmek
ara.1 adet mandalına
akşam daha yemedım brazdan yıcem

Back
X