• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklermmm
sabah .9.00 1 bardak ılık ballı süt içtim
başka bişey yemeim sabahleyin

öğle 1 dilim ekmek gerisini hatırlamıyorum dünden kalmayım galibaaa
ama sanmayın çok ydim birer lokma ondan bundan

şimdi ya neskafe yada yeşil çay içerim ııııhhhhhfisfisfis

insallah bende bu dieeri basaririm sizlerin yardimiyla hedefim 2 haftada 7 kilo vermek

selam,
bende 48 kilodan yeni evlendiğim için 4 ayda 51-52 kiloya çıktım, yediklerime dikkat etmem gerekiyor,
bugün yediklerim,
sabah
bir tane kepekli boğaça
öğlen,
bir kase salata ve yoğurtlu patates cipsi(şirkette yemekte vardı)

kızlarrr hoşgeldinizzza.s.
çarşamba günleri kilo bildirimimiz var delikafadulden

Bugün yediklerim:

Sabah bir kase k flakes yedim yağsız sütle.

Arada ceviz yedim.

Öğlen 2 tane dün yaptığım minik tahinli çöreklerden yedim. Yeşil çay içtim

Arada cevizle yeşil çay içtim.

Sonra bisikletle 100 kalori yaktım, fazla yapmadım kaslarım şişmesin diye. peppercım sağolsun uyarmış bende de zaten 2 gündür çok şişkinlik var.
Arkasından da bir bardak yağsız süt içtim.

bu arada hergün 1 lt su içiyorum, onun dışında çay vss çok tüketiyorum.

Canım hoşgeldin aramıza, geriye dönük 1 haftalık yazıları okursan sana çok yararı olur. Bu arada yazdığın mesaja bir not iliştiriyim; hergün en az 2 lt. su ve içtiğin çay kahve başına o kadar daha su içmelisin. Çay kahve su yerine geçmez ters etki gösterir.:olmaz:

Bugün yediklerim:

Sabah bir kase k flakes yedim yağsız sütle.

Arada ceviz yedim.

Öğlen 2 tane dün yaptığım minik tahinli çöreklerden yedim. Yeşil çay içtim

Arada cevizle yeşil çay içtim.

Sonra bisikletle 100 kalori yaktım, fazla yapmadım kaslarım şişmesin diye. peppercım sağolsun uyarmış bende de zaten 2 gündür çok şişkinlik var.
Arkasından da bir bardak yağsız süt içtim.

cok iyi gidiyorsun canim.

yarina az kaldi... cok heyecanliyim.

tmm canimcim;
hala bulamadim kac kalori yaktirdigini.

bulursam yazarim sana.

ama soyle soyleyim, ben bunu yapmaya basladiktan sonra kilo vermeye basladim; gram veremiyordum eskiden.

bu arada legen kemigi etrafindaki yaglar icin egzersiz sormussun;
ebru salli'nin bir hareketini tarif edeyim sana

tek kolunun uzerinde yan olarak uzaniyorsun (duz bir cizgi gibi)
bacaklarin ustıste;

ust govdeni yana dogru kaldirabildigin kadar kaldiriyorsun (yerden destek almadan)

ileriki asamada,

govdenle birlikte ; birbirinden ayirmadan bacaklarini da kaldiriyorsun yerden.

yanlari eritmek icin ideal..

Ay biliyorum o hareketi dvdde vardı galiba, beni çok zorluyor o hareket atlıyorum onu genelde.

Ay biliyorum o hareketi dvdde vardı galiba, beni çok zorluyor o hareket atlıyorum onu genelde.

evet cok zor;
ozellikle de dengede durmak;

ama cok faydali yanlar icin canim;
ben de ne zamandir unutmustum bu hareketi, baslayayaim tekrar.

gerci bende de senin gibi bolgesel bir problem yok;
yani gobegim ya da midem ya da simidim yok;

sadece ust bacaklarim kalin biraz; ve de selulitim var :-(((((

Canım hoşgeldin aramıza, geriye dönük 1 haftalık yazıları okursan sana çok yararı olur. Bu arada yazdığın mesaja bir not iliştiriyim; hergün en az 2 lt. su ve içtiğin çay kahve başına o kadar daha su içmelisin. Çay kahve su yerine geçmez ters etki gösterir.:olmaz:

çok teşekkür ederim, yani içtiğim her kupa çay için bir kupa su içmem daha gerekli, wc gitmekten iş yapamaz hale gelirim :)

çok teşekkür ederim, yani içtiğim her kupa çay için bir kupa su içmem daha gerekli, wc gitmekten iş yapamaz hale gelirim :)

Aynı durumdayız 5 dk da bir tuvaletteyim ama su içmeden kilo veremezsin (sağlıklı olmaz) hücreler suyunu devirdaim etmeli ki yakılan yağlar vücuttan dışarı atılsın

Domates suyu içtim geldim, kızlar arada siz de için, kalorisi çok düşük, tok tutuyor ve yağ yakmada destekleyiciymiş.

canlarim nassiniz yahu ben hic iyi degilim yaaa off kafamda bin bir turlu bi seyler :(( diyet acisindan da dun gecem kotuydu bugun yine su sindirime iyi gelen biskuvilerden aldim :(( 1-2 tane yesem iyi de iste :(( bugun bayaa spor yapayim diyodum sabah cok cikarim diye de korkuyorum canim sIkiliyor papucum sIkiyor:((

canlarim nassiniz yahu ben hic iyi degilim yaaa off kafamda bin bir turlu bi seyler :(( diyet acisindan da dun gecem kotuydu bugun yine su sindirime iyi gelen biskuvilerden aldim :(( 1-2 tane yesem iyi de iste :(( bugun bayaa spor yapayim diyodum sabah cok cikarim diye de korkuyorum canim sIkiliyor papucum sIkiyor:((

Anlamadım?:uhm:

Anlamadım?:uhm:

canim onceki mesajlari okudum da tartilamadan bi once asiri spor yapinca tartiya yansimiyormus kilo verdiysen ya da cok yansiyormus en iyisi bi oncesinde pek spor yapmamak ya da erkenden yapmakmis bilmiyorum anlatabildim mi ama mafoldumben

Ay ben de keyifsizim akşam yemeğinde kısır ile erişte yedim, bitsin artık diye ikisinden de yiynce çok oldu. Ya bu kalmasın bozulcak mantığı bana kilo aldırıyor:(
Evlenince insanlar bunun için kilo alıyor demek ki:( Spor da yapamıyorum seninle aynı sebepten:(

Ay ben de keyifsizim akşam yemeğinde kısır ile erişte yedim, bitsin artık diye ikisinden de yiynce çok oldu. Ya bu kalmasın bozulcak mantığı bana kilo aldırıyor:(
Evlenince insanlar bunun için kilo alıyor demek ki:( Spor da yapamıyorum seninle aynı sebepten:(

afiyet olsun canim benim gercekten evlenen herkesten duyuyorum kilo aldim diye demek ki ondankaydirigubbakcemile4 bende yazayim bari yediklerimi

sabah
2 dilim ekmek (birinin ustu krem peynir, birinin ustu azicik kasar peynir
yesil cay

ara
yesil cay

ogle
sandvic(iki dilim ekmek)
icine dunkunden surdum koydum peynir soganli bi sey
armut
mandalina
ince bir dilim bi meyve daha yedim ama ya mango ya ananas akannehir
yesil cay