• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın, misafirim vardı giremedim siz de bayazmışsınız yani hepsini okuyamadım, yesacım belini gördüm fazla bir şeyin yokmuş hayatım, göbeğim var diye boşa yakınıormuşsun:) olumunekankayizsmile

Şulecim göbek ölçüsü sormuşsun ben ayrı ölçüldüğünü bilmiyordum sen sorunca yine benim boncuklu kolyeyle ölçtüm onu da (hala bir mezura alamadım:(Göbek deliğinin altından ölçülüyordu değil mi?
Neyse ölçtüm 75 çıktı:(

selam kuzum yok o gordugun belım gobegımı gece koydum da kaldırdım rezıl olmayım sımdı dedım kaydirigubbakcemile3 bı ara yıne koyarım gobegımı gorursun canım benım :1ninca: tam gobek delıgım benım 80 cıktı bı de gobek delıgımın altından olceyım barıkaydirigubbakcemile2

selam kuzum yok o gordugun belım gobegımı gece koydum da kaldırdım rezıl olmayım sımdı dedım kaydirigubbakcemile3 bı ara yıne koyarım gobegımı gorursun canım benım :1ninca: tam gobek delıgım benım 80 cıktı bı de gobek delıgımın altından olceyım barıkaydirigubbakcemile2

o da bişey mi canım, bak o kadar bel göbek muhabbeti dönüyor, hiç sesim çıkıyor mu:-) sen de benim tiptensin herhalde, bir zamanlar 46 kiloyu bile gördüm ama göbeciğim yerli yerindeydi, şimdiki gibi değildi ama yine de vardı.

Selam kizlar.. günde 8 ögünü bende basaramiyorum...
Nedense o zaman daha cok yiyomusum ipin ucunu kaciriyomusum gibime geliyo ..akannehir

ay göbeğin üstünde durmuyor ki:) Benim mezuram yok ya kayıp duruyor kolye, belki de yanlış ölçüyorum az gösteriyor olabilir, bir mezura alıp bu işi kesinliğe bağlamalıyım bugün unutmam inşallah:(
Benim kalça 100den aşağı değildir bence eyvahedigeldismile
Bu arada baseni mi ölçtüm 53 çıktı sadece bir bacak mafoldumben

Selam kizlar.. günde 8 ögünü bende basaramiyorum...
Nedense o zaman daha cok yiyomusum ipin ucunu kaciriyomusum gibime geliyo ..akannehir

8 öğün herkese yaramıyor bir de, benim bir arkadaşıma diyetisyen 8 öğünlük liste verdi, kız vermesi gerekirken 5 kilo aldı kafamçokkarıştı

merhabalar bend egeldim aranıza,4kilo fazlam var benim çok güzel zayıflamıştım ama evd eolunca gerisin geriye aldım neyseki yarın okul başlıyor:dance:

biliyorum canım, günde 8 öğün yapınca çatır çatır veriyorum kiloları.benim sorunum fazla çalışmak. cumartesi bile çalışıyorum. bugün de taplantı var, 12 de başlayacak kimbilir kaçta biter, son toplantımız 13 saat sürmüştü, müdür bey kendini kaptırıyor. şimdi bir de teftiş atlattık,gündem maddelerine yenileri eklendi yani,haftaya pazara da sarkmasa bari:-( çantamın ebatlarını büyütüp yiyecekle doldurmam lazım, başka çaresi yok:-)

Bi saniye canım anlamadım.Sen öğretmensin ve müdürünüz hafta sonu bile toplantı düzenliyo ve 13 saat boyunca okuldamı oluyosunuz yani taplantıda:1shok: inanamıyorum!!yok yok kesin ben yanlış anlamışımdır yaa

o da bişey mi canım, bak o kadar bel göbek muhabbeti dönüyor, hiç sesim çıkıyor mu:-) sen de benim tiptensin herhalde, bir zamanlar 46 kiloyu bile gördüm ama göbeciğim yerli yerindeydi, şimdiki gibi değildi ama yine de vardı.

ayy evet canım yaa dırekt ıcımı okudun valla kac kılo olursam olayım o gobek yerlı yerınde bı de hep derler ya dumduz karına sahıp olacaksınız falan dıye benım olmaz o ıs falan dıyorum dırekt yaaa kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

ay göbeğin üstünde durmuyor ki:) Benim mezuram yok ya kayıp duruyor kolye, belki de yanlış ölçüyorum az gösteriyor olabilir, bir mezura alıp bu işi kesinliğe bağlamalıyım bugün unutmam inşallah:(
Benim kalça 100den aşağı değildir bence eyvahedigeldismile
Bu arada baseni mi ölçtüm 53 çıktı sadece bir bacak mafoldumben

:))) evet canım benım mezura al sen :hulya: en ıyısı :) benım de ust ıc bacak cevresı :) 53-54 canım yaa aynı eyvahedigeldismile

detox ıcecegımı yaptım da geldım kahvaltım pek hos olmasa da :))) kısa bır hatırlatma yapalım hemen:)

1 kabuk tarcın
tane karabıber
6 tane karanfıl
1 elma
1 lımon

1 lıtre suya koy kaynat ıc:))

detox ıcecegımı yaptım da geldım kahvaltım pek hos olmasa da :))) kısa bır hatırlatma yapalım hemen:)

1 kabuk tarcın
tane karabıber
6 tane karanfıl
1 elma
1 lımon

1 lıtre suya koy kaynat ıc:))

canımcım bu ne işe yarıyomuşki? duymamıştım daha önce

Şulecim göbek ölçüsü sormuşsun ben ayrı ölçüldüğünü bilmiyordum sen sorunca yine benim boncuklu kolyeyle ölçtüm onu da (hala bir mezura alamadım:(Göbek deliğinin altından ölçülüyordu değil mi?
Neyse ölçtüm 75 çıktı:(

canım tam göbek deliği hizasından ölçeceksin.... ama zaten maşallahın var 75 süper valla :lepi:

sabah 10.30 gibi kalktım.11 e doğru yağsız bir tost ve yanında portakal yedim.....

sonra 1 saatlik yürüyüş yaptım hava çok güzeldi.

saat 1 gibi ara öğün olarak cevizli pekmezli kuru üzümlü nesfit yedim....

1 saat aerobik yaptım....aslında daha çok devam etmek istiyordum ama 3-4 gün ara verdiğimdenmi dir
nedir hiç halim kalmadı kesildim çok yoruldum....,

ve 1 litre su içtim şimdiye kadar....

Selam kızlar, dün gece elektrik gitti kafamçokkarıştı yoksa ilk günden o kadar erken çıkmazdım.

Elektrik gidince bana da düşünmek için vakit oldu ve spor için şöyle bişi aklıma geldi:
En sevdiğimiz şarkılardan çalma listesi hazırlıyoruz ve onları sadece spor yaptığımız zaman dinliyoruz. Spor yapmadığımız zaman müzik yasak. Kendimi böyle kandırmaya karar verdim. aklinialirimsmile

Şulecim çok güzel spor yapmışsın, tebrikler arkadaşım.

Benim kahvaltım hemen hemen her gün aynı gibi: aç karnına yeşil çaydan sonra, 1 veya 2 dilim ekmek, maydanozlu peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 3-4 adet zeytin.
Yumurta yediğim ve yemediğim zamanlara dikkat ettim ve şöyle bişi keşfettim: yumurta yediğim günler gece vakitleri daha az acıkıyorum. Sanki yumurta vücuttaki şeker miktarını düzenliyor gibi, tabi bana öyle gelmiş de olabilir bu.

Kahvaltı dışında gün içinde evde ne varsa yiyorum ama miktarlarına çok dikkat ediyorum. Elma ve yoğurt yemeye özen gösteriyorum. Akşam 7'den sonra başka bişi yemiyorum, acıkırsam elma yiyorum veya süt içiyorum. Bi de gece yeşil çay içiyorum mutlaka.
Son olarak, abur cubur olarak sadece bitter çikolata yiyorum, kolayı da bırakma aşamasındayım. Çaya zaten çocukluğumdan beri sevmediğim için şeker atmıyorum.
Benim yemek durumumu bu şekilde özetliyebilirim. Sanırım ben buraya bol bol spor raporu vereceğim :lepi:

2 saat spor vay anasını sayın seyirciler yalnız arkadaşlar fitness hocasıyla konştum bizim burdaki günlük spor 2 saati geçmemeli yoksa vücut kortizon salgılamaya başlar dedi ... Benden söylemesi doğru mu yanlış mı bilmem...

Hoşbulduk GriPin ve trufcum opuyorumnanaktan

prensescim, bugün için kolumu ölçecem demiştim ama bez mezurayı bulamadım, tenekeden olan vardı bi tek. İple ölçmeye çalıştım ama pek doğru bi ölçüm olduğuna inanmadığım için buraya yazmıyorum ama muhtemelen hemen hemen aynı ölçülerimiz. Ben de şikayetçiyim kollarımdan. mafoldumben Çooook önceden araştırmıştım, hafif ağırlıklarla sık sık çalışmak sıkılaştırır diye... 1 kiloluk dambıllarla bi süre çalışmıştım ama bıraktım. Artık birlikte inceltiriz kolları kaydirigubbakcemile5

Fazla kortizon şişme mi yapıyordu sensewitch arkadaşım?

Selam kızlar, dün gece elektrik gitti kafamçokkarıştı yoksa ilk günden o kadar erken çıkmazdım.

Elektrik gidince bana da düşünmek için vakit oldu ve spor için şöyle bişi aklıma geldi:
En sevdiğimiz şarkılardan çalma listesi hazırlıyoruz ve onları sadece spor yaptığımız zaman dinliyoruz. Spor yapmadığımız zaman müzik yasak. Kendimi böyle kandırmaya karar verdim. aklinialirimsmile

voooooouuvvvv çok iyi benim müzikle aram çok iyi müzik varken kesin sporda oluyorrr:lepi:

Selam yasemincim, yaptın mı bugün spor??? Benden daha tık yok, evin müsait olmasını bekliyorum. Geç saatte de olsa mutlak yapacağım bugün, dün gece de dambıl çalıştım karanlıkta kaydirigubbakcemile2

Back
X