50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyy masallah diyim lokumama ben allah nazardan saklasinn ttatlim ama cok kilo almasin cunku sonra saglik sorunlari artar adi gibi lokumm tam yenmelik yirim ben onu annesi yerimm izin verirsen tabi :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabiki canım benim ne demek inan seni tanımayı çok isterdim seninle muhabbet ederken içim huzurla doluyorrrolumunekankayizsmile

tabiki canım benim ne demek inan seni tanımayı çok isterdim seninle muhabbet ederken içim huzurla doluyorrrolumunekankayizsmile

canimsinn kuzumm sen benimm yerim seni inan bende cok mutluyum seni tanidigim sohtbet ettiigim icin hayatim
opucuk1.gif

yarın yazarsın aksam yedıklerını ben de dusuneyım yarın ıcın ne ceza versem dıyekötükedihüso

canim benim ya hic yazmayim yediklerimi diyet ile dikkat etme ile alakasi yoktu neyseki tatli cikolata falan yok ama yemek cok fenaydi videolarimin cogunu yemekten once yapmistim simdi de kalanlari yapmam lazim 4 tane kaldi ama yerimden kalkaack halim yok dur bakalim alsanaalsanasmile

kizlar merhaba
dun evde yoktum anneannemdeydim bi gece kaldim bugun dondumm ozledim sizlerii

canim benim bizde seni ozledik nerelerdesin diye merak ettik hosgeldin tekrardan canim benim opuyorumnanaktan

kızlar sıze bı duyurum var yarın tatlı bıskuvı cıkolata cıps yemek kesınlıkle yasak yıyenlerın cezalarını 2 yle carpıcam haberınız olsunolumunekankayizsmile

oo yasasin tatil gunum cikolata yeme ihtimalim neredeyse 0 insallah bakalim hafta ici bi suru beni yoldan cikartmaya calisan cikolatalar oluyor da masanin uzerinde kaydirigubbakcemile

canim benim ya hic yazmayim yediklerimi diyet ile dikkat etme ile alakasi yoktu neyseki tatli cikolata falan yok ama yemek cok fenaydi videolarimin cogunu yemekten once yapmistim simdi de kalanlari yapmam lazim 4 tane kaldi ama yerimden kalkaack halim yok dur bakalim alsanaalsanasmile

canim benim bizde seni ozledik nerelerdesin diye merak ettik hosgeldin tekrardan canim benim opuyorumnanaktan

canimsin kuzum annaeannemdeydimde bi gece kaldim dondum orda net olmadigi icin giremedim sekercim bende ozledimm benndeeeopuyorumnanaktan

anladim prensesim cok fena bi aksam yemegi yedim disarida oldugumuz icin resmen mideme oturdu videolarimin yarisini ya da hareketlerimin yarisini diyeyim aksam yemegi oncesi yapmistim simdi de biraz yapmam gerek yatmadan once cok uykum var ama kizlar git yap hadi deyin motivasyona ihtiyacim var :(

anladim prensesim cok fena bi aksam yemegi yedim disarida oldugumuz icin resmen mideme oturdu videolarimin yarisini ya da hareketlerimin yarisini diyeyim aksam yemegi oncesi yapmistim simdi de biraz yapmam gerek yatmadan once cok uykum var ama kizlar git yap hadi deyin motivasyona ihtiyacim var :(

gif_heart_174.gif

canim benim asiri uykun varsa yarin yapsan olmazmi guzelcim

canim benim ben de seni cok seviyorum 1 video yapabildim yatacagim simdi de su ictim biraz once de valla tum yaptiklarimi yazayim

videolardan 3unu yaptim
1-kol
2-bacak
3-gobek

4-http://video.google.com/videoplay?docid=-2568920713334974308&ei=ZjtaS8qWCpW2-AaCw53FDw&q=redbook+and+tummy&hl=tr&emb=1#

5-40sag 40sol ic bacak hareketi

ama bunlardan sadece 3 numara aksam yemegi sonrasi gerisi aksam yemegi oncesi :(( yarin daha guzel olur insallah opuldunuz

canim benim ben de seni cok seviyorum 1 video yapabildim yatacagim simdi de su ictim biraz once de valla tum yaptiklarimi yazayim

videolardan 3unu yaptim
1-kol
2-bacak
3-gobek

4-http://video.google.com/videoplay?docid=-2568920713334974308&ei=ZjtaS8qWCpW2-AaCw53FDw&q=redbook+and+tummy&hl=tr&emb=1#

5-40sag 40sol ic bacak hareketi

ama bunlardan sadece 3 numara aksam yemegi sonrasi gerisi aksam yemegi oncesi :(( yarin daha guzel olur insallah opuldunuz

canim benim yine yapmissin kuzum benim dinlen bi guzel simdi suyunu icmeyide ihmal etme sekerparem

cok saol bitanem benimm ama hala midem bi acaip :(( umarim ustume yapisip kalmaz bu yediklerim :(( optum canim yarin gorusuruz insallah ben buyuk ihtimal buralarda olurum :) opuyroum en en en kocamanindan seni :)

cok saol bitanem benimm ama hala midem bi acaip :(( umarim ustume yapisip kalmaz bu yediklerim :(( optum canim yarin gorusuruz insallah ben buyuk ihtimal buralarda olurum :) opuyroum en en en kocamanindan seni :)

canim benim bi gecede kalmaz ustelik yapmisin hareketlerin cogunu guzeller guzelimm icin rahat olsun kuzum yarinda yaparsin bol bol su icersin gider hepsi sen slkma canini
bende cok opuyorumm tatlim

dünkü yediklerim

sabah,
6-7 çatal sucuk

ara
1 fincan mate çayı

öğle
7-8 marul yaprağı

akşam
2 adet tavuk but (küçük)

gün içinde 1,5 litre su içtim
başka da ağzımdan lokma geçmedi şakkıdı

dünkü yediklerim

sabah,
6-7 çatal sucuk

ara
1 fincan mate çayı

öğle
7-8 marul yaprağı

akşam
2 adet tavuk but (küçük)

hiç karbonhidrat almamışsın, özel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa. öğle yemeğinde de hiç birşey yememişsin, zayıflayayım derken yaşam kaliteni düşürme sakın. ben öğle yemeğinde marul yesem,bütün gün yatarım hiç enerji harcayamam.halim kalmaz.

dünkü yediklerim

sabah,
6-7 çatal sucuk

ara
1 fincan mate çayı

öğle
7-8 marul yaprağı

akşam
2 adet tavuk but (küçük)

canim ya hic olmamis valla bu menu bence sen bilirsin ama bi onceki gun cok mu kacirdin onun telafisi gibi mi acaba :bbo:

Back
X