• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 haftalık karbonhidratını almışsın maşallah şulecim :oklava:

Hayatım madem dolma yedin makarna salatası ile ne alıp veremediğin vardı ?? kaydirigubbakcemile gel buraya spora gidiyoruz öteki çarşambaya kadar spor yapıcan kuzum başka türlü yakılmaz o kalorilerrr kötükedihüso

Bi de akşam yemeği niyetine yemiş cıkcıkcık :olmaz: bari öğlen yeseydin kuzu yaaa

haklsın tatlım hem makarna hem dolma......ama bugün 1 saat yürüdüm ve ev saat 8 gibide 1 saat sporumu yaptım.....her hlade yakmışımdır.yeme faslımıda kapattım.yarın sabaha kadar....cezamı kendim çekeyim dedim

scyllaa cım senin bel ölçün kaç hiç ölçtünmü.... hani kalın diyorsun ya merak ettim. benim spora başladığımda 80 di :(((

kızlar benim iştahım nedeni meydana çıktı tahmin ediyordumda neysee rglym....... offffff bugünde yine dengesiz yiyiyorum çok değil ama yararlı geğillll

sabah yarım dilimm ekmek az zeytin yağııı salçaa ve zetinn

arayokı öğleee

3 dilim ekmek baharatlı bir sos salçaa bal 2 tatlı kaşığıı
ara yok
akşam yokkk şimdi
3 dilim çukulataa 20 gr kadarr bu çok olduu şimdi yediiimm yazının sonunda yaniii valla ileriki saatlerde yamyamlık yaparsam yazarımmsırnaşık şey

Araları yapsan iyimiş canım çünkü aç kalınca yediklerini vücut daha çok depolar tatlım araları yapmayıp çikolata yemen biraz dengesiz olmuş evet gerisinde birşey yok zaten keşke araları yapsaymışsın canım yaa...

yamyamlık da yapma artık yeşil çayını da iç yoksa geliyor oklava:oklava: olumunekankayizsmile

HIMMM anladim kocum benim:)) sen ne dersen dogru valla

oncelikle her bi seyimi yaptim hemen yazayim

1-redbook 3 video yaptim

2-koltuk videosu

3-sag 50sol 50 ic bacak hareketi

4-10 tane kopru hareketi

5-50 ip atlama

simdi sut icecegim azicik ustune:)))

bi de onemli sorum olacak kizlar benim bu selulitlerim ne zaman gidecekler yaaa yani tahmini kac aya giderler ya da hala niye gitmediler yaaaaaaaaaaa:"(((

bi de onemli sorum olacak kizlar benim bu selulitlerim ne zaman gidecekler yaaa yani tahmini kac aya giderler ya da hala niye gitmediler yaaaaaaaaaaa:"(((

Öyle kolay gitmiyorlar ne yazık ki canım, karboterapi mezoterapiyle falan gidiyormuş ancak hızlı, onlar da pahalıdır.

yok canim ya sadece sporla dikkat etmeyle falan ne zamana giderler valla hala duruyorlar yaa:((

mezura tuhafiyecilerde satılır.şu iplik düğme falan satılan her yerde

mezura tuhafiyecilerde satılır.şu iplik düğme falan satılan her yerde

Yarın alıyım unutmazsam o zaman ölçer yazarım. Geçen günde bir alışveriş merkezinde yağımı ölçtürüyüm dedim, hain cihaz paramı aldı ölçmedi, bir de üstüne bik bik etti alsanaalsanasmile

Araları yapsan iyimiş canım çünkü aç kalınca yediklerini vücut daha çok depolar tatlım araları yapmayıp çikolata yemen biraz dengesiz olmuş evet gerisinde birşey yok zaten keşke araları yapsaymışsın canım yaa...

yamyamlık da yapma artık yeşil çayını da iç yoksa geliyor oklava:oklava: olumunekankayizsmile
he he bak canım onları yazmayı unutmuşum yaaa bugün 1 yeşil çay bde ıhlamue içtimmm şimdide 10 tane kadar sardalya kızarmış ve yanında 1 tutam maydanoz yedimmmafoldumben
bu saatten sonra atık bişey yemem geç yatıyorum bu ara lar onun için içim biraz rahatt :çok üzgünüm:

Yok artık...:1shok: spor versem regl sin n'apçam ben sana yaseminnnnnn :uhm:

tamam canım senin için ve kendim için 1 saat sonra yapıcamm yeni merakım şınav ve ip atlamak bu saatte belki atlayamam ama en az 20 dk yaparımm tabiii 10 dk ısınma 10 dk sporrr gece oolmasa daha uzun yapardımda gece şimdi müziğin sesini açamıyorum fazla hihoyyyt

nbr kıslar nasılsınız ben çok kötüyüm habire kusuyorum zayıflıyorum
yemek yemeyi özledimm
rejim yaptığım günler geliyor aklıma hep

Back
X