tatlım o zaman oklava hareketini yap mükemmel inceltiyorrrrrbuyrunnnnnnnnnbitanaemmmm yerimseniben
oklava hareketi dediğin şu sopayla olan mı, sopam yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım o zaman oklava hareketini yap mükemmel inceltiyorrrrrbuyrunnnnnnnnnbitanaemmmm yerimseniben
oklava hareketi dediğin şu sopayla olan mı, sopam yok![]()
1 haftalık karbonhidratını almışsın maşallah şulecimklava:
Hayatım madem dolma yedin makarna salatası ile ne alıp veremediğin vardı ?? kaydirigubbakcemile gel buraya spora gidiyoruz öteki çarşambaya kadar spor yapıcan kuzum başka türlü yakılmaz o kalorilerrr kötükedihüso
Bi de akşam yemeği niyetine yemiş cıkcıkcıklmaz: bari öğlen yeseydin kuzu yaaa
kızlar benim iştahım nedeni meydana çıktı tahmin ediyordumda neysee rglym....... offffff bugünde yine dengesiz yiyiyorum çok değil ama yararlı geğillll
sabah yarım dilimm ekmek az zeytin yağııı salçaa ve zetinn
arayokı öğleee
3 dilim ekmek baharatlı bir sos salçaa bal 2 tatlı kaşığıı
ara yok
akşam yokkk şimdi
3 dilim çukulataa 20 gr kadarr bu çok olduu şimdi yediiimm yazının sonunda yaniii valla ileriki saatlerde yamyamlık yaparsam yazarımmsırnaşık şey
canim ama suleulkucum gunduz pek bi sey yememis ki bi de ne bilem cok gelmedi bana 3 4 kasikcik yahu :)) valla ben de dedim scyllaya burda mi siskosun diye :)))
scyllaa cım senin bel ölçün kaç hiç ölçtünmü.... hani kalın diyorsun ya merak ettim. benim spora başladığımda 80 di((
bi de onemli sorum olacak kizlar benim bu selulitlerim ne zaman gidecekler yaaa yani tahmini kac aya giderler ya da hala niye gitmediler yaaaaaaaaaaa:"(((
mezura tuhafiyecilerde satılır.şu iplik düğme falan satılan her yerde
he he bak canım onları yazmayı unutmuşum yaaa bugün 1 yeşil çay bde ıhlamue içtimmm şimdide 10 tane kadar sardalya kızarmış ve yanında 1 tutam maydanoz yedimmmafoldumbenAraları yapsan iyimiş canım çünkü aç kalınca yediklerini vücut daha çok depolar tatlım araları yapmayıp çikolata yemen biraz dengesiz olmuş evet gerisinde birşey yok zaten keşke araları yapsaymışsın canım yaa...
yamyamlık da yapma artık yeşil çayını da iç yoksa geliyor oklavaklava: olumunekankayizsmile
yok canim ya sadece sporla dikkat etmeyle falan ne zamana giderler valla hala duruyorlar yaa(
10 tane kadar sardalya kızarmış :çok üzgünüm:
Yok artık...:1shok: spor versem regl sin n'apçam ben sana yaseminnnnnn :uhm:
kızrar syfayı sürekli tazeliyorum başka yolu yokmu bu işinnnkaydirigubbakcemile