• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bu gece stepperla başlayayım yine
benim kız bana şınav çektirmek istiyo o çok iyi spor yapar kime çektiii yaaa bu kızkaydirigubbakcemile

ayy kizin cok sansli valla demeden edemeyecegim ben 2 cocuktan sonra halimi hic dusunemiyorum ama manken gibi annesi var ne guzel opuyorumnanaktan cektirsin canim yaa yapin ana kiz spor iyi gelir kaydirigubbakcemile4

Canım kaplardan bahsetmiyoruz ki su bardaklarından bahsediyoruz.Litreden ve su bardağından.3 su bardağı=0,5 6 su bardağı=1 lt edera.s:sm_cool:

ben cup kelimesini kupa diye de ceviririm bardak diye de opuyorumnanaktan valla sozlukte de oyle yaziyor ama 6 diyelim o zaman benim icin problem yok zaten ben hic icmiyorum dermisim kaydirigubbakcemile3 yok yok 500mlik siselerden iciyorum bardaktan icemiyorum da olumunekankayizsmile

melahattcim nerdesin boyumuz ayni canim bizim destek verip birbirimize zayiflayalim sekerim :)))

hahah hic gulecegim yoktu kizlar yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ikinizde tam cezaliksiniz kaydirigubbakcemile3 iyi bakalim ben cekileyim aradan da peppercim halletsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile bu arada ben de bugun kaju yedim (baska bi adi var mi ya kuruyemis) ama donermis, baklavaymis, patates kizartmasiymis hayatimda gormedim kaydirigubbakcemile3

hiiii kaju mu yedin, bir avuç kajuda kaç kalori var biliyor musun sen? eyvah kafamçokkarıştı

Canım şöyle rahatlatabilirim seni boyum 1.55 kilom 54.

20 gündür diyetteyim ve hemen hemen hiç kilom gitmedi diyebilirim.

Birden verdiğin kilolar sudur canım o yüzden kalıcı değildir. O yüzden yavaş yavaş verirsen daha iyi senin için.

Bu arada beslenmene de özen göster ki kaslarından kilo vermeyesin verdiğin tüm kilolar yağ olsun.

Yağ yakmak için çok oksijene yakılan yağları vücuttan atmak için de bol suya ihtiyaç vardır. O yüzden diyetini spor ile desteklemende fayda var.

Zaten suyu söylemiyorum bile en az 2 lt (8 bardak) ama zaten forumu sürekli takip edersen su hatırlatmalarımızı sıklıkla görürsün şekerciğim.

Bu durumda kilo vermemen içten bile değil... Ha bir de grup olarak 6 dan sonra hiç birşey yemiyoruz.
opuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için. o zaman tam gaz devam edeyim ben. hatta sizden gördüm bugün atlamak için ip aldım zemuszemus .bir hafta yokum,memlekete gideceğim.dönüşte sizle devam edeyim ben:)) gerçekten iyi motive ediyorsunuz

ben cup kelimesini kupa diye de ceviririm bardak diye de opuyorumnanaktan valla sozlukte de oyle yaziyor ama 6 diyelim o zaman benim icin problem yok zaten ben hic icmiyorum dermisim kaydirigubbakcemile3 yok yok 500mlik siselerden iciyorum bardaktan icemiyorum da olumunekankayizsmile

Şakasına uzatıyorumkaydirigubbakcemile3 cup kupa evet farketmez ama sen 250 ml den bahsettin :sm_cool::1hug:
Ama biz lt den ml den değil...

Arkadaşlarrrr bugün diyet yaptığımı bilmeden birçok kişi kilo vermişsin dedi yüzümden veriyorum ben ilk galiba başladım vermeye kiloda değişiklik yok ama yüzüm inceldi. Deneyimli arkadaşlar kilo verme sürecini paylaşabilirler mi??? Yüzümden sonra neresi erir ki :Deyvahedigeldismile

yesacım boyumuz aynı ama ben şu an 59 kiloyum ve sen benim olmak istediğim kilodasın...49 olduğum zaman ben tam ideal kilomda oluyorum.2 kilon kalmış sanırım senin vermen gereken ne güzel.

bugün yediklerimi yazayım
kahvaltımı çok geç ettim:2 dilim kepek ekmeği,biraz lor peynir,5 tane zeytinihaşlanmış yumurta
ara:1 bardak süt
akşam dışardayık:çorba ,bol salata,1 dilim kepek ekmeği çok pilav
çay içtim şekersiz
150 tane ip atladım ,birazdan bisiklet çevireceğim inşallah.
ya kızlar ben meyve yiyemiyorum yani yemek aklıma gelmiyor.siz yiyor musunuz?

yesacım boyumuz aynı ama ben şu an 59 kiloyum ve sen benim olmak istediğim kilodasın...49 olduğum zaman ben tam ideal kilomda oluyorum.2 kilon kalmış sanırım senin vermen gereken ne güzel.

evet canim benim ama merak etme sen de gelirsin insallah saglikli bir sekilde ideal kilona istedigin kilona insallah amin opuyorumnanaktan benim 60-61i gordugum zamanlarim da oldu bi de yapim pek musait kilo almaya hep istemisimdir yeyip yeyip kilo almayanlardan ama hicc degilim valla :emir_bebek:

bugün yediklerimi yazayım
kahvaltımı çok geç ettim:2 dilim kepek ekmeği,biraz lor peynir,5 tane zeytinihaşlanmış yumurta
ara:1 bardak süt
akşam dışardayık:çorba ,bol salata,1 dilim kepek ekmeği çok pilav
çay içtim şekersiz
150 tane ip atladım ,birazdan bisiklet çevireceğim inşallah.
ya kızlar ben meyve yiyemiyorum yani yemek aklıma gelmiyor.siz yiyor musunuz?

canim menun cok guzel kutlarim valla ben hergun yerim meyve ozellikle hafta ici elma mandalina armut muz ne gelirse sempatiksalakcinni

canlarim aksam yemegimi yedim de geldim

kiymali sebzeli mantarli bir tur yemek
patates puresi
elma-armutlu yesil cay

simdi de yaban mersini mi kizilcik mi ne yesil cay

birazdan da videolarimi yapcagim insallah sonra da kese + selulit masaj sabunum ohh:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarrrr bugün diyet yaptığımı bilmeden birçok kişi kilo vermişsin dedi yüzümden veriyorum ben ilk galiba başladım vermeye kiloda değişiklik yok ama yüzüm inceldi. Deneyimli arkadaşlar kilo verme sürecini paylaşabilirler mi??? Yüzümden sonra neresi erir ki :Deyvahedigeldismile

Ben belimden vermiştim.

ayy kizin cok sansli valla demeden edemeyecegim ben 2 cocuktan sonra halimi hic dusunemiyorum ama manken gibi annesi var ne guzel opuyorumnanaktan cektirsin canim yaa yapin ana kiz spor iyi gelir kaydirigubbakcemile4
yok yaaa ne mankeniii-tatlicadiarzu-kaç yaşındayım daha bu sene 59 lara düştüm tek şansım bu yaz zayıfladığımda yağdan verdim o yüzden görenler 56 sın sen diyorlardı 38 bedeni çokkk rahat giyerdim şimdi önümüzdeki yaz a kadar mutlakaa isteğime ulaşmam lazım ve birdaha öyle koooocaaaman bir popo istemiyorum
kızımla arkadaş gibiyim çok büyük bir avantaj benim için
övgün için kocaman ŞenizöpüyorumŞeniz
ben sizin yaşınızdayken sizlerin dikkatinin 10/1 ni yapmıyordum baktım yaş geçiyor hadi yasemin kendine gel artık dedim

canlarim aksam yemegimi yedim de geldim

kiymali sebzeli mantarli bir tur yemek
patates puresi
elma-armutlu yesil cay

simdi de yaban mersini mi kizilcik mi ne yesil cay

birazdan da videolarimi yapcagim insallah sonra da kese + selulit masaj sabunum ohh:))

oooooohhh mislerrr gibiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus

Back
X