• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kizlar kas yapmak kotu mu ya hani gobegimiz yerine biraz kasli olsa yani oyle tamam asirisi cirkin ama soyle biraz kas yapsak fena mi olur ust bacak ic bacak falan ??

Kas iyi olmaz mı ya, fazlası kötü, egzersizle falası yapılmaz zaten korkma ağırlıkla falan oluyor o çirkin kaslar.

Yok be tatlım 30 arlı setler halinde atladım 20-30 dk ediyo zaten ama bu böyle gider mi bilmem kilo vermediğini görmeden spor yapmak motivasyon kırıcı ama dayanıcaz yıkılmıcaz kızlar di mi (bünye daha fazla dayanmasa diyorum amma kastı ne sağlammış yaaa midem sırtıma yapıştı hala 200 gr. verdim :(((:gitme:

yaa ben öyle hiç aç kalamam vallaa ya meyva ya yeşil çay ya yoğurt peynir yada her neyse hakkatten isterse haftada 100er gr gitsin aç kalırsam krize girip hiç doymam sonralülülülülülü

Kas iyi olmaz mı ya, fazlası kötü, egzersizle falası yapılmaz zaten korkma ağırlıkla falan oluyor o çirkin kaslar.

ya boyle hep goruyorum yaziliyor da ayy kas yaparsin oyle yapma falan diyorlar ben de ne biliyim bilemedim şakkıdı

ne zamandır kulanıyorsun ne kadarlık çalışıyorsun işe yaradımı ve nereleri en çok çalıştırıyot
kusura bakma:Dyeni aldım bir bilgim yom:D:dance:

Bacakları, kalçayı ve karnı çalıştırıyor, ara vermiştim burası sayesinde 2 aydır yoğun kullanıyorum. Bir başladığında an az 100 kalori yakmalısın bu da 12-13 dakika ediyor, ama hızlı kullanıcaksın aşırıya kaçmasan öyle sallana sallana değil. Günde 200-300 kalori çalışıyorum. Çok yediysem 400e çıkıyorum;) 400 kaloriden fazlasını görmedim bir anda:)

ya boyle hep goruyorum yaziliyor da ayy kas yaparsin oyle yapma falan diyorlar ben de ne biliyim bilemedim şakkıdı

Ya zaten anlarsın vücudundan, bir anda kas olup ömür boyu kalcak değil ya:) Yavaş yavaş gelişiyorlar, hem de çoooook yavaş. b vitamini kasları besler bu arada, daha hızlı kas yapmak isteyenlere tavsiye.

yesa canım bak bişey sorucam kızım bana şınav çektirmek istiyor dedim ya benim kollar çok zayıf yaniii güçsüz ve sarkık tabiiisempatiksalakcinni
neyse şınav pozisyonunda şınav çekmeden bekliyoruz yarım dk dan sonra kollar yanmaya başlıyor sence iyimi şınavın çok etkili olduğunu düşünüyorum şınav karın kaslarınıda etkiliyo sankiiihihoyyyt

tamam ben o gezegeni bilmem ama olsun gitsin ve yansın:jeyyar:

Ben de bilmiyordum selülitler sayesinde öğrendim kaydirigubbakcemile3
Ay benim gevezeliğim tuttu yine, daha ders çalışıcam, kaçtım ben kızlar, iyi geceler herkese öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Ay benim gevezeliğim tuttu yine, daha ders çalışıcam, kaçtım ben kızlar, iyi geceler herkese öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

iyi geceler kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versinkaydirigubbakcemile5

yesa canım bak bişey sorucam kızım bana şınav çektirmek istiyor dedim ya benim kollar çok zayıf yaniii güçsüz ve sarkık tabiiisempatiksalakcinni
neyse şınav pozisyonunda şınav çekmeden bekliyoruz yarım dk dan sonra kollar yanmaya başlıyor sence iyimi şınavın çok etkili olduğunu düşünüyorum şınav karın kaslarınıda etkiliyo sankiiihihoyyyt

iyiymis canim yaa ben de kol videosu yapiyorum ya o videonun ilk hareketi sinav zaten ama beklemiyoruz direkt yapiyoruz olmazsa ben biraz erken baslayip (onlar konusurken falan:) bekleyim saolasin canim benim vereliniortak

ben de kacar canim benim is guc beni bekler yarin :bbo: sana da kolay gelsin yarina gorusruuz canlar opuldunuz hepiniz kacamak neyim yapmayin haa bugun pek guzeldi sporlar herkesin bak bosa gitmesin o kadar cabaladik durduk :lepi:

bir site buldum ben cicimlerim:)
kafamçokkarıştıkilonu boyunu yazıyosunuz devam diyosunuz
diet listesi verio ama
sanki hesaplama yanlışmış gibi geldi isterseniz bir göz atın
ekolay.net/kadin/BKI/index.asp

wlularını kumadım kabul etmiyoooor

canim taktin sen diyet listesine hadi hayirlisi bakalim baktim dedigin siteye bana da verdi bi liste ama hep ben dedigim seyler zaten ana ogunlerde et ve sebze ara ogunler meyve sut ya da yogurt sonra bol su ivir zivir yok al sana diyet listesi 2 kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar,

4 günlük aradan sonra tekrar size katıldım. Malesef bu arada yediklerime hiç dikkat etmedim ve spor yapmadım. Çünkü misafirim vardı ve ben yemeyince bi garip olduğu için bende bol bol yedim alsanaalsanasmile

Ancak bu sefer daha istikrarlı şekilde başlayıp en azından bir ay dikkat edeceğim.

Bu sabah yediklerim:
yarım kepekli beyaz peynirli sandviç

Ya zaten anlarsın vücudundan, bir anda kas olup ömür boyu kalcak değil ya:) Yavaş yavaş gelişiyorlar, hem de çoooook yavaş. b vitamini kasları besler bu arada, daha hızlı kas yapmak isteyenlere tavsiye.

:1shok: ben b vitamini kullanıyorum :1shok: ama kas olsun istemiyorum gerçi koşu yaptığım zamanlarda da öyle çok kötü olmamıştı ama azcık erkekimsi oluyor yani . Desene kilo veriyim derken kastan dolayı tartıya yansımıcak yine :((( pıffff kilo vermek istiyorum tartıda inceldiğimi görmek istiyorum. Hiç spor yapmadan da gitmiyo işteeeeee yapınca da kas oluyoooo hay ben bööööle metabolizmayı kafamçokkarıştı

arkadaşlar siz biraz fazla yemiyo musunuz weya ben mi abartıyorum benim yarın başlayacağım diyet bildiğiniz pek bir şey mesela örnek weriyorum sabah 1 dilim ekmek bir dilim peynir öğlen meyve suyu akşam 1 tabak salata ve bir tabak kabak yemeği???

canim hizli verilen kilo hizli da geri gelir;
hem biz 80-90 kilo olmadigimizdan olum diyetleri uygulamiyoruz;
kalici bir sekilde ve de yaglardan vermeye calisiyoruz.

hosgeldin..

ben de yazayim yediklerimi malum bugun pazar aksam yemegi cok fazla o yuzden gunduz pek bi sey yememege calisiyorum

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz icine dogranmis

ara
greyfurtlu biseyli yesil cay

ara

1 adet bar (su kalorisi cok az olanlardan)

ara
1 armut

gelelim aksama
haslama havuc
firinda patates
firinda beyaz havuc gibi bi sey
haslama brokoli
haslama lahana yapragi (valla lahana yapragini hasladi yaa oyle yedik cok komik:))
1 adet ekmek gibi bi sey (yorkshire pudding diye geciyor)
et (uzerine sos)

ayyy ne kadar cok ustune de yesil cay simdi elimde

bu da fotografi :)

canimcim menun gayet guzel..

Ben geldimmm.

@sevgicim çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah, kendine dikkat et.
@Peppercım senin bu walk at home'u denedim bugün 1 mil yürüdüm.15 dk sürdü odur herhalde, online yaptım, yarın videoları indirip uygulayacağım çok eğlenceli geldi bana.

Ve cezamı çektim:)

15 dakika yürüdüm 1 milmiş.
20 dakika bisiklette 150 kalori yaktım.
8 dakika abs karın hareketleri yaptım.
5 dakika da sevdiğim plates hareketleri yaptım.

Ve çok yorldum kafamçokkarıştı
Azcık dinleniyim gelirim guclubacismile

seni de yasemn i de tebrik ediyorum, cezanizi fazlasiyla yaptiginiz icin..

Ben geldimmmmm günlük sporumu yaptım yasuşum sağol tatlım zemuszemus

10 dk ısınma + 30 dakika ip atlama (750 adet) + 10 dk soğuma

:lepi:

tebriklerrr

Bu diyetle bir haftada 5 kilo verirsin ama öbür hafta 10 kilo alabilirsin.

cok dogruuu

Back
X