Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şöyle rahatlatabilirim seni boyum 1.55 kilom 54.
20 gündür diyetteyim ve hemen hemen hiç kilom gitmedi diyebilirim.
Birden verdiğin kilolar sudur canım o yüzden kalıcı değildir. O yüzden yavaş yavaş verirsen daha iyi senin için.
Bu arada beslenmene de özen göster ki kaslarından kilo vermeyesin verdiğin tüm kilolar yağ olsun.
Yağ yakmak için çok oksijene yakılan yağları vücuttan atmak için de bol suya ihtiyaç vardır. O yüzden diyetini spor ile desteklemende fayda var.
Zaten suyu söylemiyorum bile en az 2 lt (8 bardak) ama zaten forumu sürekli takip edersen su hatırlatmalarımızı sıklıkla görürsün şekerciğim.
Bu durumda kilo vermemen içten bile değil... Ha bir de grup olarak 6 dan sonra hiç birşey yemiyoruz.
opuyorumnanaktan
Canım 1lt su 6 bardak eder.2lt si ise 12.Yani 2lt 8 bardak etmezsüprizzzzz:1hug:
canlarim simdi geldim alisveristen cok guzel haberlerim var oncellikle yesil cay aldim 2 paket biri ise gidecek biri evde kalacak karisik aldim (icinde 5 degisik cesit var, limonlu , portakalli, elma-artmutlu, ananas-grayfurt sonuncu da yaban mersini, kizilcik gibi bi sey sanirim ceviri yapmaya calistim ama:)
iste resim 1:))
![]()
gelelim ikinci aldigim seye (kabak lifi buldum sonunda ama almadim cunku daha guzel bir sey buldum satici da ben tavsiye etmem cok sert cildini kotu edebilir dedi:)
ben de icinde binbir cesit bi sey olan masaj sabunu aldim selulit sabunu diye de geciyor bugun ilk defa kullanacagim umarim guzel olur kokusu pek guzel sekli de pek guzel:)
resim 2 ayy tozlu gibi cikmis valla degil:))
![]()
cellulite kelimesine dikkat:))
![]()
baska seyler de aldim da onlari karistirmayim :))))
ben yeni üyeyim.kilom 59 boyum 163cm ulaşmak istediğim kilo 50. bende bu gruba girmek istiyorum
Benim boyum 1.65
Çarşambaya kadar inşallah biraz daha vermiş olurum. Şu 60 ın altını bir görsem gerisi gelecek gibime geliyor. Aylardır 60 küsür görmekten moralim çok bozuk mafoldumben
Tozlu dediğim dışarıya koymuşlar ordan toz olmuş içime sinmedi yaniAslına bakardan normal sert keselerden farkı yok gibi geldi bana. Sporu sıfıra indirirsen geri gelir, ama haftada 2 gün 2 gün yaparsan geri gelmez.
Takip edenler bilir haftada bir gün mutlaka cozuturum, bugün cozutma günümdü
Sabah 2 dilim ekmek yedim ama ev ekmeği olduğundan 4 dilim diyin ona siz. Saça ve krem peynirle yedim.
Öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı 12 de yapmıştım.
Akşam da pide döner patates kızartması yedim bir de kola içtim. Sonra da 2 baklava yedim
Şimdi ben bunları nasıl yakıcam, akılsız kafam mafoldumben
Sabunun çok güzelmiş canım, masajın daha etkili olur bunlagüle güle kullan, kahrolsun selülitler :lepi:
herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2lmuyor
sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:
herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2lmuyor
sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:
Canım 1lt su 6 bardak eder.2lt si ise 12.Yani 2lt 8 bardak etmezsüprizzzzz:1hug:
canim hay masallah yaaaaa sempatiksalakcinni bayaa bi cozutmussun vallalmaz: bence bu menuyu hem kocumuz hem burcu hem ben hem yasemn hem de prenses ceza versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım yazıcaaam çok kötü :1ninca:bir ruh haline giriyor insan yaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileYediklerini yaz bence tatlım, yazınca insan daha kontrollü oluyor etesi gününde. Sen bilirsin tabi tatlım. kaydirigubbakcemile3
canim hay masallah yaaaaa sempatiksalakcinni bayaa bi cozutmussun vallalmaz: bence bu menuyu hem kocumuz hem burcu hem ben hem yasemn hem de prenses ceza versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bu gece stepperla başlayayım yinecanim benim olsun yuruyuste cok guzel bir spor aksama da bir sey daha eklersen tam olur sana kalmis canim icinden ne gelirse hadi goruyum canim benim :lepipuyorumnanaktan
yasemine kimler cezaaaa vericeek acabaaaaa:roflol::roflol:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hıııı ne dedin menü mü dedin? ya 2-3 tane patates kızartması yedim, kolamı diet içtim sen niye ortalık karıştırıyorsun hain domdom alsanaalsanasmile
Ben sana hiç öyle yapıyor muyum mafoldumben
Neyse ben saklanayım, koç ya da burcu sorarsa burda değilim şutarafagitti
eyvahedigeldismile
canim bardagina gore degiserekten 2 litre su 8 bardakta edebilir
(If each cup is 250ml then 4 of them would be a litre =4 cups ) ALINTIDIR:)
eger bir kap 250 ml ise 4 kap bir litre eder :)) suprizzzzz:)