• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese bi sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum. şu anki kilom dün sabah tartıldım 59,2 hedef kilom 53 2 senedir hep bu kilolarlardayım her seferinde diyete girip 2 kilo verince bırakıyodum ve hepsini hatta daha fazlasını geri alıyodum bundan çok sıkıldım ve en iyisi şok diyetleri bırakıp yeme şeklimi değiştirmek dedim ve işe ilk olarak beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yiyerek başladım ve abur cuburu ıkarttım hayatımdan çok canım isterse form ürünleri tercih ediyorum oda çok sık olmamak kaydıyla ve hareket en önemlisiymiş şimdi günde en az 1 saat yürüyorum ve 1.5-2 litre su tüketiyorum bu sefer kararlıyım yaza fit giricem benide aranıza alırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

canim tabi ki aramiza aliriz seni;

hosgeldin.

yarin sabah yeni listeler hazirlanacak; sen de o listeye dahil olursun.

biz hepimiz bu topik sayesinde saglikli beslenmeyi ogrendik; sen de kisa surede ogrenir ve saglikli kilo vermeye baslarsin caniminsallah.

soyle ozetlersek;
kahvaltilarimizda peynir, domates, maydonoz, sayili zeytin, yesil cay..

mutlaka bir ara ogun yapiyoruz. (tercihe gore; meyve, yagsiz sut, yogurt, bir avuc ceviz, findik gibi)

oglen sebze yemegi balik ya da izgara kofte balik-tavuk

yine bir ara
ve aksm yemegi oglene gore daha hafif oluyor.

biz bunlara dikkat ediyoruz;

kizartma, cips, biskuvi, kek, pasta, hamur isi, nutella, recel, yagli sut-yogurt vs, yemiyoruz; yemeklrimizde sivi yag kullaniyoruz.

iste bunlarrrr

canim tabi ki aramiza aliriz seni;

hosgeldin.

yarin sabah yeni listeler hazirlanacak; sen de o listeye dahil olursun.

biz hepimiz bu topik sayesinde saglikli beslenmeyi ogrendik; sen de kisa surede ogrenir ve saglikli kilo vermeye baslarsin caniminsallah.

soyle ozetlersek;
kahvaltilarimizda peynir, domates, maydonoz, sayili zeytin, yesil cay..

mutlaka bir ara ogun yapiyoruz. (tercihe gore; meyve, yagsiz sut, yogurt, bir avuc ceviz, findik gibi)

oglen sebze yemegi balik ya da izgara kofte balik-tavuk

yine bir ara
ve aksm yemegi oglene gore daha hafif oluyor.

biz bunlara dikkat ediyoruz;

kizartma, cips, biskuvi, kek, pasta, hamur isi, nutella, recel, yagli sut-yogurt vs, yemiyoruz; yemeklrimizde sivi yag kullaniyoruz.

iste bunlarrrr

çok teşekkür edrim canım
aşağı yukarı benim beslenme şeklime benziyo yani şuanki bende az ama sık yiyerek zayıflamak istiyorum çok ağır diyetleri sevmiyorum az olsun ama kalıcı olsun. motivasyona çok ihtiyacım vardı böylelikle kolay kolay bırakamıcam diyeti tekrar teşekkürler. bide biraz bilgi alabilirmiyim na zamanlar kilo bildirimi falan yapılıyo hergün yenenler yazılıyomu pek bi bilgim yoktafisfisfis

kizlar bugun scyllla nin deyimiyle cozutacak gibi bir halim var benim;
tartinin moral bozuklugu ile istahim kabardi.

ama kontrolu birakmamak icin direniyorum

sabah
1 dilim tam tahil ekmegi
peynir, maydonoz 4 ad. zeytin

ara
ara yapamadim

oglen
3 fincan bitki cayi (yesil cay-hibiskus-papatya-adacayi--- kendim karistirdim bunlari ???)
1 dilim tam tahil, 1 dilim cavdar ekmek
peynir, maydonoz, dereotu
az kasar peynir
1 tatli kasigi nutella

ara olarak sut icicem.

aksama da evdeki sebzelerden guzel bir turlu pisireyim diyorum.

bu arada kizlar ben isten erken ciktim evdeyim.
niye mi?

sabah tam isyerinin onunde servisten indim; bir ruzgar felaket;
lensim dustu gozumden :-(( bulamadim da ...
1-2 saat idare edeyim dedim ama yok; calisamiyorum; hicbisey gormuyorum;
sonunda mudurum izin verdi bana, eve geldim..

gozlugumu taktim, ooohhh dunya varmis..

Yok be tatlım cozuttuğun bişiy yok ki sadece nutella (kaşığa bağlı :)) olarak tehlike arz ediyor (kaşık dediği kepçeymiş di mi 1 kavanoz yemiş aslında :roflol:

çok teşekkür edrim canım
aşağı yukarı benim beslenme şeklime benziyo yani şuanki bende az ama sık yiyerek zayıflamak istiyorum çok ağır diyetleri sevmiyorum az olsun ama kalıcı olsun. motivasyona çok ihtiyacım vardı böylelikle kolay kolay bırakamıcam diyeti tekrar teşekkürler. bide biraz bilgi alabilirmiyim na zamanlar kilo bildirimi falan yapılıyo hergün yenenler yazılıyomu pek bi bilgim yoktafisfisfis

Canım hoşgeldin aramıza hergün yediklerimizi yazıyoruz yapabildiğimiz kadar hergün egzersiz yapmaya çalışıyoruz. Kilo bildirim günümüz çarşambaları zaten geri kalanları peppermint arkadaşımız açıklamış, daha fazla bilgi istiyorsan geriye dönük mesajları okursan sana çok faydası olacaktır.

Kolay gelsin

Sağlıklı bol diyetler

Arkadaşlar metabolizmamın yavaşladığını jilet yaptığım bacaklarımın yaklaşık 1 hafta sonra çıkmasından anlıyorum acilen metabolizma hızımı yükseltmeliyim o yüzden kilo gitmiyo zanlımca... :1ninca:

çok teşekkür edrim canım

evet canim her hafta bir koc seciliyor;
yediklerini yaziyorsun, koc degerlendiriyor; gerekirse ceza veriyor (spor olarak)
arada yasaklar ya da oduller de koyabilir koc.
bunlara riayet edersen mutlu mesut hepberaber zayiflariz canim insallah..

Yok be tatlım cozuttuğun bişiy yok ki sadece nutella (kaşığa bağlı :)) olarak tehlike arz ediyor (kaşık dediği kepçeymiş di mi 1 kavanoz yemiş aslında :roflol:

deli kiz;
bildigin kucuk tatli kasigiydi..
sositososito

bu arada seni bu haftanin koc adayi goruyorum.. yerimseniben

Arkadaşlar metabolizmamın yavaşladığını jilet yaptığım bacaklarımın yaklaşık 1 hafta sonra çıkmasından anlıyorum acilen metabolizma hızımı yükseltmeliyim o yüzden kilo gitmiyo zanlımca... :1ninca:

onunla alakasi var mi yaaa

cok sasirdim.

i am very suprised. hatta shocked..
(smilesini bulamadim da)
:-))

Kızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben

O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.

:gitme:

Ayy inanırmısın benim de öyle, epilasyon cihazıyla almışım gibi. Tırnaklarım da uzamıyor, ondan mı oluyormuş o hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu valla, gidip hızlandırıcı çay falan bişeyler yapıyım.

Kızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben

O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.

:gitme:

scylaacim pesetme lutfen.

kilo veremiyorsan mutlaka biryerde kacak vardir..
gel bu kacagi beraber bulalim he ne dersin;

ben senin menulerini takip ettim bu son hafta hep.
farkettigim hergun hemen hemen badem ceviz vardi kahvaltinda;
bunun yerine yesil cay +peynir+maydonoz domates ile kahvalti yap bu hafta.
bir de kendi yaptigin ekmeklerden yedin bu hafta, onlarin kalorisi de onemli, dilimleri biraz kalin mi kestin ki? bu hafta uno light ekmek al kendine.

son olarak canim; evde oldugundan sanirim ogunlerin sarkiyor olabilir canim.

sabah 9 kahvalti
11 ara ogun
1 ogle yemegi
3 ara ogun
7 aksam yemegi
yatmadan meyve

bir de bunu dene canim ne dersin?

bir de canim sen su 8 minute videolarindan yapiyor muydun? onlar cok kas yaptirici egzersizler gibi geldi bana?
kaslar agir gelebilir

nolur birakma basligi devam etttt:1hug:

scylaacim pesetme lutfen.

kilo veremiyorsan mutlaka biryerde kacak vardir..
gel bu kacagi beraber bulalim he ne dersin;

ben senin menulerini takip ettim bu son hafta hep.
farkettigim hergun hemen hemen badem ceviz vardi kahvaltinda;
bunun yerine yesil cay +peynir+maydonoz domates ile kahvalti yap bu hafta.
bir de kendi yaptigin ekmeklerden yedin bu hafta, onlarin kalorisi de onemli, dilimleri biraz kalin mi kestin ki? bu hafta uno light ekmek al kendine.

son olarak canim; evde oldugundan sanirim ogunlerin sarkiyor olabilir canim.

sabah 9 kahvalti
11 ara ogun
1 ogle yemegi
3 ara ogun
7 aksam yemegi
yatmadan meyve

bir de bunu dene canim ne dersin?

bir de canim sen su 8 minute videolarindan yapiyor muydun? onlar cok kas yaptirici egzersizler gibi geldi bana?
kaslar agir gelebilir

nolur birakma basligi devam etttt:1hug:

Ara öğünlerde genelde kuruyemiş yiyorum evet artık onun yerine çay süt falan içicem,
Sabah 11.30 daklkıyorum bir haftadır o kötü etkilemiş olabilir mi?

Evet genelde kas egzersizi çalışıyorum, onun da etkisi olabilir bilemiyorum offfmafoldumben

Canım hoşgeldin aramıza hergün yediklerimizi yazıyoruz yapabildiğimiz kadar hergün egzersiz yapmaya çalışıyoruz. Kilo bildirim günümüz çarşambaları zaten geri kalanları peppermint arkadaşımız açıklamış, daha fazla bilgi istiyorsan geriye dönük mesajları okursan sana çok faydası olacaktır.

Kolay gelsin

Sağlıklı bol diyetler

hoşbulduk canım o zaman ben bugün yediklerimi yazayım

sabah
1 dilim ekmek (kepek ekmeğim bitmiş malesef normal ekmek)
domates-peynir-biber
2 bardak çay

ara yapamadım

öğle
2 tabak mercimek çorbası
200gr yoğurt

az sonra ara olarak elma yiyicem

akşam daha belli değil

evet canim her hafta bir koc seciliyor;
yediklerini yaziyorsun, koc degerlendiriyor; gerekirse ceza veriyor (spor olarak)
arada yasaklar ya da oduller de koyabilir koc.
bunlara riayet edersen mutlu mesut hepberaber zayiflariz canim insallah..

tamam canım söylediklerinizi uygulamaya çalışıcam oh be nihayet kilo verebileceğim delikafadulden

Ara öğünlerde genelde kuruyemiş yiyorum evet artık onun yerine çay süt falan içicem,
Sabah 11.30 daklkıyorum bir haftadır o kötü etkilemiş olabilir mi?

Evet genelde kas egzersizi çalışıyorum, onun da etkisi olabilir bilemiyorum offfmafoldumben

ya canim diyette hergun ayni saatte yemek de onemli diyorlar;
sen ogunlerini bir duzene sok bakalim;
kuruyemisi de biraz birak, yerine meyve ya da az kepek ekmegi peynir ya da dedigin gibi sut-yogurt cay ic;

bir de boyle dene canim.

;-)

gunaydin kizlar.

ben de hemen kilo bildirimi yapayim;

gecen hafya 55.7 idim;
55,3 ciktim bu sabah..

ama pazar gunu tartilmistim ve 54,4 tum ???????????????

dun tuvalete cikamadim soylemesi ayip; ondan mi farketti acaba, cok uzuldum:-(( oysa pazar sabahi ne cok sevinmistim.

:-((

neyse bu sabaha gore konusursak; 400 gr vermisim :-(

canim benimm kesinlikle tuvalete cikmadigin icindir yoksa kilonda artis yoktur gulum moral bozma sakin 54.4 sundur sen kuzum

herkese selaaaaam
kilo mu bildireyiim 59.6 200 gr cııık olsun napalım bu karda kışta bide yağ bağlamak vardı gr gr gidiyoruz işte havalar azucuk ısınsın o zaman kilolar nası gidiyo görücez hep beraberakannehir

canimm 200 gram vermissin buda guzel az olsun oz olsunn haftaya yine verirsin bi bakmissin boyle boyle bi kilo gitmis ama kalici olmus

Back
X