• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar;
bikac gundur giremedim hic sayfaya.
nasilsiniz gorusmeyeli;

cuma gunu islerim cok yogundu; cumartesi de misafirim vardi, dun de sevgililer gunu malum.

yeme duzenim iyice bozuldu kizlar; :-(( ne kadar dikkat etmeye calissam da cok kacirdim; misafirdi, sevgililer gunu yemegiydi derken :-(

ama bugun pzt. ve yeniden basliyorum rejime.
tartiya da az kaldi, napicam ben yaaa :-(

Aynı durumdayım, cumartesi misafiri ve pazar sevgililer günü beni de bitirdi:( Ne yapıcam bilmiyorum:( 3 gün aç mı gezsek:)

selam kizlar;
bikac gundur giremedim hic sayfaya.
nasilsiniz gorusmeyeli;

cuma gunu islerim cok yogundu; cumartesi de misafirim vardi, dun de sevgililer gunu malum.

yeme duzenim iyice bozuldu kizlar; :-(( ne kadar dikkat etmeye calissam da cok kacirdim; misafirdi, sevgililer gunu yemegiydi derken :-(

ama bugun pzt. ve yeniden basliyorum rejime.
tartiya da az kaldi, napicam ben yaaa :-(

selamm pepercim de napmışsın :olmaz:
demekki buraya uğranmadımı bi yaramazlık yapıyor bizim kızlar bilemiyorum yaniii :umursamaz:vücüt şişermi inermide hadi spora ne zaman yaparsın bilemem tatlım kafamçokkarıştıyaaa ben dahil şurda vermemiz gereken topu topu 3 kilo fazlamız var onuda veremiyoruz abur cuburdan:uhm:
bugün benim yürüyüş günüm 2 yada 3 saat yürüyüşüm var spordan sayıyorum kızlarr

Kızlar günaydınnnn :)

Bugün güzel bir gün olsun bizim için haftanın ilk günü herşeye başlama günü :)

Ben dün yediklerimi yazıyim;

Bu aralar kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum... Okuduğum bir yazı etkili oldu bende mantıklı da geldi kalkar kalkmaz kalorisi düşük hazmı kolay aynı zamanda kan şekerini yükselticek birşeyler yiyorum ardından 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum.

Dün sabah 1 orta boy kırmızı elma üzerine 3 bardak ılık-sıcak su

1-2 saat sonra kahvaltı: yumruk kadar alman ekmeği çeyrek kase lor peyniri 1 çay kaşığı çilek reçeli bardakları sayamadım sayısız bardak çooook açık çay

parkta spor aletlerini görünce dayanamadım açık havada yarım saat 45 dk spor yaptım yürüdük biraz sonra

arada dışarıdaydım o yüzden 1 kesme şeker yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim

Akşam: 1 yağsız haşlama içli köfte 2 tane de normal köfte yarım tabak az yağlı marul salatası yedim

Üzerine neskafe içtim :kedi:

Sonra 1 kırmızı elma yedim

akşam 1 adet (paket değil valla) etiform limon lifli bisküvi yedim

Galiba 1 dilim elma daha yedim yatmaya yakın...

Bu arada kızlar ılık su böbreklere çok iyiymiş o yüzden biraz su kaynatıp ekliyorum içeceğim suya (ilk zamanlar böbreklerim resmen ağzıyordu ılık içmeye başladığımdan beri ağrı yok demek ki ılıştırmak iyi geldi diye düşünüyorummm)

Bu aralar kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum... Okuduğum bir yazı etkili oldu bende mantıklı da geldi kalkar kalkmaz kalorisi düşük hazmı kolay aynı zamanda kan şekerini yükselticek birşeyler yiyorum ardından 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum

sensewitch canım günaydın Şenizmenün harikaa sebze benzeri bişey olsa dahada süper olacakmış yanılmıyorsamaklinialirimsmile
sporuda açık havada yapmışsın alkisalkisalkisdaha ne isteyeyimşakkıdı

Bu aralar kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum... Okuduğum bir yazı etkili oldu bende mantıklı da geldi kalkar kalkmaz kalorisi düşük hazmı kolay aynı zamanda kan şekerini yükselticek birşeyler yiyorum ardından 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum

sensewitch canım günaydın Şenizmenün harikaa sebze benzeri bişey olsa dahada süper olacakmış yanılmıyorsamaklinialirimsmile
sporuda açık havada yapmışsın alkisalkisalkisdaha ne isteyeyimşakkıdı

Cankuşum ben de isterdim sebze olsun ama nişanlımın malatyalı onlarda yemekteydim anca bu kadar az yiyebildim elbette ki sebze yemeği yoktu :( yoksa sadece sebze yerdim iç köfteye tereyağ bile döktürmedim valla aklım çıktı bembeyaz yedim içli köfteleri ... Patates kızartması falan vardı hemen kalktım sofradan bahaneyle yemek biter bitmez sempatiksalakcinni

Kızlar buradaki fitness antrenörü bana karın kasları egzersizi verdi böyle bişiy yok acayip çalıştırıyo isteyenlere yazabilirim. Çok az ve etkili ... Ben yapamadım diyebilirim ve şu an uzanamıyorum bile o kadar ağrıyo kaslarımmm :teytey:

Cankuşum ben de isterdim sebze olsun ama nişanlımın malatyalı onlarda yemekteydim anca bu kadar az yiyebildim elbette ki sebze yemeği yoktu :( yoksa sadece sebze yerdim iç köfteye tereyağ bile döktürmedim valla aklım çıktı bembeyaz yedim içli köfteleri ... Patates kızartması falan vardı hemen kalktım sofradan bahaneyle yemek biter bitmez sempatiksalakcinni
tamam tatlım mecburen yanii:kahve:
ama ama akşam öğünlerinde mutlaka et türü tüketmek lazımmış yada bir köfte kadar peynir et yerine geçermiş canım:kahve:

:roflol:işte buuuuuuududur yaaa işin sırrını çözdümmm:roflol:

bak ıste super canım yaa kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar,kahvaltıda 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin,1çb süt,1/2 elma yedim.

gunaydın canım benım :lepi:

günaydın fıstıklaaaaarr

sabah bir yumurta ve 2 dilim ekmek peynir 1 su bardağı süt
birazda reçel yedim eyvahedigeldismile
bana kim cezaa verirr acep:1shok:

gunaydın kuzum kımdı kı bu haftanın kocu yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla koc boyle yaparsa mıllet ne yapsın kaydirigubbakcemile3

Kızlar buradaki fitness antrenörü bana karın kasları egzersizi verdi böyle bişiy yok acayip çalıştırıyo isteyenlere yazabilirim. Çok az ve etkili ... Ben yapamadım diyebilirim ve şu an uzanamıyorum bile o kadar ağrıyo kaslarımmm :teytey:

ayy canım yaz yahuu sorulur mu valla yıne ekleyecektım gobegımı abım gormus resmı bu ne yaa dıyee dırekt sıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlar ben de yenıden yedıklerımı paylasmak ıstıyorum valla bu boyle olmuyor tamam geldım gectı artık mısafırlık kalmadı yeter yahuu bu carsambaya da az kaldı zaten :))

sabah
annem yıne pogaca neyım yapmıs ondan yarım bı de peynırlı bı sey ondan da 1 tane
cay

ara
1 saat spor :)))

ustune
yesıl cay

sımdı de ocaga koyduk

tarcın
karanfıl
karabıber
1 elma
1 lımon

canlarım bı de son haberlerı vereyım:))

bugun yag oranımı olcturdum fazla cıktı malesef kas oranım normalmıs

sonra dedım kı benım belımı ıkı ayrı mezura ıle olctum 70 cıktı cok degıl mı dedım o da dedı kı valla cok dur ben de bı olceyım o da olctu 65-66 cıktı nasıl oldu anlamadım hangısı dogru acaba:?

Aynı durumdayım, cumartesi misafiri ve pazar sevgililer günü beni de bitirdi:( Ne yapıcam bilmiyorum:( 3 gün aç mı gezsek:)
valla ancak o kurtarir bizi.... :(

selamm pepercim de napmışsın :olmaz:
demekki buraya uğranmadımı bi yaramazlık yapıyor bizim kızlar bilemiyorum yaniii :umursamaz:vücüt şişermi inermide hadi spora ne zaman yaparsın bilemem tatlım kafamçokkarıştıyaaa ben dahil şurda vermemiz gereken topu topu 3 kilo fazlamız var onuda veremiyoruz abur cuburdan:uhm:
bugün benim yürüyüş günüm 2 yada 3 saat yürüyüşüm var spordan sayıyorum kızlarr
yaa valla ben de sinir oluyorum kendime,; surda 2-3 kg veremiyorum yaaa..
ama hic yemeden de olmuyor ki,
bir yere gidiyorsun, misafir geliyor;
misafire eslik etmesen ayip oluyor ;
gerci ben kendi tabagima hep ceyrek porsiyon aldim ama..
bu ara spor da yapamiyorum; vaktim yok; her bos vaktimde ders calismam gerek; sinava 25 gun kaldi :-((

yok tatlım :umursamaz: yok olmuyor bitkinlik yok hadi bugün yürüyüşe sizin orayı bilemem ama bizm burda hava mis gibiguclubacismile

ben geldim isyerine oturdum bilg. basina;
ahhh ahhhh disarda hava cok guzel ama bize yaramiyor ki :-(

canlarım bı de son haberlerı vereyım:))

bugun yag oranımı olcturdum fazla cıktı malesef kas oranım normalmıs

sonra dedım kı benım belımı ıkı ayrı mezura ıle olctum 70 cıktı cok degıl mı dedım o da dedı kı valla cok dur ben de bı olceyım o da olctu 65-66 cıktı nasıl oldu anlamadım hangısı dogru acaba:?

cnm belini olcerken karnini iyice iceri cekip gobek deliginden olcmek gerekmis...

cnm belini olcerken karnini iyice iceri cekip gobek deliginden olcmek gerekmis...

canım benım gobek delıgımın tam ustunu bıl olctum bı de en ınce yer olarak bel dedım orayı bı olctum bilmiyorumkismile

bel:70
gobek delıgı ustu:80 dı

ama bugun sporda olcturdum tekrar
bel:65-66
gobek delıgı ustu:76-77 cıktı nasıl oluyor anlamadım ammaaabilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım yaz yahuu sorulur mu valla yıne ekleyecektım gobegımı abım gormus resmı bu ne yaa dıyee dırekt sıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mide, üst karın ve alt karın egzersizleri

Mide & Üst karın içi;

sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırın ayaklarınız yerde olsun hareket başlarken soluk almak zorlanınca nefes vermek suretiyle çok az bedeninizi kaldırıp indirin. Bunu yaparken tavana bakın soluk almayı ve vermeyi sürekli ve düzenli yapın ve set bitene kadar baş ve omuzları yere değdirmeyin (20 adet X 3 set şu an için yeterli dedi)

Alt karın & Üst karın

Sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırıp (90 derece olarak kırın) kendinize doğru çekin birini dümdüz uzatıp çekin sonra diğerini uzatıp çekin yine hareket başlarında soluk alın bacağı uzatırken soluk verinve uzattığınız bacağınızı ulaşabileceğiniz yere kadar gerin, iki bacak arasındaki hareket değişirken beklemeyin birini uzattığınızda diğerini aynı anda çekin çektiğiniz bacak da 90 derece olsun.. (30 adet X 2 set )

Özellikle alt karın için;

Sırt üstü uzanın poponuzun altına avucunuz aşağı bakacak şekilde ellerinizi üçgen şeklinde yerleştirin (bel ve omurgayı korumak için) - hareket başlarken soluk alıp kaslar gerildiğinde soluk veriyoruz yine - bacaklarınızı gergin bir şekilde dümdüz dümdüz 90 derece olacak şekilde savuruyoruz ve indiriyoruz (set tamamlanmadan ayaklar yer ile temas etmeyecek) (10 X 3 set)

Tüm hareketlerde karın içeri çekilecek...

Back
X