• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birisi soruyordu zayiflayinca sallanmasinlar diye;
buyrun bunu yapin sallanmasinlar..
yerimseniben

göğüs dikleştirme egzersizleri

Göğüs dikleştirmek için yapılması gereken en güvenli ve sağlıklı yol göğüs dikleştirme egzersizleridir. Bu egzersizler sayesinde bayanlar istedikleri sıkı göğüslere sahip olabiliyorlar. bu egzersizlere en güzel örnekleri plates sporu veriyor. Plates gerek esneme gerekse kasları rahatlatma açısından gayet uygun bir spor.

Göğüs dikleştirme ve büyütme egzersizlerden bir tanesi şınav çekmektir. Evet yanlış okumadınız şınav çekmek bayanlar için her ne kadar çok zor olsa da sıkı göğüsler için şart. Zira şınav sayesinde göğüs üstünde ki deriler gerilmekte aynı zamanda göğüs kaslarında da büyük gelişmeler sağlanmaktadır. Bu sayede göğüslerin dik ve güçlü olmaları sağlanır. Bayanların şınav çekerken çok yorulmamaları için şınav çekmeye yavaş yavaş başlamaları tasfiye edilir. Şöyle ki ilk gün kollarınızı fazla gerdirmeyin ve zorlamayın. Ardından gelen günler de ise kollarınızı tam gerginleştirerek şınav çekebilirsiniz.

slm canlar nasilsiniz bakalim nasil gecti gun kacamak var mi kacamak:)) benim idare eder kucuk kacamaklar var ama iyi sayilir:)) aksam yemegimi de yiyeyim de oyle yazayim diyorum :")

kizlar gogus bolgesi icin egzersiz biliyor musunuz?

Canımm bi de şöyle kolay bir egzersiz var ;

Ellerini arkadan birleştirip yukarı doğru gerdirip bırak

Diğeri de ;

ellerini göğüsünün ortasında avuç içleri kaşılıklı gelecek şekilde tut ve birbirine doğru aynı anda ittir bırak ittir bırak

En Dip Not: "ittir bırak ittir bırak" moda girdim :roflol:

kizlar nerdesiniz yahuuu neyse ben yediklerimi yazayim bari:))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 kucuk muz

ara

1 elma
yesil cay

ogle
sandvic(arasina koymak ya da surmek icin peynirli soganli bi sey aldim o var)
1 armut
1 elma
1 mandalina
yesil cay

ara
malesef cikolata kapli kucucuk biskuvilerden

aksam
kiymali sebzeli bir yemek
patates puresi
brokoli
yesil cay

slm canlar nasilsiniz bakalim nasil gecti gun kacamak var mi kacamak:)) benim idare eder kucuk kacamaklar var ama iyi sayilir:)) aksam yemegimi de yiyeyim de oyle yazayim diyorum :")

Valla bugün mide durumumdan ve iş yoğunluğundan bişiy yiyemedim bari işe yarasa :(

İşe yarasa, işe karga, işe kartal :roflol: ay çok eğlendim birden başıma vurdu sanırsammmmm

Valla bugün mide durumumdan ve iş yoğunluğundan bişiy yiyemedim bari işe yarasa :(

İşe yarasa, işe karga, işe kartal :roflol: ay çok eğlendim birden başıma vurdu sanırsammmmm

canim valla yememezlik etme sen kaydirigubbakcemile3 bu halini gordukten sonra her sey serbest sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün öğleden sonra yediklerim
((sözde yediklerim))

saat 14.00
ara bi meyva bi neskafee
öğle yemeği yemem lazımdı olmadı
16.30
dışarı çokmam lazımdı çıkmadan ağzıma 15 tane kadar patlamış mısır bir incir

2 saat yürüdüm bu arada
ara yine yok mecbureeeen,
akşam yemeğim saat 20.00da
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kereviz yemeği otu ve sapı dahill
2.5 dilim ekmek
1 kase yoğurt
az turşu
1 saat sonra meyva:bbo:hadi hayırlısı

Son düzenleme:

canim valla yememezlik etme sen kaydirigubbakcemile3 bu halini gordukten sonra her sey serbest sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bakalım bana ne olcak şu an bir tehlike yok gibi ama sonrasını bilmem akannehir

bugün öğleden sonra yediklerim
((sözde yediklerim))

saat 14.00
ara bi meyva bi neskafee

16.30
dışarı çokmam lazımdı çıkmadan ağzıma 15 tane kadar patlamış mısır bir incir

İnsan diyette olunca bir süre sonra böyle garip beslenebiliyor alakasız şeyler yanyana, aynı ben; yarım dilim ekmekle neskafe, ekmek ve meyve de benim favorim. Usta; meyve doyurmuyo da ekmekle katık yapıyorum :roflol:

İnsan diyette olunca bir süre sonra böyle garip beslenebiliyor alakasız şeyler yanyana, aynı ben; yarım dilim ekmekle neskafe, ekmek ve meyve de benim favorim. Usta; meyve doyurmuyo da ekmekle katık yapıyorum :roflol:

:emir_bebek::emir_bebek:yaaaaa olucaağı buydualsanaalsanasmile işte yesem bi türlü yemesem bi türlükaydirigubbakcemile3

ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLİYEEE:bbo:

afiyet bal seker olsun canlar:)) ben 1 saat badminton oynayip geleyim hepsini beraber yazarim videolarimi hareketlerimi neyim:))

Akşam oldu ben yine oturuyorum, ip atlamam lazzzzzııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm :(

afiyet bal seker olsun canlar:)) ben 1 saat badminton oynayip geleyim hepsini beraber yazarim videolarimi hareketlerimi neyim:))

saol canım :çok üzgünüm:
eh sen yaparsın sporunu şimdi ne güzellmafoldumben
uykum var benim uyanınca yaparım artık mirmirmirmirbugün ip atlamadım
şınav hareketini yapçam uyanınca artıkkk:1shok:
benimkilerde sallanmaya adayyy-tatlicadiarzu-
rastgele iyi bir hareket seçmişim vallaaaaasempatiksalakcinni

hadi beni motive et ben seni motivelemiştimsempatiksalakcinni

Yasuşum bi tanem ama sen yapmazsan ben yapmazsam kim vericek bu kiloları ??

Aaaa hadi ama kalk bakalım yerinden azcık istediğim kadar yapıyim diye başla azcık ısınıyim diye gerisi geliverir bak şimdi yaparsan bugün de sporunu yapmış olucan yani istediğin şeyi zor da olsa yapmış olucan başarmış olucan hadi bakiiim bi tanem altı üstü 30-40 dk yahu o zamanı zaten net başında geçiriyosun net de açık kalsın sen de sporunu yap 1 taşla 2 kuş hadi bakkiiiiimmmmmmmbayanssulusmile

canim sen bu badmintonu nerde oynuyosun???

saol canım :çok üzgünüm:
eh sen yaparsın sporunu şimdi ne güzellmafoldumben
uykum var benim uyanınca yaparım artık mirmirmirmirbugün ip atlamadım
şınav hareketini yapçam uyanınca artıkkk:1shok:
benimkilerde sallanmaya adayyy-tatlicadiarzu-
rastgele iyi bir hareket seçmişim vallaaaaasempatiksalakcinni

evet iyi secimmm , ben de sinav cekmeliyim

Yasuşum bi tanem ama sen yapmazsan ben yapmazsam kim vericek bu kiloları ??

Aaaa hadi ama kalk bakalım yerinden azcık istediğim kadar yapıyim diye başla azcık ısınıyim diye gerisi geliverir bak şimdi yaparsan bugün de sporunu yapmış olucan yani istediğin şeyi zor da olsa yapmış olucan başarmış olucan hadi bakiiim bi tanem altı üstü 30-40 dk yahu o zamanı zaten net başında geçiriyosun net de açık kalsın sen de sporunu yap 1 taşla 2 kuş hadi bakkiiiiimmmmmmmbayanssulusmile

kizlar valla siz iyi degilsiniz;

hafif siyirma durumlari var..

akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı

Akşam yemeğinde kısırla 2 bardak ayran içtim kızlar. Kısırın kalorisine baktım 320 kaloriymiş, korktuğum kadar değil ama yine de sporumu yapıcam ama şuan değil. Misafir gitti, evi mutfağı falan topladım yoruldum.

Akşam yemeğinde kısırla 2 bardak ayran içtim kızlar. Kısırın kalorisine baktım 320 kaloriymiş, korktuğum kadar değil ama yine de sporumu yapıcam ama şuan değil. Misafir gitti, evi mutfağı falan topladım yoruldum.

canimcim carsambaya az kaldi,

ha gayret yapin sporlarinizi...

Back
X