K-flakes'i denedin mi yasemincim ben unuttum yine almayı![]()
canım benim yorumu yeni gördüm bugün dışarıı çıkamadım heralde yarın alırım artıkkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar ben de yeni geldim araniza.ben 60 kiloyum boyum 165.ulasmak istedigim kilo55 bana bir yardim edermisiniz.yedikleriniz ve nekadar bi surede ne kadar kilo verdiniz:ecrin_bebek:çok üzgünüm:
selam kizlar , hiziniza yetisemiyorum; cok hizli ilerliyor sayfalar.
ben sizleri tanimiyorum, aranizda yeniyim.
acaba bir listemiz var mi
(isimleri kilolar, yapilan rejim ve sporlar seklinde)
aslinda boyle bir liste yapsak; daha kolay takip edebiliriz.
mesela sunu doldursak;
isim/baslangic kilosu/simdiki kilosu/uyguladigi rejim/yaptigi sporlar
boylece kac kisiyiz, neler yapiyoruz daha iyi takip edebiliriz; sizce?
ben yazayim;
peppermint/-56.6/56.6/belli bir diyetim yok, yediklerime dikkat ediyorıum; aksam yemeklerinden once bir kasik corek otu yiyorum, sabahlari kalkinca 1 bardak limonlu su, gunde 2-3 fincan yesil cay iciyorum, haftada 1 demet maydonız, 1 demet dere otu yiyorum/ spor olarak haftada 4-5 gun pilates yapiyorum ebru salli ile netten.
benden bu kadar.,
selam kizlar , hiziniza yetisemiyorum; cok hizli ilerliyor sayfalar.
ben sizleri tanimiyorum, aranizda yeniyim.
acaba bir listemiz var mi
(isimleri kilolar, yapilan rejim ve sporlar seklinde)
aslinda boyle bir liste yapsak; daha kolay takip edebiliriz.
mesela sunu doldursak;
isim/baslangic kilosu/simdiki kilosu/uyguladigi rejim/yaptigi sporlar
boylece kac kisiyiz, neler yapiyoruz daha iyi takip edebiliriz; sizce?
ben yazayim;
peppermint/-56.6/56.6/belli bir diyetim yok, yediklerime dikkat ediyorıum; aksam yemeklerinden once bir kasik corek otu yiyorum, sabahlari kalkinca 1 bardak limonlu su, gunde 2-3 fincan yesil cay iciyorum, haftada 1 demet maydonız, 1 demet dere otu yiyorum/ spor olarak haftada 4-5 gun pilates yapiyorum ebru salli ile netten.
benden bu kadar.,
merhaba kizlar ben de yeni geldim araniza.ben 60 kiloyum boyum 165.ulasmak istedigim kilo55 bana bir yardim edermisiniz.yedikleriniz ve nekadar bi surede ne kadar kilo verdiniz:ecrin_bebek:çok üzgünüm:
kızlaaar benımde acılen kılo vermem gerek boyum 1.62 gecen sene ne guzel 51 koloydum bu sene costummmm bgun tartıldım 56 kıloyummmm delikafadulden 50 olmam gerek kesnlıkle ve acılen !!!! hemen uygun bı dıyet lıstesı bulup baslamalıyım!!!!
Ben korn flakes aldim dun. Aslinda dun baslicaktim ama korn flakesi sabah yemedim normal kahvalti yaptim sadece aksam yedim. Ama bugun tam anlamiyla baslamis bulunuyorum. 1 kase korn flakes yedim geç kalktigim için sadece 2 ogun yicem. bol bol su içiorum yesil çay da içtim bir bardak ama fazla içemiorum midem bulanio tadini hiç sevmiorum :S Aciktigimdada meyve, sebze falan yerim. Ama su an acikmadim korn flakes tok tutuyor beni. tekrar belirtiorum 57.2 kiloyla basliorum haftaya pazar gununu sabirsizlikla bekliorum tabii kaçamak yapmazsam bu hafta :) Kilomu da o zaman yazarim yerimseniben
Sangscim bu arada senle ayni boydaymisiz 51 kiloyken nasildin ? Baya zayifmiydin?
Listede yer almak için çarşamba günleri kilo bildirimi yapmamız gerekiyor aklında bulunsun![]()
slm kızlar nabersınızzzzz??????
iyiyiz canim benim su iciyoruz kaydirigubbakcemile3 sen nasilsin bebegin nasilopuyorumnanaktan
canim benim sanirim istedigin gibi bi koc olamadim kizlara faydam dokunmadi dimi canikom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: