merhaba herkese bi sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum. şu anki kilom dün sabah tartıldım 59,2 hedef kilom 53 2 senedir hep bu kilolarlardayım her seferinde diyete girip 2 kilo verince bırakıyodum ve hepsini hatta daha fazlasını geri alıyodum bundan çok sıkıldım ve en iyisi şok diyetleri bırakıp yeme şeklimi değiştirmek dedim ve işe ilk olarak beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yiyerek başladım ve abur cuburu ıkarttım hayatımdan çok canım isterse form ürünleri tercih ediyorum oda çok sık olmamak kaydıyla ve hareket en önemlisiymiş şimdi günde en az 1 saat yürüyorum ve 1.5-2 litre su tüketiyorum bu sefer kararlıyım yaza fit giricem benide aranıza alırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan
canim tabi ki aramiza aliriz seni;
hosgeldin.
yarin sabah yeni listeler hazirlanacak; sen de o listeye dahil olursun.
biz hepimiz bu topik sayesinde saglikli beslenmeyi ogrendik; sen de kisa surede ogrenir ve saglikli kilo vermeye baslarsin caniminsallah.
soyle ozetlersek;
kahvaltilarimizda peynir, domates, maydonoz, sayili zeytin, yesil cay..
mutlaka bir ara ogun yapiyoruz. (tercihe gore; meyve, yagsiz sut, yogurt, bir avuc ceviz, findik gibi)
oglen sebze yemegi balik ya da izgara kofte balik-tavuk
yine bir ara
ve aksm yemegi oglene gore daha hafif oluyor.
biz bunlara dikkat ediyoruz;
kizartma, cips, biskuvi, kek, pasta, hamur isi, nutella, recel, yagli sut-yogurt vs, yemiyoruz; yemeklrimizde sivi yag kullaniyoruz.
iste bunlarrrr