50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıra geldi benm bugün yediklerime
öncelikle fazla yediğimi biliyorm :tomato:
sabah
saat 11.30
3 ince dilim yumurtalı ekmek 2 si tek taraftı peynir
hemen sonra yeşil çay

ara yok dicem ama çeyrek armut vardı:uhm:

öğle yok

akşam : biraz kahvaltı gibi oldu bu 17.00 1 sahanda yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı üzüm reçeli peynir
şimdi yeşil çayımı yapayım bariiiiyerimseniben

eee benm bu yediklerim çok fazla ama erken yedim artı yoğun temizlik vardı offff:1ninca::1ninca:

38962.jpg
afiyet olsun kizlar unutmayalim

kıııızlaaar prensesim film izliyor onun yerine hatırlatayım dedim su içeliiim:içelim:

sıra geldi benm bugün yediklerime
öncelikle fazla yediğimi biliyorm :tomato:
sabah
saat 11.30
3 ince dilim yumurtalı ekmek 2 si tek taraftı peynir
hemen sonra yeşil çay

ara yok dicem ama çeyrek armut vardı:uhm:

öğle yok

akşam : biraz kahvaltı gibi oldu bu 17.00 1 sahanda yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı üzüm reçeli peynir
şimdi yeşil çayımı yapayım bariiiiyerimseniben

eee benm bu yediklerim çok fazla ama erken yedim artı yoğun temizlik vardı offff:1ninca::1ninca:

canim benim afiyet seker olsun yumurtali ekmege bayilirim ben bende yapcam ama evde tahilli ekmek tambugday ekmegi var ondanda guzel olmaz beyaz ekmekle cok guzel oluyo

Zayıflatan bitkiler : Yeşil çay ile zayıflama
Düşük kalorili, yağ yakım sürecini hızlandıran (termojenik etkili) ve vücuttan yağ yakımını hızlandıran özelliklere sahip yeşil çay diyeti ile haftada ortalama 3500 kalori yakabilirsiniz. Bu da 15 günde 2 kilo zayıflama anlamına gelmektedir

Zayıflatan bitkiler : Maydanoz ile zayıflama
Maydanozda bulunan idrar sökücü diüretik bir takım maddelerin mevcudiyetinden dolayı, hızlı zayıflamak için çayı tüketilmesi gereken bir bitkisel şifadır. Maydanoz çayı pek yaygın değildir ama zayıflamak için yurt dışında gerçekten vazgeçilmez bir içecek olarak görülmektedir. ıdrar yollarının sağlıklı çalışması için faydalıdır. Mideyi ferahlatır ve kilo vermenize yardımcı olur. Taze ya da demleyerek içebilirsiniz

canim benim afiyet seker olsun yumurtali ekmege bayilirim ben bende yapcam ama evde tahilli ekmek tambugday ekmegi var ondanda guzel olmaz beyaz ekmekle cok guzel oluyo

canım teşekkürlerolumunekankayizsmile
çocuklar çok istedi bende bu ara kahvaltım çok standart böyle bişey bayağdır yimedim sadece 1 dilim fazla oldu bilmiyorumkismile
ben tam buğday ekmeği ve kepeklisinide çok severimşutarafagitti
keşke hiçbirini bu kadar sevmesem hep sevdiğim içiin oluyo bu yanlardaki fazlalıklarÇok üzgünüm çoook

Zayıflatan bitkiler : Yeşil çay ile zayıflama
Düşük kalorili, yağ yakım sürecini hızlandıran (termojenik etkili) ve vücuttan yağ yakımını hızlandıran özelliklere sahip yeşil çay diyeti ile haftada ortalama 3500 kalori yakabilirsiniz. Bu da 15 günde 2 kilo zayıflama anlamına gelmektedir

bundan sonra yeşil çayınızı için diye birbirimizi uyaralım kızlaaar yada herhangi bi zayıflama etkili farketmez yaniiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sabahları limonlu suyumu unutuyorum bennnn:çok üzgünüm:senağlama

canım teşekkürlerolumunekankayizsmile
çocuklar çok istedi bende bu ara kahvaltım çok standart böyle bişey bayağdır yimedim sadece 1 dilim fazla oldu bilmiyorumkismile
ben tam buğday ekmeği ve kepeklisinide çok severimşutarafagitti
keşke hiçbirini bu kadar sevmesem hep sevdiğim içiin oluyo bu yanlardaki fazlalıklarÇok üzgünüm çoook

canim benim afiyet seker olsunn tatlimm sen hic denedinmi tambugdayli yumurtali ekmek guzelse bende deniyimmm tatlimcimm
kahvalti yaparken lokum nerde oluyo bizim pamuk var annemin pisisi onunda sandalyesi vardir masada herkesten once o kurulu sandalyeye ve beklemeye baslar:))

bundan sonra yeşil çayınızı için diye birbirimizi uyaralım kızlaaar yada herhangi bi zayıflama etkili farketmez yaniiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sabahları limonlu suyumu unutuyorum bennnn:çok üzgünüm:senağlama

canim benim sabah uyaninca su iciorum bi bardak bazen kayisida yiyorum o zaman kabizlikta olmuo

merhaba kızlar.gruba bende katılmak istiyorum.her pazartesi rejime başlayıp salıya bozanlardanım.çikolata ve abur cubur özellikle nutella olmadan yaşayamıyorum:) ama yarın için kararlıyım.şu an 60 kiloyum.bugün evdeki nutellayı bitireyim bari:)

:) cok alemsin gzelim :) neyse ben de pazartesi baslayacagim ;) kaydirigubbakcemile5

selam canim sen de aramiza hosgeldin bu hafta yeni katilanladan fbuse ve messy var aramizda onlara da bir sor istersen her carsamba listeler aciklaniyor canim 1 hafta boyunca kim ne kadar kilo vermis onu goruyorsun ve de haftanin birincisi seciliyor, onun disinda gun icinde yediklerimizi ve yaptigimiz sporlari hareketleri yaziyoruz ve yine her carsamba haftanin kocu seciliyor bu koc kacamak yaptigin anda sana ceza verebilir :))opuyorumnanaktan

bu haftanin kocu burcuhayaleyvahedigeldismile bu arada boyun kac canim?

sagol yesa cim, yarin fbuse ve messy ile birlikte katiliyoruz gruba o zaman. boyum 163 cm ,kilom sanirim 58. su an Toronto dayim. Pounds lardan pek anlamiyorum.
hadi hepimizden guzel haberler insallah..

kaydirigubbakcemile5

Peki birincilikler takım içinde mi oluyor?

canım burda birincilik pek önemli değil
tabiki daha çok kilo vermek için hepimiz çaba gösteriyoruz burda motivasyon birde her hafta bir koç seçilir o yediklerimizi kontrol eder kaçıranlara iyi cezaları:gitme::gitme: var

Amerikan Kalp Vakfı diyeti
Hedef: Haftada ortalama 1-1.5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal
5 kilo fazlası olanlar için önerilen bu diyet bir gün içerisinde alınması gerekenn temel besin gruplarını içeren dengeli bir rejimdir. Ancak uygulama Süresi ve kişinin özellikleri açısından kontrollü yapılması gerekir. Egzersiz yapanlar için enerji ve besin öğeleri açısından yeterli değilldir. Diyet uygulanırkenn öğünler kesinlikle atlanmamalıdır. Eksik yenilmemeli ve mutlaka 12-14 bardak su içilmelidir. Erkekler bu diyeti uygularkenn, günlük porsiyon miktarını 1.5 katına çıkarabilir.
Bu diyette günlük menü diyet Süresince aynıdır.

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı
DıYET SÜRESıNCE AYNIDIR
Sabah : Çay (Şekersiz), 1 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı bal-reçhel, salata, 2 ince dilim ekmek.
Öğle : 5 köfte ya da, balık (150 gr.), 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz), 1/2 su bardağı yoğurt (125 gr.), salata, 2 dilim ekmek.
Saat 15.00 : 1 porsiyon meyve.
Saat 17.00 : Çay (Şekersiz), 2 adet galeta
Akşam : Öğle yemeği gibi.
Gece : 2 porsiyon meyve.

Back
X