• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim

1-kol

2-bacak

3- 20 tane kopru hareketi

4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi

5-redbook ultimate abs

6-redbook tummy

7-koltuk videosu

8-1 saatten fazla badminton

ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedim :oklava:

Hiiiii ne yaptın sen öyle bir haftalık kalorini almışsın sen yahu, bir hafta bişey yeme aç gez bence kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim

1-kol

2-bacak

3- 20 tane kopru hareketi

4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi

5-redbook ultimate abs

6-redbook tummy

7-koltuk videosu

8-1 saatten fazla badminton

ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedim :oklava:

hmm annem anlamış şimdi kapanışın neden kötü olduğunu sengözlerimebaksanab
ama senin sporlara hayran kaldımopuyorumnanaktan
bence öyle kaçamaklar olur arada yerimseniben
böyle spor yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile2

yesil cay Faydaları

Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiliyor ve damarları güçlendiriyor.

Kanser riskini ve kadınlarda yumurtalık kanserine yakalanma riskini yüzde 60 oranında azaltıyor.

Zihinsel ve bedensel performansı olumlu etkiliyor.

Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlıyor.

ıdrar söktürüyor ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyor.

Antioksidan özelliği ile kanser dahil birçok hastalığa sebep olduğu bilinen serbest radikalleri nötralize ediyor ve erken yaşlanmayı geciktiriyor.

Anti kanserojen.

Soğuk algınlığına karşı da koruyucudur.

Anti enflamatuar hücre yenileyicidir.

ıçerdiği florür nedeniyle diş çürümelerini engelliyor.

Mide ve barsak problemlerini hafifletiyor.

Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekliyor.

Dolaşımı düzenliyor.

Kolestrolü ve yüksek tansiyonu düşürüyor.

Tiroid fonksiyonlarının düzenlenmesinde olumlu etki yapıyor.

Kan dolaşımını ve deri rejenerasyonunu

BK_07_en_ucuz_voit_kondisyon_bisikleti_xmlseries__bk_07___27.jpg

bundan var selesi yok koltukta otururken ceviriomm kaydirigubbakcemile3

caniminici yediklerin yanip kul olmus bence bu kadar hareketten sonra
bence yesilcay ic iyidir tatlimm

canim butun bu sporlar oncesindeydi yaaa alsanaalsanasmile resmen gecenin bi yarisi yemis oldum mafoldumben

Hiiiii ne yaptın sen öyle bir haftalık kalorini almışsın sen yahu, bir hafta bişey yeme aç gez bence kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana oyle mi yapiodum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scyllacim yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: ya bu saatten sonra valla video neyim yapacak halim yok asagi gidip yesil cay yapacak halim de yokta belki bi umut ise yarar mi ki bilmiyorumkismile

hmm annem anlamış şimdi kapanışın neden kötü olduğunu sengözlerimebaksanab
ama senin sporlara hayran kaldımopuyorumnanaktan
bence öyle kaçamaklar olur arada yerimseniben
böyle spor yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile2

anneler herseyi anlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy saolasin canim ben de hayranim sporlarima sonrasinda da yedigim seylere alsanaalsanasmile keske erken bi saatte olsaydi kacamak telafi ederdim sporla falan da eyvahedigeldismile

ya bu arada bu yesil cay bana bi seyler yapti yaa acaip calisiyor benim bagirsaklarim hic boyle olmazlardi yasemncim sen iciyomusun canimm yaa valla pek iyi gelir gibi sana:)

Önce anneni yerim sonra seni yerim, kaloriniz kaç ona göre yiyim, çoksa yemem :olmaz:

bende kalori sıfırrrr da annemi hesaplamak uzun sürücek benimle idaret artık bilmiyorumkismile
ama annemin hakkında birşey söylemek gerekirse günde bi lokma bütün günün kalori ihtacını giderir :roflol:

ya bu arada bu yesil cay bana bi seyler yapti yaa acaip calisiyor benim bagirsaklarim hic boyle olmazlardi yasemncim sen iciyomusun canimm yaa valla pek iyi gelir gibi sana:)

annemi etkilemiyor yeşil çay o yönden bak inciri yeni aklına geliyorr o yaramış birde düzenli kullansa tam süper olacak :bbo:

Ahmet Maranki Kabızlık için kuru incir kürü:
Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor.
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin. Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için.
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdır. ıncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar.

canim butun bu sporlar oncesindeydi yaaa alsanaalsanasmile resmen gecenin bi yarisi yemis oldum mafoldumben

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana oyle mi yapiodum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scyllacim yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: ya bu saatten sonra valla video neyim yapacak halim yok asagi gidip yesil cay yapacak halim de yokta belki bi umut ise yarar mi ki bilmiyorumkismile

anneler herseyi anlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy saolasin canim ben de hayranim sporlarima sonrasinda da yedigim seylere alsanaalsanasmile keske erken bi saatte olsaydi kacamak telafi ederdim sporla falan da eyvahedigeldismile

hee çok güzel anlar:umursamaz: jeton paraşütlü iki saat sonra anlıyor herşeyiii akannehir

Ayyy kıyamam ben sana kuzum, üzülme bu kadar haftada bi günden sorun olmaz o kadar sıkma canını tatlım, hemen yatma ama sakın olur mu? :teselli:

annemi etkilemiyor yeşil çay o yönden bak inciri yeni aklına geliyorr o yaramış birde düzenli kullansa tam süper olacak :bbo:

oo iyi bari canim sen de destekle de kullansin aman ihmal etmesin olumunekankayizsmile

Ayyy kıyamam ben sana kuzum, üzülme bu kadar haftada bi günden sorun olmaz o kadar sıkma canını tatlım, hemen yatma ama sakın olur mu? :teselli:

canim yaaaa cok saolasinŞeniz simdi yesil cay yaptim da geldimm onu icecegim sonra bi dusa girip kese selulit masaj sabunu yapayim sonra da yatarim yarin is guc pek yorgunum :bbo:

Ahmet Maranki Kabızlık için kuru incir kürü:
Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor.
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin. Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için.
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdır. İncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar.

annem bu kürü yapıyor işe yaramış sağolasın diyor opuyorumnanaktan
lokumda şimdi kucağımda mırıldıyor

Back
X