canim benim helal olsun valla 5.6 taneyle yetinebiliosun ben papates kizartmasinda asla 5 tanecikle yetimem sekerparemm
bu arada benexolu inceledimde
Endikasyonları:
Gebelik, emzirme, aşırı fiziki aktivite; yetersiz veya yanlış beslenme, açlık; gastrointestinal hastalık veya ameliyatlar; hipertiroidi, diyabet, üremi, karaciğer fonksiyon bozuklukları, kronik alkolizm, sürekli kusmalar, kalp yetmezliği, yaşlılık; INH, pirazinamid, hidralazin, sikloserin, penisilamin, aminoglikozidli antibiyotikler, antikonvülzan ve kontraseptiflerin uzun süreli kullanımı sonucu oluşan vitamin B1, B6 ve B12 yetersizliğinde kullanılır. Zihni ve bedeni çabuk yorulma, unutkanlık, sinirlilik, iştahsızlıistahsizlik
, kuvvetsizlik, kol ve bacaklarda parestezi ve ağrı, titreme, çarpıntı, epigastrik huzursuzluk, kabızlık gibi genel preklinik şikayetleri olan hastalarda; beriberi, Wernicke-Korsakoff sendromu ve Delirium tremens'te; alkolik ve diyabetik nöropatiler, nevrit, polinevrit, nevralji, zona, miyalji, artralji, kramp, tremor ve tekrarlayan kusmalarda enedikedir.
istahsizlik icinde kullaniomus istah acilmasi oldumu sekerim/?
Canım ben apikobal içiyorum ben de belirgin bir iştah olmadı, benexolu yasemin kullanıyordu, o gelince aydınlatır canım ama o da açmıyordur muhtemelen b vitamini sonuçta.